Yağış 54 kg oldu. Dağlar beyazladı ilçede sulu kar var Sütçüler
Posts by Arya Stark
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bizde yağmur var. Isparta Sütçüler şuana kadar 43 kg olduk ne yağış aldık ama
-
Çok ilginç genelde tam tersi olurdu. Kartal Tuzla civarı çukur gibi sıcak kalırdı. Meteorolojik olarak bu durumun nedeni neymiş merakla yetkili açıklamayı bekliyorum.
-
Lodosun eseri heryer yaprak şuan
-
Bugün hava üşütüyor malum güneş yüzünü göstermedi
-
Hava biraz ılıdı diyagramda da ortalama mevsim normallerine yükselmiş
-
Güneye varmadan eriyorlar
-
Mont giysem mi giymesem mi tam aradayim
-
5 gündür her kütle konumumu sıyırıyor. Kuş uçumu 2km kadar yaklaşıyor yine gelmiyor. Bu şanssızlık mi yoksa meteorolojik bir açıklaması var mı? Acaba gözde felan mı kalıyoruz?
-
O bölge afet'e evrildi Allah yardımcıları olsun
-
Bucagın güneyi burdur Antalya sınırı yıkılıyor. Radarda mor kütleyi bırakın beyaz kütle var!!!
-
Bugün de şu ana kadar yağış alamadik sütçüler
-
Bugün Isparta'dan gökyüzünde yanan bir cisim yani meteor raporladım. Birtek ben şahit oldum sanırım. Haberlere bakınca Aydın'da da gizemli sesler duyulmuş. Keşke videoya alabilseydim. Bayağı büyük bir cisimdi. Büyük bir alev kütlesiydi. 09.40-09.50 arası
-
Isparta Sütçüler Çandır köyü dolaylarına yanan bir cisim düştüğünü gözlemledim. Meteor olduğunu düşünüyorum lakin tam uçak geçerken düşmesi biraz ürpertti. 09.35 -09.38 arası olay gerçekleşti. Haber var mı dogrulayabilir miyiz?
-
Beydili köyü inanılmaz biryer rakımı 1600 lerde yer yer daha yüksek. Kışın ev boyunda kar aldığı oluyor. Yakın arkadaşların meraklisiniz gitmesini öneririm. Sütçüler sarp dağı eteklerinde. Yanı başındaki sütçüler 0 kg yağış.
-
Isparta Sütçüler güzel bir kütle yakalayamadık çiseledi geçti
-
Kuruduk tükendik yağışlar başlıyor herhalde
-
Yanıyoruz çok sıcak
-
Yoğun şimşek aktivitesi vardı 10 saniyede bir diyebilirim
-
15 dk önce Isparta Sütçüler sağlam yağmur aldık çok kuvvetli idi ama vurdu gitti