Ulan bir haftadır soğuk çekiyoz iki gündür döndük resmen bir kar tanesi bile görmedik be yazıklar olsun boyle şehir olur mu😀
Afedersiniz ama ağır konuşacağım
İzmir'in şanssızlığından da 2017 sonrası leşliğinden de artık midem bulanıyor benim. Son yıllarda resmen Antalya, Adana, Mersin, Hatay bizden daha fazla kar alıyor artık. Tamam alsınlar gözümüz yok da ülkede tek kar yağışının azaldığı, tek kendi standartlarında efsane yakalayamayan bölge biz mi olacağız? Gerçekten anormal yani hiç zaten bizim bölgeye nadir yağıyor diye normalleştirmeyin. Dağlara, İç Ege'ye de mi yağmak bilmiyordu eskiden? Ben liseyi Bornova'da okudum 2015, 2017'de sistemlerde Evka 4'e otobüs çıkamıyordu be oradaki arkadaşların okula gelip gidemediği olmuştu. Sabuncubeli her sene kapanıyordu şimdi oraya bile zor yağıyor. Bunun artık 2 olasılığı var ya gerçekten küresel ısınma ülkede en çok bizim bölgeyi etkiledi artık asla dağlarda bile eskisi gibi kar yağışları göremeyeceğiz ya da en sonunda bir patlaması olacak godzilla alacağız çünkü 7 yıllık açığı ve yediğimiz kazıkları anca 1945 gibi bir sistem kapatır doğanın, atmosferin bir dengesi varsa