Yeni konu hayırlı olsun 1000. sayfaya ulaşıldığı için öteki konuyu kilitledim.
Sinop-Samsun-Amasya-Tokat-Ordu-Çorum şehirleri bu konudan devam
Yeni konu hayırlı olsun 1000. sayfaya ulaşıldığı için öteki konuyu kilitledim.
Sinop-Samsun-Amasya-Tokat-Ordu-Çorum şehirleri bu konudan devam
Hergün yağmur yağmasına ve kapalı havalara alıştık umarım sıcaklar fazla zorlamaz Yağmura devam ediyoruz.
Görüşürüz yolun açık olsun
Yeni konunuz hayırlı olsun. Yazın bol bol oraj,hava-yagmusrs323hava-yagmusrs323kışında lapa lapa kar yağar inşallah bölgenize.hava-kars323hava-kars323
Samsun merkezde ani iri taneli yağmur ve azda olsa dolu attı geçti sağlam kütleler soldan sağdan kaçıyor
Yeni Konu Hayırlı Olsun
Sistem bitseydi de öyle açsaydın konuyu neyse
Bugün aksiyona doydum sabah erken saatlerde Tekkeköy'e dikine bir turuncu kütle gitti %30-40 oranında faydalandık.
Öğle doğru saat 11'lerdeydi galiba turuncu-kırmızı karışımı yağış aldık sular sel oldu aktı en az %90 yararlandık
Son kütlede Atakum'a kırmızı vururken bizde turuncu ile yetindik yağmur damlaları çok kalındı %60-70 civarında yararlandık kütleden.
tahminime göre aldığımız yağış miktarı 15-20 kg arasında.
Bu seferdoğuyA kaçtı
Sanıyorum bugün Tokat'ta yaşanılanlar Diyarbakır'ı sollamıştır oraj olarak.
Bugünkü aksiyonun radar görüntüsü.Hook dediğimiz durum mevcut gibi geldi bana muhtemel supercell.Tokat merkezin biraz kuzeyinde pembeleşme var..!!
Yeni konunuz hayırlı olsun dostlar, Tokat'ta yaşayan ve doludan etkilenen tüm vatandaşlara geçmiş olsun.
Bende konu nereye gitti diye bakıyordum kütlelere sinirlenip sildiniz sandım
Bende konu nereye gitti diye bakıyordum kütlelere sinirlenip sildiniz sandım
Sonunda o da olur 🤣🤣
Bu oraj sezonunda samsun merkez bekleneni vermedi kıyısından köşesinden bişeyler alıyoruz ama beklediğimiz bu değil bunda deniz ve karanın tam anlamıyla ısınmamasının da rolü var sizce
solladı
Bugünkü aksiyonun radar görüntüsü.Hook dediğimiz durum mevcut gibi geldi bana muhtemel supercell.Tokat merkezin biraz kuzeyinde pembeleşme var..!12e6806095d49a3.jpg
Tokatli60 İnanılmaz! Hiç pembe ekoda bulunmadım...Ciddi şeyler olmus anlaşılan fotoğraflara bakarsak
samsun merkez olarak herşey çöp deniz 24 derecece olup 850 hpa temmuzda 10 lara düserse kovalariz artik oraj yoksa bugünkuler çoptü
Bence şükürsüzsünüz tamam oraj yönünden bekleneni vermedi de deniz buz gibi yani bu beklentiye niye girdiniz ki? Ben yağışa bakarım o da gayet yeterliydi 2 haftadır her gün yağmur yağıyor.
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!