Geçmiş Olsun Hava Forum :)

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Geçmiş olsun forum.Sadece meraktan soruyorum art niyetim yok.Zaten hergün girsem de uzun süre online olan birisi değilim beni bilen bilir az da olsa :) Ama böyle büyük bir foruma yakışıyor mı eskiden de 1 2 böyle birşeyler olmuştu.Bu kadar basit mi böyle olaylar yaşamak merak ediyorum

  • Öncelikle geçmiş olsun. Birkaç gün hiçbir yerde foruma ne olduğundan haber alamadık. Twitter'dan mesaj attım dönüş olmadı. Yani bir açıklama yapmak bu kadar zor olmamalı. Binlerce takipçisi olan böyle kaliteli bir yere yakışmıyor. Ayrıca bu server çökmeleri neden bu kadar çok yaşanmaya başladı anlamıyorum. Forumu ve yönetimi sevdiğimizden böyle eleştirel söylüyorum, ama çok da haksız değilim.

  • Geçmiş olsun havaforum. Ama böyle durumlarda sosyal medya aracılığıyla durumdan haber verilebilir. Merak ettik.

    Bu sene o sene değil :S

    • Offizieller Beitrag

    Geçmiş olsun forum.Sadece meraktan soruyorum art niyetim yok.Zaten hergün girsem de uzun süre online olan birisi değilim beni bilen bilir az da olsa :) Ama böyle büyük bir foruma yakışıyor mı eskiden de 1 2 böyle birşeyler olmuştu.Bu kadar basit mi böyle olaylar yaşamak merak ediyorum

    Evet. Aynı şikayeti hizmet sağlayıcımıza ilettik. Önlemler alındı bakalım :)

    • Offizieller Beitrag

    Arkadaşlar benzer yaşanan sorunların neredeyse tamamı server şirketi kaynaklı.Şimdi bu tip durumlar da takdir edersiniz ki sürekli şirket de değiştirmeyiz.Zaten hatalarını kendileri de kabul ettiler.Bizim hepsinde temel amacımız veri kaybını en minumum da tutmak oldu.Hepsinde amacımız bu oldu.Eleştiriler de haklısınız sosyal medyadan bilgilendirmeyi de daha çok ara dönem olması sebebiyle yapmadık ama işin bu kadar uzayacağını da açıkcası tahmin etmemiştik.Her zaman olduğu gibi yine yaraları beraber saracağız.

  • Belki farkında değil pek çok kişi ancak bu sefer 1 haftalık veri kaybı ile büyük bir badireyi belki de bu kadar az hasarla geçildi geçirilen bir önceki sıkıntı da bu kayıp 6 ay kadardı. Yeniden geçmiş olsun yaz sezonunun tenha olması sebebiyle yaraları sarmak için süremiz var.

    Bir gönüllünün yüreğinden daha güçlü bir yürek yoktur.