geçmiş olsun canım Günaydın
![]()
![]()
Bu nasıl mesaj arkadaş sabah sabah maruz kaldığımız mesaja bak
Günaydın forum hayırlı günler
geçmiş olsun canım Günaydın
![]()
![]()
Günaydın arkadaşlar
Hayırlı sabahlar HF..
Günaydın arkadaşlar iyi pazarlar diliyorum herkese.
Günaydın HF Mutlu pazarlar herkese.
Günaydın mutlu pazarlar.
Derbi gününün heyecanıyla mutlu pazarlar efendim.
Az önce markette en ucuz 5lt sıvı yağın 85 lira olduğu gördüm zam gelmiş yine
Az önce markette en ucuz 5lt sıvı yağın 85 lira olduğu gördüm zam gelmiş yine
Efsane Kasım kestane cuma gibi indirimleri takip edin internette daha ucuza bile bulabilirsiniz. Şu hale bak başka milletler neler kovalar, biz ayçiçek yağı tuvalet kağıdı stok yapıyoruz.
Efsane Kasım kestane cuma gibi indirimleri takip edin internette daha ucuza bile bulabilirsiniz. Şu hale bak başka milletler neler kovalar, biz ayçiçek yağı tuvalet kağıdı stok yapıyoruz.
Pes artık ya mübarek günede kestane demezsiniz yav iyice şaşırdınız.
Hava forumdan ayrılmayan varlık 😁
Pes artık ya mübarek günede kestane demezsiniz yav iyice şaşırdınız.
Alakası yok terbiyesizlik yapmak aklıma bile gelmedi. Sadece e ticaret sitelerinin zırt pırt her hafta bir şey uydurup sözde indirimlerini eleştirmek için öyle yazdım.
GS - FB maçını veren kanallar
Bir de kar tatili haberi geldi mi keyfimi kimse bozamazdı :)--
Kıskandın mı canım :))
Fenerbahçeme tebrikler, Galatasaryli forumdaşlarada gecmis olsun, 10 kişi kalıp deplasmandan 3 puan çıkarmak önemliydi, bu sadece moral olur ama adama sorarlar neden bu maçta 4-4-2 ye geçtin? madem oynatabiliyordun neden sezon başladığından beri 3 lü savunmada inat ettin? Bu galibiyet yaniltmasin Ali Koç un istifa edip gitmesi lazım..
Fenerbahçe'li arkadaşları ve Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. :hfyeni (25): Son zamanlarda izlediğim iç sahada ki en iyi derbi maçıydı. Bol pozisyonlu, tansiyonun bir hayli yüksek olduğu ve seyir zevki açısından gayet güzeldi. 84.dakikada 2-1 öne geçtik diye sevinirken, 90+4'te 2-1 geriye düştüğümüz için üzülmekte kısmette varmış.
Fenerbahceli arkadaşları tebrik etmiyorum bir Galatasaraylı olarak 90+9 daki hareket net penaltı hakem vermedi ek olarak Diagne'nin attığı gol daha iki hafta önce aynı pozisyon gol sayıldı Balotelli vardı pozisyonda gelelim Fenerbahçe ilk golüne İrfancan adamı resmen aşağı indiriyor ve oyunu oynatıyor faul verilmiyor ve gol oluyor.Soyleyeceklerim güzel tiyatro dönüyor TFF ne yaptı ne etti Fener'e maçı verdi yazıklar olsun şimdi sevinin Fenerliler hak etmediginiz galibiyete