Arkadaşlar bu kış üzerinde tek sorunumuz bizim bölgemize kar yağmaması değil. Bütün Ülke özellikle batı bölger adına kötü ve sıkıntılı geçti.
Posts by Cem_35
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
Havaforumda işler kesat havalar sıcak
Bütün takipçilerde ortak cümle "Bu nasıl kış".
-
384H 😳
-
Arkadaşlar Selamlar,
Bu konuda olan çoğu kişinin uzun zamandır kar görememesi yüzünden morali bozuk veya üzgün olduğunu biliyorum. Bunu yaşayan tek sizler değilsiniz. Fakat morallerimiz bozuk veya üzgün olmamız forumumuzun kurallarını çiğneyebileceğimiz anlamına gelmiyor. Hepimizi mutlu etmiyor ama gelip buraya ""Kış bitti, kışı kapattık veya artık kar yağmayacak gibi asılsız veya altı boş yazılar yazmıyoruz. Veriler ile konuşuyoruz. Sizde verilerinizle ""1 hafta boyunca kar veya yağış gözükmüyor işte elimde veri(kaynak) bu"" gibi yazılar yazarsanız bir sıkıntı olmaz. Değerli moderator arkadaşlarımın sizlerin hatasını aramak veya ortada bir olay yokken mesajınızı silmek veya size uyarı vermek gibi bir amacı yok olamazda zaten. Onların amacı sizlere yardım etmek.. Kimse sizleri başka birinden ayırmak için can atmıyor. Bu yüzden lütfen sakin olun ve kurallarımıza saygılı olun. Güzel güzel takibimizi ve değerlendirmelerimizi yapalım. Aramızda kavga etmek veya atışmak bizlere hiç yakışmıyor. Umarım birdaha böyle olaylar olmaz.
Hepinize iyi günler dilerim.
-
Sizi bilmem ama sistem benim için olmuştur kalanlara başarılar diliyorum
-
Merkez hazırlan merkezz
-
Şu anda Karşıyaka’da kar mı yağıyor? Yoksa graupel mi. Bembeyaz. Bildiğin sulu kar bir yanda da güneş var.
Şuan sahildeyim ben saf yağmur olmadığı kesin.
-
Havada kar görmeyi bekleyen İzmirlilere döndük resmen
🥲
-
Karşıyaka hafif yağışlı.
-
Biladerinho nerede onun işi o 😂
-
Hava Forum auf InstagramBolu'dan anlık, lapa lapa, kuşbaşı kar... ❄️🤍 Video için @boluyu_.kesfet sayfasına teşekkür ederiz...www.instagram.com
Rota belli oldu. 🥲
-
Bu arada bi 1 haftalık İsfanbula gittim geldim. İstanbulda da kar yok merak etmeyin
-
Modellere göre bu saatlerde çeşme tarafında kütle ve yağış yoktu, modeller hepten patlak.
Bu yüzden modellerin yağışlarına çok takılmayın diyoruz. Yağışı son saatte kadar bilmek çok zor hep takip istiyor.
-
Ben denize girmeye gidiyorum. Bu hava kaçmaz. Gelecek varsa beklerim. Kar olmadı bari havayı değerlendirelim
-
Şunun hayalini kurmuştum 3 gün önce 7 yıl oldu gelmedi 🥺😥
Vay be bu yıllarda İstanbulda yaşıyordum. Dile kolay o yıl İstanbulda çoğu ilçede 70 cmleri devirmiştik. Ne günlerdi.
-
Gelmiş geçmiş en kötü kıs sezonlarindan birisi oluyor yüksekler bile kar almadi yağış desen tatmin edici seviye de değil Ocak sonunda sorsam sadece bu kış güzeldi diyen Karadenizli kardeşlerim olur
Katılıyorum. Hadi bizi geç daha doğu bile yeni yeni sağlam kar almaya başladı. İstanbul veya Ankara'yı geçiyorum bile. İyiye işaret değil bunlar.
-
Şimdi ecm buradan bozdu gfsde yarından itibaren sistem gününe kadar verdi sistemi diyelim. Ve sistem bize gelmedi. Ecm mi bilmiş olur gfs bilmemiş mi olur? Bu modeller benim kafamı iyice bozdu. Ben hava almaya gidiyorum.
-