Sakaryaspora çok üzüldüm. Şehir takımları her daim superligte olmali.
Oğlunun yanında babasının Samsunspor formasını çıkarttılar ya zorla gram üzülmedim desem
Evet baba hata yapmış olabilir Sakaryada Samsun formasi ile gezerek ama olsun 😀😃
Sakaryaspora çok üzüldüm. Şehir takımları her daim superligte olmali.
Oğlunun yanında babasının Samsunspor formasını çıkarttılar ya zorla gram üzülmedim desem
Evet baba hata yapmış olabilir Sakaryada Samsun formasi ile gezerek ama olsun 😀😃
Bu sene temmuz gümbür gümbür geliyor takipte kalın
La yine mi yağacak.
hortum olduk ıslatıyor her yeri 😀
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Ulan Ali Maççalan son dakikada Denize vermediğin 2. sarı kartı al ne yaparsan yap.
Fatih hocam sizin orada mayıs oldumu bizim burda hâlâ marttayız🤣🤣
Abi ben bu işten birsey anlamadım.
Her gün her an yağmur yağacak gibi 😀
Lan Mayıs bitti güneşi göremedik 😀
Kerem hortum diyor.
Biz hortum olduk Kerem kardeş 😀
Yosun tuttu yerler 😀😃
External Content youtu.beContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
ÇAY var mı çay😀😀😀
Orasa Abdullah abi çay var mı diyorlar
uzmana soralım dedim.
Real madrid bu kupanın tek sahibi. City Anadolu takımına bağladı ikinci yarı 😁.
Kevin de bruyne de Olcan Adin
Fenerli arkadaşlar az bırakın bjk yi tutmayı 😀 bu yüzden gol atamıyor olabilirler 😀😃
Yok, Gs saflarındayız
Saf olsan Feneri tutardin
İstanbuldan 2. Yarı 3 bjk den 4 gol yedi bu takım.
Spoiler olarak dursun burada.
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Bence el doğal konumunda.
Penalti ağır bir karar olmuş 😀😃
Samsun Merkez ilçelerin dünkü toplam yağışları. Bereket versin
![]()
Samsun Atakum 22.3 mm
Samsun İlkadım 10.5 mm
Samsun Canik 9.9 mm
Söz konusu yağmursa Atakum affetmiyor.
kar olunca tam tersi olurdu bu durumun 😀
Avrupanın basketboldaki şımartılmış çocuğu Real madride vermiş küsküyü Obradovic Reis.
Orta Karadeniz'de Kuvvetli Sağanak ve Gök Gürültülü Sağanak Yağış Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Gökgürültülü Sağanak Yağış
Beklendiği Yer
28.04.2023 Cuma günü Orta Karadeniz'de beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, Çorum, Amasya ve Tokat çevreleri ile Samsun'un ve Ordu'nun iç kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, kuvvetli rüzgar ve fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Benim ev denizden 1 km kadar içeride.
iç kesim sayılır miyiz patron 😀😃
Geçen sene Fener Ts maçında Kim Min Jae ye kırmızı kart verdiği pozisyonun aynısına Gs aleyhine penaltı vermemişti Ali Şansalan.
Keşke gördüklerini çalabilecek kadar insan olabilseler.
Bu hafta İstanbul maçının başında nizamı golü vermeyen Kadir Sağlamı da dikkatle takip edeceğiz bakalım standardı neymiş göreceğiz.
90 + 6 da oldu.
Ölüm kalım maçlarında Fener her zaman ölen taraf olmuştur.
90+8 de 3 3 olur bu mac.
Geri de dönmez.
son dakikalara kabız etmeden girseniz şaşarım zaten 😀
Hatta 3ü de yiyin tam olsun 😀
Evet hala satılık köprü var 😀😃
Köprümüz hala satışta.
Hem de kelepir fiyata 😀😃
Karkolik Erdi hocam yarın ki Erzincan Çorum maçına ne dersin
Deplasman tribünü kapalı gişe 600 kişi
Erdi Abin ne derse tersini olmuş bil Erayım
mesaji okumadan besmele çek 😀😃