Güzel yağış aldık;almaya da devam ediyoruz.Of ne Yıldırım düştü be.
Posts by Okan35
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Hiç bulaşmadığım bir konuydu başlasam mı diyorum acaba.
-
Ne güzel yağıyor be maşallah.
-
Ülkemiz deprem ülkesi takip edilmesi gereken değerli bir konu burası.Tam bilgim olmadığı için soruyorum sismik boşlukların uçlarında kümelenmeler olursa tehlikeli diye biliyorum,doğrumudur acaba?
-
24 hocam. Sizden yaşça küçüğüm. Hitabınızda bir mahzur yok
Genç kardeşim uzun 24'leri görürsün İnşallah.Özellikle iş hayatında ve sağlığında.
-
ilker.gunebakan hoca, uzun süredir yazmasa da foruma giriş yapıyordu diye biliyordum ancak çok uzun bir aradan sonra dün baktığımda, 7 Ocak 2024'ten beri giriş de yapmadığını gördüm ve ismini Google'da arattım. Kendisi 22 Temmuz 2024'te vefat etmiş.
Deprem Bildirim Konusu'nda yazdıkları başta olmak üzere, birçok konuda yazdıklarını ilgiyle okuduğum bir ağabeyimizdi. Allah rahmet eylesin.
Kardeşim sen yazınca benim de aklımla geldi hemen.Allah rahmet eylesin.Kardeşim dedim de yaş kaç hocam?
-
4 Ocak 2002 yaralarımı depreştirmeyin.Gelmedi bir türlü yenisi.
-
Kelle olmadınız değil mi Kıyı Ege ahalisi.
-
54'te 1 Allah bereket versin.
-
Yeni konu hayırlı olsun. İnşallah kar açısından rekor kırdığımız bir sene olur.Bölgemiz ve ülkemiz adına.
-
Ben bu konuda ne arıyorum.
-
Ne o hiç sesiniz çıkmıyor uyudunuzmu hababam sınıfı.
Uyumak yokkk.Yağdırana kadar devam.
-
Biraz kestirmişim.Var mı bir gelişme çığ falan düşmedi değil mi.İnşallah bir şey kaçırmamışımdır.
-
Bence de tel daha avantajlı.Bu gece pc den anca 5 tane alabidim.Geçen 68 tane almıştım telden.
-
Bekliyoooorum bekliyoooorum yağmayacak biliyorum.Bu yüzdeeen üzülmüyorum...
-
Ya geçen 1000de 68 adet alan ben şimdi 300 de 3 nasıl alabiliyorum.
-
Şov yapıyoruz şu dakikalarda şov.
-
Yapma hocam umutlanmıştım çifte dönerim diye
O id ler tek sıra cift sira olayını etkilemiyor herhalde.
-
kendi id mi yazmışım yanlışlıkla.13538yazacagima.digeri de 13550.
-
Samet bir şey dikkatimi çekti 13558 ile bir id daha var onlar listede gözükmüyor bir nedeni var mı acaba bende cift almışım ama sıralamaları değiştirebilir.