İşte olayın komedisi. Sayın bakan yaşanan vandalca olayı eleştirmek yerine futbolcular da ceza alabilir demeye getiriyor. Siyaseti de futbolun içine soktular iyice izlenmez oldu Türk futbolu. Ki bence zaten yerlerde olan ligimiz bu tarz olaylarla daha da yerin dibine gidiyor. Aynı olay 2016 da Fenerbahçe'nin 4-0 önde olduğu maçta da yaşandı. Bu sefer sahaya atlayıp hakemi dövdüler. O zaman da mı bizim futbolcularımız kışkırtmıştı? Ki bizim futbolcularımızın yaptığı şey kışkırtmaysa kışkırtmanın ağababası yapıldı bu zamana kadar. Gerçekten yorum yok.
Posts by Bahadir_Bey
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ligden çekilince bu ligin oynanacağını mı düşünüyorsunuz? Fenerbahçe'siz Türk futbolunun devam edebilme şansı yok. Tepkimizi koyduk gerekli aksiyonların alınmasını bekliyoruz.
Bu yapı öyle bir yapı ki dün yaşananlar baştan sonra bu yapının ürünüydü. Sen Trabzonspor Fenerbahçe maçı girişinde nasıl arama yapmazsın? Passoligi olmayan adamın tribünde işi ne?
Ligden çekilme kararı gerekli kişilerin gözünü korkutup bu yapının üzerine gidilmesini sağlayacaktır.
Arkanda siyasi güç olursa arama yapmaz polis de koymazsın. Maalesef bizim ülkemizde işler böyle yürüyor. Fenerbahçe'nin otobüsü kurşunlandığında ''maça çıkmazsanız bedelini ödersiniz'' diyen futbol federasyonunun şimdi de trabzona caydırıcı bir ceza vereceğini düşünmüyorum. Kurşunlayanların da hala bulunamaması (!) ayrı bir rezillik. Kısaca tff tarafından verilecek her karar, Fenerbahçe'ye en çok zarar verecek karar olacaktır. Aksi olmaz zaten
-
Ligden çekilmek hiçbir şeyin çözümü değil tekrar yükselince yine aynı yapıyla mücadele edeceğiz. Bazı şeylerin kökten değişmesi lazım konu sadece Fenerbahçe değil Türk futbolu geri dönüşü olmayan saçma bir noktaya gidiyor.
-
Antep maraş otoyolu sanki ankara bolu yolu gibi tipi kar ne ararsan var
-
Sağlam salladı.
-
-
Hissettirdi.
-
Sizin olduğunuz 12 Şubat yerini televizyon'da Maraş'ın ayakta kalan tek yeri diye lanse ettiler.Doğrusu sizde tabi.
Onikişubat ilçesinin %70 i yıkıldı. Yeni yapılan bazı binalar da dahil olmak üzere. Sağlam birkaç yeri gösterip hiçbir şey yokmuş gibi lanse ediyorlar. Hatta CNN Onikişubat'ta can kaybı yok diye insanlarla dalga geçen bir haber dahi yaptı. Yorum yok..
-
Kahramanmaraş'ta nüfüsun yarısından çoğu ya öldü ya da şehri terk etti. Haritadan silindik...
-
Bu gerçek olabilir çünkü gerçekten öyle böyle bir sarsıntı değildi. Yerden yere sağdan sola her şey oldu ve çok uzun sürdü. 2 depremin aynı anda olma olasılığı bana göre yüksek
-
-
Kahramanmaraş'ta Ziraat Bankası,Halkbank,İş Bankası ve Kervan Pastanesi'nin kestiği kolonlar yüzünden 3 bina yerle bir oldu onlarca ceset çıktı. Failleri umarım bulunur.
-
Allahın belası belediye başkanı deprem olurken de hiçbir yerde yoktu zaten bilmem kaç gün sonra röportaj verip başından beri buradayız diyor. Yorum yaparsam hapse girerim
-
Mecburiyetten Ankara'ya geldik ailecek. Bana okullar konusunda bilgi sahibi biri mesaj bölümünden yazarsa çok sevinirim
-
Çok üzücü bir durum Allah böyle bir acı yasatmasin inşallah. Ama ayrılan ayrılana şehirden göç ediyor millet.
Maraş ta aynı şehir ölü kokuyor her yer yıkık insan kalmadı şehirde
-
tüm mesajları okuyamadığım için soruyorum
türkoğlu gölbaşı yani büyük deprem beklenen hat hala kırılmadı mı
-
12 şubat Kahramanmaras ın kurtuluşu.
Çete bayramı kutlayacaktık şimdi maraşa ölü kokusundan girilmiyor
Allahım yardım et
-
İlk 72 saatte malesef oransal olarak resmi kayıtlara göre ulaşılabilenlerin 6 da birine sağ ulaşılamadı.
Tahmini olarak göçük altında kalan sayısı telaffuz ediliyor mu duyan var mı?
Dün maraş merkez için biri 184 bin kişi diyordu videolu bir twitti yanlış hatırlamıyorsam
Fazlası yoksa
-
RÜZGAR NE ZAMAN KESİLİR TAHMİNEN KÖTÜ DURUMDAYIZ
-
Durumumuz iyi ama yakıt yok doğalgaz yok marketler kapalı hava çok soğuk