Beiträge von sura16

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Galatasaray 14 yıl şampiyon olamadığında nasıl makas açılmadıysa yine açılmaz bence sen oraları dert etme, bak ne güzel Galatasaray yorumu yaptın, bu yorumlarının artması ve takımının iyi yada kötü yönlerini daha çok ortaya koyan iletiler görmek isteriz.

    O devir ile bu devir bir mi ya :D İnanılmaz yani. Rakip takımlar hakkında olumlu olumsuz bir şey yazmak niye yasak onu da anlamadım o zaman herkese takım tagı verilsin,kendi takımı haricinde bir şey yazanın yorumu silinsin yani amaç buysa. Sizlerinde bir sürü rakip takımlar hakkında olumlu olumsuz yorumlarını görüyoruz yani. Neyse uzatmayayım bu gece çok yazdım bu konuya sıkıldım.

    Fenerbahce camia olarak zayiflamaz hocam o sadece dilek ve temenni olur.

    Bu camia başkanı hapse atıldığında da zayıflamadi ki asla zayiflamaz.

    Nasıl zayıflamıyor her sezon taraftar ortalaması azalıyor hocam,her sezon daha çok negatiflik artıyor,her sezondan topçulara daha çok stress biniyor. Gelen hocaya da,topçuya da sıkıntılı durum bunlar. Başarı bazında da ezeli rakiplerinden bir tanesi ile makas açılmış olacak,diğerleri de kazansa sana yaklaşmış olacak. Bence sıkıntılı durumlar.

    Bu sezon en önemli sezon aslında gs-fb adına ama camiaların ve kulüp başkanların bu bilinçte olduğuna inanmıyorum. 1 Kere cumhuriyetin 100. yılında kim şampiyonluğu alırsa adını çok güzel bir noktaya yazacak,hep hatırlanılacak. 2. Bir asıl önemli konu ise fb şampiyonluğu ilan ederse 8 senedir şampiyon olamıyor başarısızlığı yıkacak,tüm negatif enerjiyi deşarj ederek camia kendine gelecek ve gs'nin şampiyon hasreti 4 yıla çıkmış olacak. Eğer gs şampiyon olursa 3 sene yaşadığı başarısızlığı unutacak,fb'nin şampiyonluk hasreti 9 yıla çıkacak ve daha da kan kaybedip camia olarak iyice zayıflayacak. GS bu ara makası açabilir,FB şampiyon olursa da GS ile makası kapatabilir. Kim alırsa bu sezon çok kritik bir şampiyonluk alacak.


    Bir diğer konu ben şahsen okan buruk'u beğenmiyorum ama oldu da şampiyon olursa galatasaray fatih terim'den sonra bir kurtarıcı daha bulmuş olacak kendine. GS ne zaman zora düşse fatih hocaya kapanıyor. Fatih hoca artık yaşlandı bundan 3-4 sene sonra belki hocalık yapmayacak. Ferguson olayı gibi oldu camia united ondan sonra dikiş tutamadı. Okan buruk'un şampiyonluk yaşaması ile 2. bir kurtarıcı olabilir(hamza hamzaoğlu olamadı mesela o yüzden olabilir diyorum). Güzel bir sezondayız sene başından beri istediğim zevki,enerjiyi genel olarak ligden alamasam da aslınde kıymetli bir sezon. Tabi futbol eskisi gibi zevk vermiyor bana her geçen gün kan kaybettiğini düşünüyorum doğru dürüst artık avrupa,şampiyonlar ligi maçları bile izlemez oldu dünya genelinde insanlar. Bu yüzden real madrid başkanı perez'de şampiyon takımların,büyük takımların olduğu bir proje avrupa şampiyonası kurmak derdindeydi ama uefa engelledi :)

    saydığın takımlar bu ligin iyi takımları, onlarada hücum presle mi oynanır? defansındaki adamların hepsi neredeyse bomba gibiyken hemde?? yine güzel çarpıtmalar yapıyorsun fenerbahçe geriye yaslanarak bir anadolu takımı gibi oynamıyor 36 gol atmış takıma bu yorumu yaparsan kusura bakmada komik olur biraz..Yukarıda da belirtmiştim oyun sistemi açısından yanlış sistemle oynadığı için bahsi geçen maçlarda durağan bir Fenerbahçe vardı. Sence galatasaray nasıl bence taraftarı olduğun takım hakkında daha fazla yorum yapmalısın

    Okan Buruk'un oynattığı oyunu beğenmiyorum,kendisine de güvenmiyorum ama camia genleri gereği umarım şampiyon olabiliriz diyorum kendimiz uçuyoruz,kaçıyoruz demiyorum zaten. Yarından da pek ümidim yok iyi oyun kesinlikle beklemiyorum zaten 1-0 olsun bizim olsun liderliği alalım yeter diyorum. Ama sizden de kötü durumda olduğumuzu düşünmüyorum oyuncu kalitesi ile oliveira icardi olduğu sürece gittiğimiz kadar gideriz sonrası allah kerim.

