Akdeniz kıyılarında -12 mi var ben mi yanlış bakıyorum 😂
Soğuklar iyi de soğuklar girdikten sonra uzun süre yağış girmiyor özellikle bölgenin batısına. Bize kıbrısta bir ab lazım
Akdeniz kıyılarında -12 mi var ben mi yanlış bakıyorum 😂
Soğuklar iyi de soğuklar girdikten sonra uzun süre yağış girmiyor özellikle bölgenin batısına. Bize kıbrısta bir ab lazım
Gem diyagramı 20 şubat sonrası için çok fena kuru soğuklar gelir diyor.
Kıbrısta oluşacak 1000 mblik bir siklon lazım bize
Karadenize hayırlı olsun. Biz mucurumdan devam
Detaylı açıklamayı isim babası yapsın.Artık fos sistem,zayıf sistem,rakım sistemi vs tarihe karışıyor.Bölge konumuzda bunun adı MUCURUM sistem
Mucurumu da hiç sevmem hocam. İsim babası haklı zayıf sistemlere mucurum demekte 😂
Arkadaşlar merhaba. Bu mucurum ne demek acaba? İnternette bulamadım birşey. Bu konuya ne zaman girsem karşılaşıyorum da. 😂
Valla o anın verdiği sinirle herşey olabilir. Araba ile ezmese dahi silahı varsa çekip vurabilir.
Costukk
Ah be. Şu rakım yüzünden her sistemde çok şey kaçırıyoruz.
Gaziantep'te kar gecisleri devam ediyor 1 dereceye düştük fakat yağış yetersiz maalesef
Bu sistemcik bile değildi malesef.
Bölgeye enaz -6 girmedikce beklentiye girmeye gerek yok. Düştü düşecek, yağdı yağacak diye saçımız ağardı.
Nizipte sezonun ilk kar taneleri düşüyor 😎
6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, kalanlara sabırlar diliyorum.
Biz bir deprem ülkesiyiz. İnşallah birdaha olmaz demek yerine depremle yaşamaya uyumlu binalar tesis etmeliyiz
Kastamonu Ağlı'da kar yeni başladı
Allah rahmet eylesin güzel hocam. Mekanın peygamberimizin yanı olsun İnşallah 🤲
Aykut53 reis ecmwf 144e kadar kar haritası varsa bizimle paylaşabilir misin?
Ayın 15-16sı da potansiyelli. Biraz daha güçlü soğuma olursa tüm bölge ihya olabilir.
Gfs öğlen güncellemesinde ısrarla soğukları bölgemize sokmuyor. Umarim gfs gibi gelmez.
500 hpa merkezi Türkiye'de spin atıyor ama 850 soğukları batıya kaçıyor. Ben bu işten bir şey anlamadım. Soğuklar bu topraklara gelmemek için her şeyi yapıyor. Daha zaman var ama sabır kalmadı maalesef. Yine de beklemeye devam. Elimizde olan bir şey değil ne de olsa.
Mısır'a 0 izotermi giriyor. Bizde izliyoruz.
Geliyorum doğu konusuna abi
Akşam Ecm den döşemelik istiyoruz ona göre
Aykut53 Rizelilerin nefesi kuvvetli oliymış. Bir nefesde buraya ver