Anca 7 tane indirebildim
Posts by Northern Lights
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
10 kişi ile Sivas deplasmanından 3 puan ile dönerse GS şampiyon olsun zaten, helal olsun deriz.
Ali Koç gitmeden bize gün yüzü yok, bu adam nasıl tekrar seçilebildi gerçekten aklım almıyor.
-
Türkiye'deki en büyük Fenerbahçe düşmanlarından biri bile bunları söylüyorsa oturup bir düşünmekte fayda vardır.
-
Menüyü okumadan girince tek bilet sandım alıp çıktım direkt
-
Bu sene Şubattan sonra bol bol bu konuya takılacağım gibi hayırlısı bakalım:)
Aramıza Pendikten mi katılacaksınız hocam?
-
Penaltimizi yedi geçen hafta Kayseri'de fenerli oyuncu temas olmamasına rağmen kendini yere attı penaltı çaldı vara dahi gitmedi bile
Sanchez'in kırmızısının atlanmasına ve Eyüpspor'a verilmeyen penaltıya ne diyordun peki? Bence de düdük astırılmalı bu hakeme, o konuda aynı düşünüyoruz
-
Çimler de dahil örtü oluşmaya başladı
-
Gökgürültülü kar, en sevdiğim Şu an Tuzla-Aydınlı 2°C ye kadar indi ve arabaların üzeri ve çatılarda hafiften örtü oluşmaya başladı
-
Çok yoğun bir sulu kar yağışı var Tuzla'da Birazdan video da atacağım.
-
Kan değerlerini unutmayalım
-
Türk takımlarının klasik özelliğidir bu, kolay giden maçları bile bir şekilde zora sokup son dakikalarda ecel terleri döktürtmek.
-
Tadic'in golden önceki pası inanılmaz iyiydi. İrfan'ın da 2.golde o kadar kişi arasından Dzeko'ya topu çıkarması muazzamdı. Güzel bir galibiyet aldık, tebrikler takım
-
Narsil doğum günün kutlu olsun hocam, nice mutlu ve sağlıklı senelere.
-
Gündem milli takım bunu değiştirmek istemem de kardeşim şu İrfan Can nasıl yedek kalır? Mourinho deli etme İrfan varken 35'lik adam izletme bize.
Tadic de bu sene gayet iyi. Yapılması gereken belli, geçen seneki dizilişe dönülecek irfan sağda tadic solda ilk 11 olarak başlayacaklar. Maximin hamle oyuncusu olmalı, oyun tarzı da zaten buna uygun aslında. Yani kiralık bir oyuncu için sözleşmeli futbolcunu gözden çıkarmak daha az süre vermek bana çok saçma geliyor, ki İrfan'ı 5 tane Maximin'e değişmem ben.
-
Euro 2024 sırasında da demiştim, Montella bizim için bir şans, santraforsuz oynamamıza rağmen gol yollarında sıkıntımız yok. Tek eksik gördüğüm kısım oyuna müdahalelerde geç kalıyor bazen, özellikle Euro 2024'de bunu çok yapıyordu ama şimdi bir tık daha iyi hale gelmiş. Bu jenerasyonu yakalamışken saçma sapan hocaların elinde çöp edeceğimize Montella ile devam edilmeli.
-
15 gündür Rusya'daydım serin hatta zaman zaman soğuk havanın tadını çıkardım, geri dönerken belki İstanbul'da yaz bitmiştir umudundaydım ama hala bitmemiş, bu ne sıcaktır böyle
-
Tuzla'da ara ara kısa süreli sağanaklar etkili oluyor sabah 11den itibaren.
-
İzmit tarafındaki kütle karada iyice genişledi ve sonunda Tuzla'da çok iyi bir yağış var, konumum üzerinde koyu sarı/turuncu kütle var hatta.
-
Yarın istanbul'da son günüm. Güzel oraj yaşayıp veda etmek istiyorum. Son şarkı istanbul
Taşınıyor musun hocam?
-
Durun, siz kardeşsiniz!
Galatasaraylılara bile bunu yapanlar Fenerlilere neler yapar az çok tahmin edebiliyoruz.