Konu Dışı [Genel Sohbet]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Rusya ne zaman yada nereye kadar dayanacak ekonomik yaptırımlara? Çok sürmez...

    Ukrayna toprak bütünlüğü konusunda davasında haklı ona lafım Yok.

    Rusya da kendi penceresinden haklı, bizim açımızdan elbette değil.

    Ancak burada yanlış olan şey, Ukrayna nın batının pof pofuna aldanmış olması, nato üyesi olmadan natodan hayır beklemesi. Abd, ve Avrupa sen bağır çağır biz arkandayız der, savaş çıkınca da döner arkasını gider. Yunanistana da aynısını yapıyor yakında Yunanistan da aynı zararı görecek.

  • Bu spastik putin nükleer atık depolarını bombalarsa yeni bir 1986 çernobil facaiası yaşarız

    severe-weather.EU on Twitter
    “Winter forecast 2022/2023: First in-depth thoughts for the next Winter season, looking heavily driven by the third-year La Nina and negative IOD…
    twitter.com

  • Rusya, Suriye'de 33 Mehmetçiğimizi şehit etmişti ve hiçbir şey yapamamıştık hatırlarsanız... Çok da asıp keseriz havalarına girmek iyi değil. Türkiye'nin en son övülecek yanı belki de dış politikasıdır.

    Hiç hatırlatma hiç!

  • Ben de tamamen böyle düşünüyorum. Ukrayna'yı gazı verdiler yem ettiler. Hikayede yanan Ukrayna oldu. ABD ve Batı ülkelerinin gazına geldiler yapa yalnız çaresiz kaldılar.



    Nato nun yada abd nin direk olarak savaşa dahil olması şu aşamada mümkün değil. Çünkü putin denen spastik ne yapacağı belli değil. Dünyayı bir nükleer savaşa dahi götürebilir. Geçen hafta macron la buluşmasını hatırlayın. uzun bir masanın en sonuna oturtmuş aklınca dalga geçiyor. Putin sovyetlerin ezikliği ile kafayı sıyırmış durumda

  • Dün kesinlikle R yapmaz, yaptırımla korkutamazsınız Rusyayı diyordun bir karar ver hocam, Aramızda tek rusça bilen sensin :)

    Bak mesajda ne yazdım. Ruslar normalde yaptırımdan korkmaz dedim. Fakat şu an da iş farklı boyuta gidiyor. Putin R yaparsa iç dinamiklerin ekonomik sebeplerden dolayı harekete geçmesini engellemek için yapar. Normalde ruslara istediğiniz kadar yaptırım yapın inadını kuramazsınız

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • forum.havaforum.com/attachment/146185/

    Putine R yaptıracak olay bu işte.


    Bu savaş putinin savaşı rusların savaşı değil

    Göstericiler vatan haini ilan edilip, gösteri yapanlar içeri tıkılırsa ne olacak peki hocam?


    Kesinlikle savaşın bitmesini istiyorum yanlış anlaşılmasın herkes durduğu yerde dursun zaten bizim cografya yeterince karışık kuzeyimizin karışması hiç işimize gelmeyen durum.

  • Elinde doğalgaz gibi cevher var iyide para kazanıyor.

    Batı da bunlardan alıyor doğalgazı ancak, pusuda.bekleyen bir batı vardı unutmayın.

    Gün gelecekti, Almanya 2. Dünya Savaşı'nın intikamını almalıydı, ekonomik vb .

    İngiltere bekliyordu onlarında din çatışması oldu yüz yıllarca eninde sonunda bir başka kıvılcımla karşılacaklardı.

    Abd, soğuk savaş döneminin öncesinde bile hatta başından beri düşmanlar.

    Batı mutlaka Rusların yeraltı kaynaklarında ki bağımlılığının bedelini ödetmeliydi. Onlar kimseye bağlı kalamazlar ya hani.

    Yazık yem olan Ukrayna oldu.

    Birileri birilerini yoketmek için yine bir başkasını kullanarak " sen ağasın sen paşasın" diyerek dünya tarihindinden silecek belkide.

    Batının derdi ukrayna değil ! Kapalı bir güç olan ve çok büyük bir devlet olan Rusları savaşa çekerek Rusyayı ekonomik olarak bitirip parçalanmaya götürmek.

  • forum.havaforum.com/attachment/146185/

    Putine R yaptıracak olay bu işte.


    Bu savaş putinin savaşı rusların savaşı değil

    Tanıdığım Rusların hemen hepsi Putin muhalifi, ki benim tanıdıklarım z ve y kuşağından insanlar, fakat bildiğim kadarıyla hala eski nesilde fazlasıyla karşılık bulan bir lider. Rusya'da bir sonraki seçim ne zaman bilmiyorum ama bu savaşın kesinlikle koltuğunu kaybetmemek uğruna açıldığını düşünüyorum. Ukrayna'nın NATO'ya yanaşması da ekmeğine yağ sürdü Putin'in.

  • forum.havaforum.com/attachment/146185/

    Putine R yaptıracak olay bu işte.


    Bu savaş putinin savaşı rusların savaşı değil

    Yarın bir gün Yunanistan'ın provokasyonları yüzünden savaş ilan etsek bizde de aynı bu tipler çıkar hiç heveslenme hocam Putin'i bunlar yıkamaz yıkarsa ayrıca kötü örnek olur iç karışıklık dış düşmandan her zaman daha tehlikelidir.

  • BIDEN rusyanın amerikada faaliyet gösteren 4 büyük bankasının tüm mal varlığını dondurdu. 250 milyar dolar yapıyor :thumbup: Rusya geri adım atmak zorunda.


    Edit 1 trilyon dolar

    İzmit 5 günlük hava durumu

    tahmin-show-2.aspx?m=KOCAELI&basla=1&bitir=5

  • forum.havaforum.com/attachment/146188/

    Çok şükür böyle bir lidere sahibiz, ATATÜRK ismini duyunca bile tüylerim diken diken olur gurulanırım, atam 100 yıl öncesini görüp Montrö'yü imzalamış Pikardi Manevralarında insanlara ilerde teyyarelerin savaşın belirleyici unsuru olacağını söyleyince yabancı subaylar ona gülmüş ve şuan ukrayna hava üsleri vurulduğu için hava gücü nerdeyse 0.... atam çok büyük lider çok görmek isterdim...... <3

    Uçurumun kenarında yıkık bir ülke.

  • Yaptırımlar iyi hoş da sonra zaten iş çığrından çıktı ne olacaksa olsun kafasında olursalar ayvayı yedi dünya. Ters etki yapmasa bari. Çünkü her zaman aklı selim hareket edecek değiller.