Yarın öğle saatlerinden sonra yağış kesilecek mi?
Posts by Bahadir_Bey
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Sağlam salladı.
-
Hissettirdi.
-
Bu gerçek olabilir çünkü gerçekten öyle böyle bir sarsıntı değildi. Yerden yere sağdan sola her şey oldu ve çok uzun sürdü. 2 depremin aynı anda olma olasılığı bana göre yüksek
-
-
Kahramanmaraş'ta Ziraat Bankası,Halkbank,İş Bankası ve Kervan Pastanesi'nin kestiği kolonlar yüzünden 3 bina yerle bir oldu onlarca ceset çıktı. Failleri umarım bulunur.
-
Allahın belası belediye başkanı deprem olurken de hiçbir yerde yoktu zaten bilmem kaç gün sonra röportaj verip başından beri buradayız diyor. Yorum yaparsam hapse girerim
-
Mecburiyetten Ankara'ya geldik ailecek. Bana okullar konusunda bilgi sahibi biri mesaj bölümünden yazarsa çok sevinirim
-
tüm mesajları okuyamadığım için soruyorum
türkoğlu gölbaşı yani büyük deprem beklenen hat hala kırılmadı mı
-
12 şubat Kahramanmaras ın kurtuluşu.
Çete bayramı kutlayacaktık şimdi maraşa ölü kokusundan girilmiyor
Allahım yardım et
-
İlk 72 saatte malesef oransal olarak resmi kayıtlara göre ulaşılabilenlerin 6 da birine sağ ulaşılamadı.
Tahmini olarak göçük altında kalan sayısı telaffuz ediliyor mu duyan var mı?
Dün maraş merkez için biri 184 bin kişi diyordu videolu bir twitti yanlış hatırlamıyorsam
Fazlası yoksa
-
Maraş çok kötü yüzlerce bina yok insanlar bağlıyor hiçbir yardım yok yakıt yok sığınacak yer yok yardım çağrısı yapın lütfen maraş çok kötü
-
Cold.EFso hocam maraş için ne dersiniz
-
Maraşta hissedilen bir deprem oldu.
-
Efsane bi şubat olsun inşallah.
-
Başarının bedelini bir dönem için ödemeyenler, başarısızlığın bedelini ömür boyu öder..
-
Yeni konumuz hayırlı olsun. Yeni yılımızda keza öyle. İnşallah ülkemiz için güzelliklerle dolu bir kış mevsimi olsun.
-
MS | Galatasaray 2 - 6 Tuzlaspor
😳
-
arkadaşlar fifa oynayan var mı ya ps4 de kanser ediyor valla beni kırcam kolu artık kafayı yedirtiyolar
ben oynuyorum öyle olduğunda kapatmak gerek oyunu
-
Yalnız değilmişim
Yaş kaçtı hocam bu arada ?
19