Bu işin sonu nereye çıkacak acaba
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
İnsanlar sistem batıya döndü diye ateş ediyor cidden diğer bölgeleri düşünmüyorlar insanlar uyarsada insan işte
-
Batırdı öldürdü resmen komple batı sistemine çevirdi soğuğun s sini sokmuyor
-
Hababam Sınıfı'ndaki tünelin ucu ... Bir yere çıkıyor hesabı olmasın da kış bitmeden 😀
-
Ne var burda ateş edilecek onu anlamadım
-
Sabah akşam çok farklı şeyler çıkıyor
-
Gece gfs ve akşam ecmwf doğuya dönecek sadece bekleyin
-
Ne var burda ateş edilecek onu anlamadım
Cidden çok sinirim bozuldu abim adam gelmiş bu çok iyi güncelleme falan diyo model konusunda bölgecilik yapılmasın denmedi mi kaç kere 🤨
-
Soğuk ziyan oluyor ya bize gelsede şöyle metreleri devirsek
-
Rezalet
-
Bu saatten sonra ilk sistem değişmez. Marmara ya hayırlı olsun.
Diğer sistem de yok oldu sanırım Karadeniz açıklarında bir canavar var.
-
Şu tavra şu ifadelere bak Allah aşkına ya. Biz yaptığımızda adımız kışkırtıcı şükretmeyen hayalciye çıkar. Terbiyesizlik ve empati yoksunluğunu çok iyi uygulayanlar var maşallah
-
Cidden çok sinirim bozuldu abim adam gelmiş bu çok iyi güncelleme falan diyo model konusunda bölgecilik yapılmasın denmedi mi kaç kere 🤨
İstanbul adına yapılan yorumlar bölgecilik sayılmıyor galiba.
-
Akçaabat trabzon sahil şeridi için 15-20 cm ve üstü :), bölge potansiyelim bu cmler olduğu için fazlası başım gözüm üstüne (olanlar oldu zaten)
bu arada ecmf 500 km şafti kaydırdı batıya dua etsinler yarınki güncellemede ispanya yolcusu olmasın
-
Bravo üsteğmenim.Ayar verdin konuya
-
-
Marmara tayfası seviniyor ama bence üzülmeleri lazım
-
Muazzam kar var Kocadağ'da. Araba kış lastiği olmasına rağmen patiye düştü. Zorlamadım bu sefer zirveye çıkmadan indim geri.
-
Allahım gülmekten ölecem
-
Grap-Grapu-Grapuel tabiki sadece bu veri yeterli değil ama bana kafidir arkadaş.
-