12 haziran gibi kuvvetli soguk atak geliyor gibi vade uzun ama bekleyelim...
Posts by Lem35
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Kimsenin içini karartmak istemem ama durum çok vahim 1 damla yağışa muhtaç hale geldik.. Kimse sağnak yağış beklemesin havada 1 damla görürsek ne mutlu bize
-
Hava fena patlayacak ama ne zaman bakalım
-
Aksiyona hazi olunnn
-
Hocam merhaba tam ev taşıyorduk yağmur başladı yağmur ne kadar daha sürer acaba bilginiz var mı
Akşam 18 e kadar sürer
-
Perşembe kıyı egede yer yerinden oynayacak vaziyet alın orajlarin tadini cikarin
-
Sanki bütün büyücüler toplanmış izmiri lanetlemiş böyle bi durum dünya üzerinde yoktur
-
Yine her zamanki gibi 1 damla yağış düşecek ve sistem bitecek....
-
Yağmur yağsın biz kar filanda istemiyoruz artık yeterki yağmur yağsın yoksa yazın su olmucak herkes damaca ile duş alır artık.... Park bahçe sulama yasaklasınsın çim sulasan ne olur ya bu nasıl bi kafa
-
Ben olacakları size söyleyeyim izmir yine yapcağını yapcak aynen şöyle olcak.... Soğuklar gelcek kupkuru hemde havada 1 tane bulut bile olmucak... Sonra soğuklar gitcek hava bulutlanacak 1 damla yağış düşecek ve sistem bitti.
-
Ne kütlesi rüyamı görüyonuz😂 gelen bişey yok
-
Yağış yok yağış tek damla yağış düşmüyor barajlar ağlıyor resmen bu nasıl bi havadır resmen lanetlenmiş şehir.... Böyle giderse yazın çeşmeden su akmıcak hiç iyi bişey değil
-
Bayrakli yağış başladiiiii
-
herkes kar kar diyor bence yağmur yağsa şükür edelim suya ihtiyacımız var durum çok kritik......
-
Kar yağmasını geçtim yağmur yağsın o bile yok ne acayip bi şehir oldu bu izmir
-
Ben akşam 7 den sonra güzel yağış bekliyorum.
-
hadi be izmire gel artik oraj istiyoruzzzzzz
-
bayrakli oraja teslim oldu ben boyle yagis hayatimda hoc gormedim
-
beyler yagmur varmi yakin zamanda sanki persembe cuma biseyler olcak gibi.....
-
perşembe yagmur var sonunda beeee