    Son cümlemizde 4 yıldır her geçen gün daha başarısız oldu mu yazıyor?

    18 Sezonunda 4 senedir kupa alamamış fb varken,22 sezonunda 8 senedir kupa alamamış bir başarı elde edememiş fb var. Evet zaman aktıkça,kısa vadede başarılı gelmediği sürece her geçen gün daha çok başarısız oluyor ve camiada negatif enerji daha çok birikiyor.

    GabelBerg10 Ziraat kupasının ne önemi var hocam allah aşkına artık süt kupası niyetine geçiyor ziraat kupasını alınca tura mı alacaksın niye sayayım ben ziraatte aldığın galibiyet mağlubiyet lige mi yansıyor? Ben süper lig puan durumundan konuşuyorum elbet saymayacağım. Vitor,jesus'tan büyük hoca mevzusu değil. Doğruluk mevzusu. Ve yine diyorum ligde başarı gelmeden avrupa,uzun vadede falan başarı beklemek zaten en büyük yanlış. Vitor avrupada başarısız olabilir fb'nin asıl amacı ilk hedefi lig şampiyonluğu. Geçen sene vitor'a hiçbir destek verilmedi her gün topa tutuldu üçlü oynatıyor falan filan diye. Şimdi jesus'ta oynatıyor ama ismi var diye kimse cesaret edemiyor en azından rıdvan dilmen'in ben eleştirdiğini görmedim. Vitor'a bir takıntılık görüyorum ben haksızca.

    GabelBerg10 şunuda ekleyebiliriz, Fenerbahçe kontra atak oyunu oynamıyor. Bu sene hücum presle atılmış birden fazla gol sayabiliriz bunların hiç biri kontra atakla olmaz

    BJK,TS,Başakşehir maçlarında yalnızca 3 isabetli şut bulmasına ne diyeceğiz peki? Genel anlamda fb'nin oynadığı oyun topu rakibe vererek,hızlı şok presslerle atletik oyuncuların avantajı ile kullandığı kontra atak oyunun daha şekillendirilmiş kapsanmış hali oluyor. Ofsayt taktiğinin yararını ne kadar görse de biraz atletik oyunculara sahip,savunma arkasına kaçma planları yapan her takımda fb'ye karşı başarılı oldu. Bence şampiyonluk için çok riskli bir oyun.

    Yani diyorsunuz ki İsmail Kartal Jesus’un önündedir.Sadece istatistiklere göre ki siz 2.18 yazmışsınız İsmail Kartal’ın maç başı puanı Transfermarkta göre 1.95 Jorge Jesus’un bu maçta dahil 2.11.Bu maçların arasında iki tane kapı gibi biri 2-0 biri 3-0’dan dönmüş Rennes maçı var.Oyuncu kazanımına bakalım İsmail Kartal döneminde oynatılmayan Crespo-Ferdi-Osayi-Szalai-Rossi sönük kalan İrfancan takıma giremeyen İsmail Yüksek vs sayarım da sayarım.İsmail Kartal’ın parlattığı bir oyuncu söyler misiniz ? Arda Pereirayla ortaya çıktı.

    Geçen sene büyüklere kaybetmedi diyorsunuz geçen sene hangi büyük takım yeterli haldeydi Galatasaray mı Beşiktaş mı ?

    Şampiyon hoca İsmail Kartal olmaz şampiyon hoca kurt hocadır baskındır dominanttır.Bakın Fatih Terim kurt hocadır Jesus’a benzerdir.Çok meraklıysanız da İsmail Kartal’a buyrun adam boşta :)

    Ben alırdım şahsen kabul ederdim ben kötü hoca olduğunu düşünmüyorum. O saydığınız oyuncuları kazanan,parlatan isim de vitor pereira, Vitor pereira,jorge jesus'un elinden bizzat 2 şampiyonluk almış hoca. Taş gibi hocaydı istediği transferleri yapmadılar,üçlü oynatıyor diye rıdvan dilmen demediğini bırakmadı algı ile hocaya yazık ettiler. Vitor pereira gayet başarılı gidiyordu halbuki. Ve geçen sene bjk,gs çok kötüydü ts pek top oynamadan şampiyon oldu vitor kalsa bence geçen sene fb şampiyondu en azından. İsmail Kartal'ın 1.95 değil yalnız o genel puan fb ortalamasını gösteriyor 21-22 sezonu,süper lig seçerseniz 2.28 puan ortalaması var 18 Maç 12 Galibiyet 5 Beraberlik 1 Mağlubiyet almış 1.95 yapması imkansız oransal olarak zaten :) En son bir yabancı hoca süper ligde ne zaman şampiyon oldu ben bilmiyorum. Dediğim gibi fb kısa vadede acil bir şampiyonluk alıp üzerindeki tüm negatifliği atması lazım camia deşarj olması lazım. Bu olmadan fb uzun vade,avrupa planları yapmamalı,yapamaz da zaten başarısız olur. Ve ben jesus'un şampiyon olabileceğini normal şartlarda düşünmüyorum. 2018'den beri fb hakkında ne dediysem bu futbol konusunda çıktı tekrarlarına bakın hep bana karşı çıktınız bu şekil ama 4 senedir her geçen gün daha başarısız oldu fb.


