Herkese merhaba. Hem sağlık sorunları hem yoğunluğum sebebiyle şimdi cevap yazabildim.
Yaşanan diğer olaylar ile ilgili ben kimseye bir cezai işlem uygulamadım (Moderatör konudan yasaklama yapamaz)
Yasaklanan üye hakkında ki süreç 1. ban HFli birisi ile GreenBlue~ arasında yaşandı ve ilgili üye 1 günlük uzaklaştırma aldı.
Devamında 2. banlanması üyenin kendi isteği (bazı özel sebebler ile ilgili) yönetim olarak herhangi puan işlenmedi.
Devamında 3. cezası benim şahsıma olarak hakaretten dolayı süresiz banladım.
3 Kere şahsıma mesaj geldi ve açılmayacağını ilgili kişeye ilettim.
19 günlük ban sürecinin ardından tekrar şahsıma mesaj geldi (özel sebebler belirtildi) Samet adminimle görüştüm. Devamında kararı tamamen bana bıraktığını ne karar verirsen arkandayım kardeşim diyerek ben insani duygularımı kullanarak ilgili kişinin banını açtım.
Açtığımda hem adminime hemde ilgili kişiye olası aynı durumda bana kesinlikle mesaj atılmasın bu sondu diyerek belirttim.
Bu durumu tamamen üstüme alıyorum. Banlayan ve açan benim. Yani bu durumda adaletsiz olan benim sizlerin deyimleriyle.
Bu durumda bir adaletsizlik sezildiyse ve ben üyelere böyle bir izlenim bıraktıysam sizlerin huzurlarında görevimden istifamı talep ediyorum.
Hem burası zarar görmesin hemde kimselerin aklında soru işareti kalmasın.
Yaşanan bu sorun diğer üyeleri bi nebze rahatlatıcaksa ben forum hayatımı noktalarım.
Hepinize teşekkür ediyor kararı değerli yönetime bırakıyorum.
Saygılarımla.