Hocam sıkılmadınız mı ? Tadı kaçtı bence.
Bunu aynı şeyleri sürekli yazanlar içinde söylemenizi bekliyorum dakikada bir derece söyleyenler mesela
Hocam sıkılmadınız mı ? Tadı kaçtı bence.
Bunu aynı şeyleri sürekli yazanlar içinde söylemenizi bekliyorum dakikada bir derece söyleyenler mesela
Kış biteli 23 gün oldu
Şöyle 30 derece olsada ısınsak gene soğuk olmasa bile klima ve kombiler acık en azından faturalara takviye olur
Ful hd hatta 4k yaza girdik
Herkes ateş etsin yaz için
Gelin yazın gelişini kutlayalım
Kış biteli 20 gün oldu
Salın gitsin adamlar 19 unda kar yagdırıyo size 21 inde yağcak diyin ( ya yağarsa ) göle maya çalmak gibi 😂
Bu seneki takipleri sonlandırın bence
Kış biteli 19 gün oldu
Eve stok yaptım 1 hafta ulaşım sağlanamaz izmire kömür sobası kuruyorum
Sistemler silsilesine giriyoruz 19 unu iple çekiyorum sonrası keyfi kar yağışları kara doyduk bu sene
Umut fakirin ekmeğidir
Şu 19 ocaktaki kar yağışını alalım sonrasına bakarız
Kışın bittiği 19. Gündeyiz
Ya bunlar şakamı 19 unda yağış bile yok
Ellemeyin milleti ya ne güzel mutlular şu an
Bizde bir prf değiliz ama yaşantımız boyunca hersene dahada kötüye gittigini gözlerimizle görebiliyoruz . 10 yıl önce her sene kar gören dağlarımız görmemeye görse bile günlük olmaya basladı . İnsan ömrü kısa oldugu için değişimleri görmek cok zor ama belki 300 sene sonra Türkiyede sadece ağrı dağı kar alacak bunu biz ve bizim cocuklarımız da göremeyecek ömürlerimiz yetmeyecek . Haşa kaç sene dünyanın var olacagını bilemeyiz 10 dk sonra ne olacagımızı ALLAH bilir .
Bozdağ'da zaten ne derece gösteren termometre yapılır ne bir kamera yapılır ve arkadaşlar Allah rızası için şuraya bir bakım yapılsın nasıl bir yol izleyeceksek izleyelim bir kamera konulsun her taraftaki bütün bölgelerdeki kayak tesislerinde kamera var bir tek bizde bozdağ'da spil'de yok buralarda kamera konulması için istekte bulunalım.
Amerika başkanı dahil herkes duysun
Kış bitmişti ama niye böyle olduki