    Fkw03HfXEAEomUR?format=jpg&name=largeFkw03UHWIAEZ-7d?format=jpg&name=large

    Fener'e İsmail gelecekse Galatasaray'a da bir Hamza Hamzaoğlu alırız güzel olur :S

    Hamza Hamzaoğlu'nun 14-15 sezonu gelmesi doğruydu,şuan yanlış olur hiçbir gittiği yerde tutunamamış,anadolu kulüplerinde de başarısız olmuş bir hoca. İsmail kartal'ın yine ankaragücü,konya macerası falan başarılıydı üstüne son fb macerası da başarılı yani aynı kıyas değil. Ve gs yine yerli hoca okan buruk ile devam ediyor zaten aynı kıyas denklemine dahil. Ben trollüğüne veya kızdırmak için yazmıyorum yukarıda gerekçilerini samimice açıkladım. FB'nin tüm camia olarak deşarj olması için en kısa sürede şampiyonluk alması gerekiyor avrupa,uzun vade planları falan şu denklemde hikaye olarak kalır. Bu sene gs şampiyon olamazsa aynı şeyleri gs içinde konuşacağız 17-18,18-19 fb'ye göre yakın tarihte 2 şampiyonluk aldı ama bu sene de şampiyon olamazsa 4 seneye çıkacak seri.

    Daha İsmail Kartal cümlesini gördüm okumadım gerisini.Bence yazmak için yazmayın sizi severim bilirsiniz :)

    18 Maç 12 Galibiyet 5 Beraberlik 1 Mağlubiyet almış hoca 2.28 puan ortalaması yakalamış. Yalnızca başakşehir'e kaybetmiş. TS-BJK'ye kaybetmemiş,GS'yi 2-0 yenmiş. Ve bu sezona göre geçen sezon kadrosu baya kötüydü eksikleri çoktu. İsmi İsmaile Eagle olsaydı herkes severdi tabi değil mi :) Şakasız söylüyorum bu ligde yerli hocalar her zaman daha büyük iş yapıyor. Uzun vade,avrupa arenasında elbet ismail kartal başarılı olamazdı ama fb 8 senedir şampiyon olamıyor uzun vadede,avrupada başarılı olması için ilk önce şampiyonluğu alıp o ölü ruhu atması,taraftarın açlığını söndürmesi gerekiyor. Bunu başarabilecek bir isimdi benim gözümde ismail hoca. Söylediklerimin hepsinde samimiyim gerçekten.

    Geçen sezon mayıs'tan beri tüm fenerli arkadaşlarıma da söylüyorum. Yapabilecekleri en iyi ismail kartal ile devam etmek olacaktı. Oyunu,kadroyu oturtmuştu. Oyuncular onu,o oyuncuları tanımıştı. Çok transferde yaptırmazdı böyle 3-4 adam alır yoluna bakardı. Şuan bence kafadan 6 puan fazlası vardı fb'nin. Jesus sene başından beri tam bir anadolu takımı oyunu oynatıyor. Kapan,atletik hızlı isimlerle kontra atak kovala. Evet bir yere kadar iş yaptı ama bundan sonrası sıkıntı. Hiçbir büyük maçta da başarılı olamadı. Oyuna çözüm bulamazsa her geçen gün daha da geriye gider fb.


    Haydi Meral Çolak :)

    Image

    Bu sayfa değiştirmiş bunu yalnız orjinalinde bizzat kendim izledim fb yarışı önden götürecek son haftalarda galatasaray geriden gelerek aslanlar gibi savaşarak şampiyon olacak diyordu videosunu atarım :D İşin goygoyundayız tabi astroloji ile hiçbir ilgim,inancım yok da cümleleri değiştirmiş ama sayfa.

    Ali başkanın şöyle maçlarda verdiği videolar çok güldürüyor beni. Şahsi görüşüm eski futbol konularında da var 2018'den beri söylüyorum ali koç olduğu sürece fb ne başarı görür,ne şampiyonluk görür. Jesus'un da sözleşme uzatacağını düşünmüyorum şampiyon olsa bile kalmaz.


