Konu Dışı [Genel Sohbet] 6
Konu Dışı [Genel Sohbet]
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hayırlı olsun.Bol bol kokoreç ve yemek sohbetli bir sohbet konusu olacağından şüphe duymuyorum.
-
Hayırlı olsun.Bol bol kokoreç ve yemek sohbetli bir sohbet konusu olacağından şüphe duymuyorum.
Kokoreç deme Vintersaga gel gel kokoreç var yine özlemişsindir sen şimdi:)
-
Yakında bu gidişle Kokoreç Forum olur sitenin adı.
-
Hayırlı olsun şimdiden herkese afiyet olsun
-
Hayırlı olsun şimdiden herkese afiyet olsun
Herkes kokoreç için kendine fon oluştursun çözüm bu.Çok para harcanacak.
-
6 ay oldu abi...
-
Vintersaga oldu benimde baya, özledik valla ne olacak halimiz:D
-
kameraya çekende çarpışan arabaları izler gibi video ya almış, bu nasıl bir buzlanmadır..
Hocam zemin zaten video başından beri riskli geldi bana altta buz var muhtemelen.Bir de gün içinde kar yağışı olunca böyle olmuş.Video sonunda sokak doluyor arabalardan
-
Hocam zemin zaten video başından beri riskli geldi bana altta buz var muhtemelen.Bir de gün içinde kar yağışı olunca böyle olmuş.Video sonunda sokak doluyor arabalardan
Aynen yukarıdan gelenlerde kayarak geliyor maşallah, izlerken yuh diyorsunda aslında hem tehlikeli hemde göz göre göre lades diyenler var, böyle ara sokaklar çok tehlikeli araçlar için.. Çekiciyi al götür sürüsüne bereket araç var
-
Aynen yukarıdan gelenlerde kayarak geliyor maşallah, izlerken yuh diyorsunda aslında hem tehlikeli hemde göz göre göre lades diyenler var, böyle ara sokaklar çok tehlikeli araçlar için.. Çekiciyi al götür sürüsüne bereket araç var
Öyle hocam.Bir de ben olsam kaza yapınca hemen çekerim arabayı.Ne kadar beklersen o kadar riskli valla yukarıdan devamlı araba iniyor
-
Vintersaga oldu benimde baya, özledik valla ne olacak halimiz:D
-
Öyle hocam.Bir de ben olsam kaza yapınca hemen çekerim arabayı.Ne kadar beklersen o kadar riskli valla yukarıdan devamlı araba iniyor
aslında oradaki kaza yapanlar büyük ihtimal daha evvelde oranın buzlanmada sorunlu olduğunu biliyordur, hiç sokaktan dönmemeleri lazım, bende olsam çekerdim yoksa dua etsinler normal araç geliyor kamyon midibüs filan gelse dağıtır hepsini..
-
Altının gramı 439 tl oldu, sadece 5 yıl evvel 2015 aralıkta 100 liraydi, 5 yılda neredeyse 5 e katlayacak...
-
Altının gramı 439 tl oldu, sadece 5 yıl evvel 2015 aralıkta 100 liraydi, 5 yılda neredeyse 5 e katlayacak...
5yılı geçtim 2 hafta önce çeyrek aldım 665 TL idi şimdi 730 olmuş 15 günde yüzde 10 artmış
-
5yılı geçtim 2 hafta önce çeyrek aldım 665 TL idi şimdi 730 olmuş 15 günde yüzde 10 artmış
zaten artışın kralını son 1.5 yılda yaptı, bakalım daha ne kadar yükselecek..
-
Herkes kokoreç için kendine fon oluştursun çözüm bu.Çok para harcanacak.
kokareç dükkanı aççam burdakiler çevirir dükkanı zaten
-
kokareç dükkanı aççam burdakiler çevirir dükkanı zaten
Hocam tüm gemileri yakıp bir kokoreç dükkanı açalım.Havaforum üyelerine %50 inidirimli ne işler ama paraya para demeyiz.
-
Hocam tüm gemileri yakıp bir kokoreç dükkanı açalım.Havaforum üyelerine %50 inidirimli ne işler ama paraya para demeyiz.
2015 senesinde vardı zaten dükkanım evlenince kapattım. Bilsem kapatmazdım valla
-
Fed faizleri sabit tutmaya devam etti
Dolar endeksi 93,33 kere kadar gevşedi
Euro/Usd paritesi 1.1795
Dolar diğer para birimlerine karşı değer kaybediyor, ülkemizde ise olumsuz ayrışma devam ediyor
-