Endonezya'da ardı ardına volkanik patlamalar olduğu söyleniyor
Posts by Chronic53
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bu begümden bi halt olmaz.
-
K kırmızı takımda, en uyuz iki kişi var ve gitmeden düzelmez orası. Pınar ve Merve.
Merve= Duygu sömürüsü/Acındırma uzmanı
Pınar= Yorumsuz Şeytan
-
Ogeday hadi başarılı, Pınarın çenesinden ve hakaretlerinden başka birşey görmedik. Halk oylaması olsaydı Pınar 50 defa giderdi..
Sema diskalifiye olursa, pınar kalırsa, sonrasında ilk potaya pınarı sokarlar ve bunu nagihan organize eder...
-
İlk yarının yarısından sonra izledim. Penaltı doğru karar mı ? İnşallah doğrudur, taraftarlar olarak hiç bir haksız hukuksuz kazanç istemiyoruz çünkü
-
Hocam sol ayaktan değil, kalecinin oyuncudan önde olmasından dolayı ofsayt
Sol ayak ofsayt burda.
Kalecinin önde olması 6 pası geçince geçerli diye biliyorum. Sonuçta her iki türlü de ofsayt
-
Dzeko’nun golü neden ofsayt?
Sol ayak nedeniyle...
Ayrıca kaleci önde, oyuncu arkada kalırsa, arkada ki oyuncu kaleci pozisyonuna düşer. Ancak bu daha çok 6 pas içinde geçerlidir
-
En başından beri izliyorum, kavga çıksın diye bekliyor zaten Acun. Para kavgayla geliyor.
Yalnız tek gerçek var o da Acun'un çifte standart yaptığı...
-
Kış Perdesini kapatmak istemiyorum ama sanırım bu yıl ki sahnenin sonuna geliyoruz
Hiç ışık yok.
Sibirya kokusu aldım, olmadı.
Başka hiç bir ışık görünmüyor ne yazık ki...
-
Sibirya antisiklonları genelde kararlı hava koşulları ortaya çıkarır. Bu nedenle çok fazla sinoptik değişimleri pek görünmez. Ağır hareket eder ve 3-4 günlük sistemlere sebep olurlar. 120 lerde ne görünürse aşağı yukarı aynı şekilde gelir. (Ull hariç)
-
Her iki modelin diyagramını da beğendim. Mis gibi Sibirya kokuyor model ditagramları. Diyeceksiniz ki diyagramdan sübirya olduğunu nerden anladınız. Gelmesi muhtemel sistem yada sistemlerin diyagramda ki gün sayısına bakmanız size fikir verecektir.
İzlanda 1 buçuk 2 günle,
Polar ataklar max 2 yada 2 buçuk günle genelde sınırlı olmakta. (Blokajlar hariç)
Ancak sibiryanın ortalaması 3 gündür...
Bu not burada kalsın
-
Mizah eğlence v.s Sema için kullanılacak sözler değil
-
Bütün olayların en baştaki sorumlusu mervedir. Ama nedense Acun pas geçti. Mervede aradan sıyrıldı.
-
Bütün olaylar dün merve yüzünden başladı. Merve bir taşta 5 kuş vurdu. Asıl arıza merve.
-
Bi ilginçlik var. Murat kimin elinin üstüne konuşursa, nazar ediyor Yağmuru ikidir gözüyle bitirdi be.
Dikkat edin kime konuşursa bitiriyor
-
Miraç kandiliniz mübarek olsun.
-
Merve çok itici ve sinsi bir kadın. Asla samimi değil. Her defasında anneliğinin arkasına sığınarak ağlayan bir kadın ve tam bir timsah
-
Bu Hacı İsmail den teknik direktör falan olmaz. Nedeni oynattığı futbol ya da hatalar falan değil. Müthiş korkak bir adam. Şampiyonluğu kaybederse bu korkaklık yüzünden kaybeder.
-
Arkadaşlar polemik yaratmak için yazmıyorum yanlış anlamayın. Şeriatın olmadığı müslüman ülkelerde kısas uygulaması yoktur.
Bunun diğer ülkelerde kanunda ancak idamla uygulanma şansı vardır.
Bizde idam da yok.
Sınırlı idam yöntemi;
Devlete ihanet baş kaldırı
Kadın cinayetleri ve tecavüz
Çocuk istismarı ve tecavüz
Kamu Hırsızlığı
-
Kısasta hayat vardır. ...