Beklenen yağış olmayacak gibi duruyor
Posts by Northern Lights
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Tuzlanın neresi hocam
Aydınlı Emlak Konut hocam.
-
Tuzla'da depremden kısa süre sonra olan 5 küsürlük artçı dışında hiçbirini hissetmedim, çoğunda da uzanıyor veya oturuyordum. Sanırım merkez üssüne uzaklık ve fayın kırılma doğrultusu sebebiyle bu tarafta pek hissedilmiyor.
-
Baya salladı, umarım büyük depremlerin öncüsü değildir.
-
-
İşin içinde karayel varsa ben çekirdeğimi alırım kenara çekilirim
Poyrazdan gına gelmişti artık
Nick-mesaj uyumu
-
Mart kapıdan baktırır, kazma kürek yaktırır diyelim mi yoksa bekleyelim mi
Yayını en geriden alın sanırım 10 metreden erimişBu nasıl bir kar be
videoyu en geri alınca binaların boyunu aştı resmen.
-
Bugün Tuzla'ya gelen dek kütlelerinin çok uzun aralıklar bırakması, gündüz sıcaklıklarının aşırı fırlaması yüzünden karlar çoğunlukla eridi ve ben de buna dayanamayıp Beykoz tarafına gitmeye karar verdim ve iyi ki gitmişim. Hem iki sefer orta süreli yoğun yağışa denk geldim hem de 30-40 cm civarı bir örtüde dolaştım. Sistemin kaymağını en çok yiyen yerlerden birisi olmuş Beykoz'un tepeleri.
-
Kütleler güneye inerken acayip güç kaybediyor, özellikle şu an için Anadolu Yakası tarafına inen kütlelerde daha fazla gözledim bu durumu
-
sanki martın 10 u dersin hava açtığı gibi herşey eriyor konumumda çatılar bile eridi bir şey kalmadı benim için görsel oldu sadece .
Sıcaklıklar anlamsız derecede yüksek, -16 mı girmesi gerek bu şehre artık anlamıyorum ki. Isı adası olayı net olarak gerçek bence(kar yağdırmaz anlamında değil, artık daha soğuk değerler gerekmesi anlamında)
-
Eğer doğulamazsa veya erimezse Anadolu Yakası boğaz hattı hariç güzel bir yağış bırakabilir bu kütleler.
-
Kurtköy Aydos'a yakın taraflarda oturan var mı? Kar durumu nasıl şu an, o taraflara geçme planım var. Tuzla'da eriyen karlarla ve yılda 1 gelip 5 dk yağdıran kütlelerle uğraşmak istemiyorum artık
-
Tuzla'da güncel olarak 10 cm'ye yakın örtü var, hemen hemen dün geceyle aynı ya da bir tık fazla diyebilirim. Umarım gün içerisinde dün olduğu kadar hızlı bir erime gerçekleşmez, çok hızlı eridiği zaman sistemin hiçbir tadı kalmıyor.
-
Radarda kütlelerin yönünü anlayamıyorum bir türlü, sanki hepsi farklı yönlere gidiyor gibi oluyor
Çok kesintili bugün gerçekleşen yağışlar, o yüzden gece oluşan örtü de büyük oranda yok oldu gitti. Bakalım kırabilecek miyiz bu talihsizliği.
-
Allah'ını seversen en azından üst ucun buraya gelsin be
-
Tuzla-Aydınlı son durum bu şekilde. 7-8 cm civarı gibi sanırım. Yeni kütleler gelmezse sıcaklık ve dışarı çıkacak olan çocuklar bu karın büyük kısmını yok ederler
-
Pendik-kaynarca uyurken kopmus gidiyor cok guzel yahu:))
Tuzla-Aydınlı da aynı şekil
5 cm civarı örtü oluşmuş ve radardaki kütlelere bakılırsa bu tarafa doğru yeni gelecekler de var gibi sanki, yanlış görmüyorsam
-
İnşallah gece en azından bir tane etkili kütle daha alır konumum, yerdeki karın tazelenmesi ve örtünün artması gerekiyor
-
Hocam bahçeşehire kar yağmıyor
Bahçeşehir'de 2.5 yıl çalıştım, orası da aynı şekilde daha şanssız Başakşehir merkeze göre.
-
Kayaşehir dek konusunda genelde Başakşehir merkeze göre daha şanssız, beni deli ediyordu iki adım ötede bürsürü kar olması ama konumumda az olması.