herkese hayırlı iftarlar 😊😊
Posts by White Tiger28
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Bugünden beri fındık dalları ile konuşuyorum hasooooo.Güçlü olun yıkılmayın diye.Ahhh ahhhh
Bende bugün köye çıktım bahçeler acayip açmış valla reis durum kıritik hadi bunu geçtik ikincisinde bu fındık paket olur gibime geliyor gerçi yanmasa bile kokarca denen melet var iyice yayılmaya başladı bu da fındığı baya etkileyecek gibi hayırlısı neyse o olsun diyelim reis keza nasipte yoksa bişey yapamayız.
-
Koloni karar verdi fındığı donduracak
neyse gidiyim de lastik bulayım
Geceler önemli reis gece don yaparmı yapmazmı onu bilemiyoruz 30 cmde yağsa gece don olmazsa sıkıntı olacağını zannetmiyorum.
-
Bügünde iftarımızı bi arkadaşımın 800 rakımlı köyünde yapacağız buralarda halen güzel kar var.
-
Herkese hayırlı ramazanlar dilerim biraz köşemize çekildik beklemeye koyulduk bakalım son şarkıyı nasıl söyleyeceğiz 😊
-
ensonunda hedefe ulaştık çayımızıda demledik çay önemli dağdada olsan içilecek 😊😊
-
rakım yükseldikce kar artıyor.
-
yaklaşık 80-90 santim buz sarkıtı
-
-
ara ara fotolar atmaya devam edecem şuan 250 rakımda rahat 50 cm kar var.
-
köye yukarıçıkıyorum burdan ilerisnde buzlanma çok oyüzden yaya devam edeceğim 45 dakikalık yolum kaldı 😊
-
Gelecem inşallah abi.Başkanıma maruzatımı bildirdim.Yoksa gelmek bana bişe değil.Bir gece ansızın:))
Artık başkanım bize bir iftar porogramı organize eder huzura doğru 😊
-
Şimdi gelir biri.Trabzonda 2 cm yağdı der pert eder seni:)))Beni ziyarete geldiğinde trabzonu anlatacam sana özel olaraktan
Reis bizi ziyarete gelecekmişsin başkanım dedi oyüzden erteleme yaptık öküz haşlamasındanda olduk 😄😄
-
Giresun Görele kar yağışı durduğunda ölçüme gideceğim. 35CM veya üstü olmuştur. Fotoğraf da çekip atayım
Gece 2 demi ölçüme gidecen somon 😊
-
Yarın bir köyüme çıkayım bakayım durumlar nasıl olmuş aslında bugün çıkacaktım işim çıkınca gidemedim.😊
-
Çok sevdiğim bundan 15-16 yıl öncede başkabir pilatformdada tahminler yaptığımız hocamla bugün mart ayına yönelik iştişare yaptık mart ayındada karadeniz sahilleri kar görecek dedi 😊 kimse kış bitti zannetmesin dedi.takibe devam .
-
yok agabey ne 30'u 35'i. senin ilk günki tahmin tuttu 5-6cm üstü yok. kar felan hikaye su damlası bile hayal
Gıvırma somon gıvırma bizim heryerde ajanımız var 😄
-
Eynesili bilmesek bizi gandıracan
-
Hocam Selamun aleykum
Görele'ye zaten bugün süpriz oldu ama gece daha büyük süpriz olur mu. saygılarAleyküm selam somon olur olur merak etme zaten nevarsa çektiniz radardan 😄
-
Bakın halen bile sinop burnundan dek akışıvar rüzgarda yavaş yavaş kuzeye dönmeye baladı gece yoğun süprizlere hazır olun 😊