    Ve bu sezon astrolog meral çolak şov yapıyor :D


    Herkes hasta etrafimda, sabahtan oglene kadar acildeydim ufak kiz icin, evde 1 aydir hastalik gitmedi kizlardan bize bizden onlara derken mikrop cikmiyor evden, bu kis boyle gececek herhalde, kar yagsada mikrop biraz kirilsa..

    Geçmiş olsun hocam herkeste aynı durum çekirge acilde yer yoktu bugün üçlü virüs karışımı var deniliyor esir aldı herkesi.

    Vallahi hocam size söyleyeceğim tek şey annemin kalp doktoru Türkiye'nin ünlü doktorlarından biri. O bile anneme biontech yaptırmadı. Benim çevremdede biontech olan herkes şu anda bi sağlık sorunu yaşıyor.ve gittikleri doktorlarda aşının yan etkileri diyor. Başkada bir şey diyemeyeceğim

    Aynı duyarlılığı inşallah hava kirliliği,kullandığınız yediğiniz içtiğiniz gıdalar için de diyorsunuzdur diye umuyorum. İyi akşamlar.

    Bilim uydurmaları dinlemez derken? Biontech olan bir çok kişide kaşıntı olayı var ve doktora gittiklerinde aşının yan etkisi diye söylüyorlar. Geçen arkadaşta kaşıntı yüzünden hastaneye gitti. Aşının yan etkisi diye eve gönderdiler. 2 ayda çıkan ve yan etkileri kaıtlanmamış bir aşı için bilimden bahsedemeyiz

    Diyorum ya hepte aşı karşıtları tayfanın yakınlarında böyle problemler oluyor. Ben hiç kendi çevremde duymadım. Çok geniş çevrem 3 doz biontech oldu kendim de dahil diyorum. Allah göstermesin şükürler olsun gayet iyiyiz. Ya her şeyi geçiyorum hayat bu kadar yaşama arzusu ile yaşamaya değer mi bilmiyorum benim için değmez. Bu kadar hayatı seviyorsanız yediğiniz gdo'lu besinler,soluduğunuz hava aşılardan daha tehlikeli,daha pislik içeriyor. Hastalıkları asıl onlar yapıyor kanser ve türevleri gibi. Hiç kimsenin itiraz ettiğini görmüyoruz paket paket margarinleri yemeğe gömüyor herkes. Ha onu da geçtim bana yan etki yapacaksa da razıyım bilim benim üzerimden bir şey kazanmış olur. Hayat deneme yanılmadan ibaret. mRNA teknolojisi belki de kanserin kökünü kazıyacak. Ben ölürüm ama arkamdaki nesil rahat yaşar. Herkesin bünyesi bir değil,herkese yaptığı olumlu olumsuz etkiler bir değil. Bunların analizi dökülüyor gelecekte daha hatasız,daha farklı hastalıkların tedavisinin çözümüne yarar sağlıyor. Bu konuyu bu kadar abartı büyütmeye gerek duymuyorum kendi açımdan. Aşı karşıtları bu kadar canını seviyorsa dediğim gibi şu hava kirliliği,zararlı besinler gibi konulara daha çok ses versin.

    Geç kalınmış bir açıklama olsa da tebrik ederim. 👏 Sorgulayan insanlar bu sınavı başarıyla teslim olmadan geçtiler. Bu süreçte uğramadığımız hakaret ve iftira kalmadı. Sorgulayan insanlar gün gelecek gökteki yıldızlar gibi aranacak. Karanlık gecede parlayan yıldızlar gibi olacak

    Bilim uydurmaları dinlemez, gerçekleri dinler. Etrafımda binlerce kişi 3 doz biontech oldu allaha şükür bizlere hiçbir şey olmadı. Şimdi neye göre aşılar yan etki yaptı neye göre yapmadı? Kaldı ki pandemi altında en hızlı şekilde üretilmeleri gerekirdi ve oluşabilecek yan etkileri de biliniyordu. Aşının yaptığı etkilerde vardır da insanlar işin kolayını buldu moda oldu suçu aşıya at. Adam 30 senedir günde 1 paket sigara içiyor, yağlı karbonhidrat ağırlıklı besleniyor,spor yok,uyku düzeni yok, vitamin mineraller eksik, stres tavan sonra kalp krizi geçirdi aşı yüzünden. Adamın ailesinde genetik yatkınlık olarak pıhtılaşma problemi var dikkat etmiyor pıhtı at hop aşı yüzünden. Çok ilginç geliyor bana hakikaten anlamıyorum. O paylaşımı yapan doktor da aşı karşıtlığı sayesinde popüler oldu Twitter'da yanlış hatırlamıyorsam. Sürekli aşı karşıtı paylaşımları vardı.