İşin en güzel kısmı sıcaklık beklenilen sıcaklık değerinden daha düşük 0,6 derece şuan ve yoğun yağış anında biraz daha düşeceğini varsayarsak, radardaki geniş güçlü cepheyi de göz önünde bulundurursak, bu gece her konuda güzel geçecek. 😊forum.havaforum.com/attachment/156344/

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bülent abi güzel kar yağdı akşamdan beri. 10 cm kar var. Senin rakım kaç benim rakım 10 m 😂
benimki 35 felan tepe başında olduğum için rüzgarda kar iyi ekleme yaptı şuan 30 dan fazladır ensonunda benim torku tepeme indirdim daha nediyeyim😄😄
-
Kütleler deli mermi gibi bir sağa bir sola bir kuzeyden bir güneyden geliyor doğudan batıya batıdan doğuya geçiyor nereye ne vuracak modeller de kestiremez şu vaziyette radar takibe devam
Kesinlikle öyle Hocam ortalık çok karıştı radarda bekleyip göreceğiz
-
vortek mevzusu devam ediyor mu değiştimi pek bakamadım ?
İlerleyen saatlerde o ama hâla devam ediyor değişim yok
-
Uzmanından az önceki radarla ilgili sorulara cevap. forum.havaforum.com/attachment/156346/
-
Bu arada yarın öğleden sonra yağışın hafifledi saatlerden sonra yağışlar yavaştan daha sulu hal almaya başlayacak. Ümit kırıklığı ile başladığımız sistemden cok mutlu huzurlu bir şekilde yarin veda edeceğiz. Yüce yaradanın adaletini eşitliğine yeniden şahit olduk. Allah'm seneye de daha güzel karlı günler nasip eylesin. Keyifli seyirler dostlarım.
-
forum.havaforum.com/attachment/156347/
Fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama ufukta fena bulutlanma var (Ufuk dediğim direkt deniz)
-
benimki 35 felan tepe başında olduğum için rüzgarda kar iyi ekleme yaptı şuan 30 dan fazladır ensonunda benim torku tepeme indirdim daha nediyeyim😄😄
Tork izleri Burdada varhocam 40 cm olduk :)--
-
Bu arada ben yine beyazlamışım bir kahveye çıkılır mı
-
Bu arada ben yine beyazlamışım bir kahveye çıkılır mı
Ben de beyazladım abi ama saçlardan :hfyeni (18): :hfyeni (18): Ordu deli eder adamı... :hfyeni (18):
-
Burada yağış başladı inceden.
-
Trabzon yıkılıyorrrrr
-
-
Ordu da ümidini kesmesin hat bize kadar uzuyor. Nöbete devam...
-
Ordu da ümidini kesmesin hat bize kadar uzuyor. Nöbete devam...
Trabzon açıklarından bir yardım eli geliyor. Hat Giresun'a bile uzayabilir...
-
O zaman bize daha da yarar değil mi?
-
Valla çok değişik şeyler olcak zaman geçmiyor bi türlü sapsarı olarak iner inşallah o hat biraz abarttım ama olsun :D2
-
Gümüşhane hattından geliyor kardeşim bu tarafada
-
Burada yağış başladı inceden.
Hadi bakalım gerzeli anlık bildir bize
-
Gülümseyin hatıra fotoğrafı çekiyorum dostlar 😂forum.havaforum.com/attachment/156350/
-
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!