Benim anladığım fazla zaman kalmadı. Kilit çatırdadı diyor üstad vede artık deprem yok diyen insanlara yapay zeka ile karşılık veriyor o an güzeldi. 😊 aslında yeni birşey yok röportaj da.
Teşekkür ederim kardeşim
Benim anladığım fazla zaman kalmadı. Kilit çatırdadı diyor üstad vede artık deprem yok diyen insanlara yapay zeka ile karşılık veriyor o an güzeldi. 😊 aslında yeni birşey yok röportaj da.
Teşekkür ederim kardeşim
Sade bir dille bir arkadaş Cenk hocanın açıklamasını yazabilir mi ? Lütfen sade bir dil.
Ne yazık ki, biz insanoğlu hafıza-ı beşeriz. 1 hafta sonra yine unutacağız. Asıl önemli olan bizi yönetenler unutmasınlar. Dirençli yapılar yapmak zor değil, zor olan midesini bir türlü dolduramadığımız müteahhitler !
İşin en üzücü yanlarından biri de profesörlerin birbirinden farklı açıklamalar yapması. Bu karışıklığın bir an önce son bulması lazım.
İvedi şekilde bir süreliğine İstanbul ve çevresinde okulların tatil edilip insanların İstanbuldan uzaklaşmasını sağlamalılar. Şu önümüzdeki bir kaç gün çok kritik olabilir.
Hamdolsun, hiç yağmadı demeyiz, geçen 2 yıla göre. İyisiyle kötüsüyle, bazı semtlerde tatminkar bazılarında daha az ama öyle yada böyle herkes kar görmüş oldu.
Darısı bir daha ki seneye.
Araf için bişey var mı yatıyorum yoksa
Küresel ısınmanın olası etkilerini önümüzdeki yıllarda daha ağır şekilde yaşamayız inşallah
Hocam güzel Dekler aldık şahsen tatmin oldum güzelce kar topumu oynayıp temiz havada gezdim. Bu sistemde Max 10-15 cm aldım beklediğim 20-25 cm arası bir sistemdi ancak yine de fena olmayan bir sistemdi benim adıma
Devamı var mı ? Radar ne durumda ?
Valla ben Arafgiller den biri olarak bu akşamdan beri sık sık dekler aldım, şaşırdım doğrusu. Yolunu kaybedenler uğradı
Sanırım sistemin başından beri en tatlı kar yağışını alıyor Araf...
Sistemi en az karla geçirmeyi başaran Araf bölgesini tebrik ediyor, başarılarının devamını dilemiyorum
Benim gibi hep pozitif düşünen adam bile yıldı vallahi. Bitsin de artık kurtulalım bu eziyetten . Bir türlü başlamayan bir sistem oldu. Çünkü normal şartlarda bugün tam devirli başlayacaktı olmadı. Olmuyor.... Radarı da saldım artık, içi dolsa da boşalsa da kendi haline bıraktım
Bana göre sistem yeni başlıyor
Arkadaşlar,
Farkında mısınız sistemin henüz başındayız. Geceye kadar araf bölgesi kar almadı, tam ben yatarken kar başladı ve gayet güzel birikim olmuş. Bekleyin sıranızı hepinize sıra gelecek. Umarım burada tahmin yapan arkadaşlara kullandığınız cümleler için bir özür dilersiniz.
Bu sabırsızlık akıl alır gibi değil. Aslında sabır da değil, yağan yerleri kıskanmak gibi bişey oldu bu. Eliniz de varsa bir imkan değiştirin o zaman. Eğer yoksa da oturup bekleyin
Ayrıca erime durumuna gelince, 850 nim kendini en iyi hissettetireceği saatlere gireceğiz. Yarın sabah buz pateni takmayı unutmayın derim.
Öğle saatlerinden itibaren, kar etkisini arttırmaya başlayacak. Geceye doğru ise en yoğun hali. En fazla boğaz çevresi ve Anadolu yakası etkilenecek görünen o.
850 de 2 derecelik daha düşüş olacak bugün itibariyle. Erimeler iyice yavaşlar sahilde.
Ben yatar agalar . Hiç sevmem isyan etmeyi ama demek ki olmayınca olmuyor.
Allah'ın bileceği iş..
Güneşli ' de oturuyorum konumumda rakım 115 metre belki rakım etki ediyor olabilir. Özellikle DEK yağışlarında Güneşli Meydan ve Mahmutbey tarafları rakım 110 - 145 metre arası değişir güzel kar alır.
Bende camlıkahveye yakınım rakımı yüksek yani 100 civarı. Bununla bence çok alakası yok şuan ki durumun. Tamamen rüzgar yönü ile alakalı. Ama güneşli, soğanlı çok yakın yani
Belki kızacaksınız bana ama, acaba ısı adası faktörü mü? Belki bu tarz etkileri oluyordur.
Vallahi bilmiyorum ama bu işte bir anormallik var