beyler yağış konusunda çok takılıyorsunuz bugün antalyada kuş uçumu 15 km uzaklığımdaki yeri sel götürdü olduğum yerde çiseledi sadece hava bu ne olacağı belli olmuyor herşey olacağına varır mgmnin kırmızı kod verdiği 300 mm yağışın konuşulduğu günde şehre yağmur yağmadı
Posts by Serbey35
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
onu bir kere Antalya için koydular 300 mm yağış gösteriyordu o günde hiç bişi olmadı hayatta koymazlar
-
-
Afedersiniz ama ağır konuşacağım
İzmir'in şanssızlığından da 2017 sonrası leşliğinden de artık midem bulanıyor benim. Son yıllarda resmen Antalya, Adana, Mersin, Hatay bizden daha fazla kar alıyor artık. Tamam alsınlar gözümüz yok da ülkede tek kar yağışının azaldığı, tek kendi standartlarında efsane yakalayamayan bölge biz mi olacağız? Gerçekten anormal yani hiç zaten bizim bölgeye nadir yağıyor diye normalleştirmeyin. Dağlara, İç Ege'ye de mi yağmak bilmiyordu eskiden? Ben liseyi Bornova'da okudum 2015, 2017'de sistemlerde Evka 4'e otobüs çıkamıyordu be oradaki arkadaşların okula gelip gidemediği olmuştu. Sabuncubeli her sene kapanıyordu şimdi oraya bile zor yağıyor. Bunun artık 2 olasılığı var ya gerçekten küresel ısınma ülkede en çok bizim bölgeyi etkiledi artık asla dağlarda bile eskisi gibi kar yağışları göremeyeceğiz ya da en sonunda bir patlaması olacak godzilla alacağız çünkü 7 yıllık açığı ve yediğimiz kazıkları anca 1945 gibi bir sistem kapatır doğanın, atmosferin bir dengesi varsa
antalyada dağların zirvesinde kar gün yoktu 5 gün önceye kadar , normalde hiç kalkmadan aralık nisan ayı bembeyaz dururdu her yer acayip bu sene
-
bünyemin sürmeli kar yok dedi istanbulda bile sıcaklık değerleri olarak bulmuyor
-
Hatırlıyoruz niye hatırlamayalım hatta benim ilk göz ağrım ve hava durumuna başlama sebebimdir 2012 ama 2002, 2004, 2017 gibi sistemlerin yanında sönük kalıyor bu sistemlerde hem daha fazla birikim olmuş hem de daha uzun süre kar yerde kalmış.
2002 ve 2004 güzeldi hayal meyal hatırlıyorum ama benim konumumda 2017 berbattı 2012 daha iyi birikim yapmıştı
-
kimse 2012 de sabah yağıp akşam yağmurla eriyen karı hatırlamıyor galiba
-
bazı ilçeler sağlam yağış almış
-
Müthiş aksiyon var harika. Video için teşekkürler hocam. Tadını çıkarın.
Rica ederim ne demek bu kadar şiddetli yağış olmuyordu uzun süredir. Çok sıkıntı yaratacak gibi duruyor ya
-
Antalya da felaket bir yağmur var öyle böyle değil
Kepez tarafı koptu gitti 150 mm yağış olmuştur toplam
-
Streamable Videostreamable.com
1 saat öncesi şimdi daha şiddetli yağış var
-
Antalyada yağmurdan yıkılıyor video çektim ama atamıyorum yüksek mb den dolayı
-
Torbalı da son durum nedir? Eğer kuvvetlenirse uyumayacağım, ordan gaziemire belki biraz rüzgarla gelir bu gece.
mgm radara bak yağış bırakan kütle varsa yağcaktır
-
böyle ilçelere nasıl bakılıyor ben de menderese bakacaktım
https://www.meteociel.fr/previsions/75371/menderes.htm buyur
-
Torbalıda yağış az olsa da kar yağma oranı bayağı yüksek
-
Yazıma şunuda eklemek istiyorum. Karadeniz dağları hariç ülkenin dağları yılın ilk karını alıyor. Aydında 1792 metre yikseklikteki bir dağın zirvesinde daha kar yoktu, 2 gün önceye kadar.
Bu arada afyonda hafifin biraz üstü denebilecek seviyede kar yağışı başladı.
antalya beydağları aldı hocam daha önceden
-
Halkım istesin üstü açılır kapanır göl yaparım problem yok.
yazın boşaltır kışın doldururuz hocam
-
Pazartesiye kar vermiş mgm
-
antalyada bile diyagram 300 mt için %81 kar veriyor izmirde harbi az
-
antalyada ortalama kar sınırı kaç metreye inebilir ?