Beiträge von Emincan

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Aykut53 Hocam kusura bakmayın ama galibiyetler seriler karnı doyurmuyor. Ortada kupa varsa sahibi ve en büyük talibi Galatasaraydır.Tabikide herkesin tuttuğu takım en büyüğüdür ama söz konusu Galatasaraya gelene kadar 😎

    Vallahi derbi için tek temennim hakemin konuşulmadığı maç olması, bu koşullarda çok zor evet ama bizimki de bir umut tabi.Birde Galatasaray bu sene Beşiktaşı evinde yenmez ise o seri yüksek ihtimalle 2. Kadıköy serisine dönüşür gibi geliyor bana.Tabi ileriyi Allah bilir ama varsayım tabiki bizimki.Benim bu maçta Okan hocanın oynatmak istediği oyun değilde Santos nasıl bir planla çıkacak merak ediyorum beni bu maçta meraklandıran olay o. Açıklamalarında '' Küçük takımlar, Galatasaray'a karşı savunma yapıp kontratak oynarlar ama biz Beşiktaş'ız. Biz, Galatasaray'a karşı özel bir plan yapmayacağız. Burada önemli olan bizim nasıl oynayacağımız.'' Diye açıklaması var daha kontrollü bir oyun mu göreceğiz yoksa öndemi basacak Beşiktaş bence maçın kilit noktası bu.

    Ziyech ve Zaha tam Fb kalibresindeki topçulardı formsuz, sakat, sönmüş pahalı yıldızlar ve transfer çalımı ikisi de.


    Yıllarca böyle topçuları kaptırıp transfer çalımı yediğimiz için şampiyon olduk.Bu sene bu işlere girmesek puan farkı açmıştık ama farketmez yine şampiyon olacağız.

    Beşiktaşın yapmış olduğu paylaşımda sezonun ne kritik maçını anlamadım senin Galatasarayla ne işin varsa en kritik maçın oluyor 26 puan geridesin.Fenerle oynaman ile Galatasaray ile oynaman arasında ne gibi bir fark var senin bu sene. Acaba sezonun en kritik maçı Holding için mi kritikte böyle açıklama yapıyorsun.

    Ayrıca yönetiminin Zaha tete ndombele vinicus ziyech gibi isimler ile direkt yol ayrılması lazım.İsim trasnferi istemiyorum ben artık en fazla 2 yada zorlasan 3 isim transferi yaparsın çilek trasnfer niyetine yeter. Bakın köhn 3. Maçı herifin oynadığı topa bakın.Okan hoca size kupada süre veriyor onda bile efor yok yürüyen topçular var.Allah köhn transferi yapandan razı olsun. Ama saydığım diğer isimler gelecek yönetime tam bir enkaz en azından Zaha,tetenin alıcısı çok. Ayrıca ziyechide araplara iyi kakalanır zaten kaparlar havada.

    İcardi bu takımın en önemli kilit oyuncusu olarak 1 yada 2 numaradır onu anladık.Kötü oynaması bile en az maç başı 4 kilit pasa bedel.Bizim orta sahaların yapamadığı top dağıtmayı herif ortaya gelip yapıyor. Ayrıca bu herifin bu kanatlara göre attığı gol sayısı bence inanması zor bu sene ayrıca uzun süreli Bi sakatlık geçirdi bide.

    Beşiktaşlı olarak her kulübe ve efsanelerine kurucularına küfürler etmek benide cok rahatsız eder. Kendi renktaşlarıma hiç yakıştırmam. Allah'tan dostum yok öyle hem Fenerbahçeli hem Galatasaraylıda. Her zaman saygılıyız arada espri yapar geçeriz. Ama küfürlü olmaz.

    Ülkedeki futbolun bozulmasında en çok üzüldüğüm nokta hakem hatalarından bile daha çok üzüyor bu nokta beni insanlarda saygı kalmamış, inanılmaz bir nefret var, şiddet eğilimi çok,klupler kim daha fetocu kim daha şikeci diye tartışıyor, taraftarlar kinleniyor iyice.Ama bilerek yapılıyor kaos ve futbolda polemiğe yönlendiriyorlar en büyük sorumlusuda Mehmet büyükekşi.

    Beşiktaş maçında tek üzüldüğüm nokta klube karşı ve beste içinde küfüre bir sıkıntı çıkarmam.Ama Galatasaray Efsanesi Ve Kurucusu,ülke için çok önemli bir simge olan Ali samiyene yarım saat boyunca ana avrat sövmeler çok tatsızdı.Ben nasıl Beşiktaş Kurucusu ve Süleyman sebayı anarken Beşiktaş taraftarındanda aynı muameleyi beklerdim.