🚑 Koronavirüs (Covid-19) Bildirim Konusu

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Bence devletin 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirmesi çok iyi oldu. Umarım yasağa uyulur, uymayanlara da yaptırım yapılsın!!

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk

  • Şükür ki 25-30 Mart arası bazı modellerin verdiği saçma soğuklar bize gelmiyor ve bir ısınma görünüyor ülkemizde (İtalya için ilave kötü haber bu )

    Virüsün yayılma hızına havalardan destek gelmemesi güzel

  • Şükür ki 25-30 Mart arası bazı modellerin verdiği saçma soğuklar bize gelmiyor ve bir ısınma görünüyor ülkemizde (İtalya için ilave kötü haber bu )

    Virüsün yayılma hızına havalardan destek gelmemesi güzel

    hocam daha kötü bence hava güzel diye bugün gibi dışarı çıkmak isteyecek millet

  • Dün Ankarada 33bin 65 üstü toplu taşımayı kullanırken bugün 36.000 olmuş.Yasak ve iptal daha ilk günlerde uygulamaya geçmeliydi...

    soru-isareti(1).jpgBir ihtimal daha var...

  • Adam diyor ki bir daha Tayyipe oy vermem bize sokağı yasakladı. Ah sabunluk amcam ah. Adam sen geberme diye senden daha fazla uğraşıyor sen hala oy vermemekle tehdit ediyorsun. Ölmelisin bence...


    Konu siyasi değil. Siyasete bağlamayın plizzz :) az önce markette denk geldim bu olaya

    Ulu önderimiz, ebedi ve ezeli liderimiz, alemlerin sultanı Hz.Muhammed Mustafa (SAV)'ya salat ve selam olsun.

  • bence yaşlıları engellemeleri iyi oldu.onlar evde olursa gençlerde onlara gotmezsse biseu olmaz.

    Sonrasında buna ragmen hala diaari cikacagim diyene de yapacak biseu yok birakin ölümüne gitsin.

  • Yasak kararı doğru,şimdi sıra uygulamaya dökmek de bakalım ne kadar uygulayabileceğiz kararı keşke herkes uysa da bunlarla uğraşmak zorunda kalmasak ama iste.Bence katı cezalar verilmeli ve ciddi şekulde denetlenmeli başka türlü yine uyulmaz burada..

  • Yaşlılar laf anlamaz yasak gelmedikçe zaten. Kaldı ki o yasakların da durduracağını düşünmüyorum. Ancak sokağa çıkma yasağı gelmesine amma meraklı genç arkadaşlar varmış burada. Arkadaşlar burası Türkiye. Bizim kenarda milyarlarca lira ayrılmış paramız yok. Bir hafta iki hafta tüm çalışma hayatının durması demek yüzbinlece işsiz demek, çoğu büyük işletmenin batması demek. Herkes kendi sorumluluğunu bilecek. Benim annem 55 yaşında çok yaşlı değil. Ancak kronik tansiyon ve astımı var. 15 gündür görüşmüyorum kendiside evinde oturuyor. Kimse kusura bakmasın kendi eden kendi bulur.

  • İran'daki hastaneler yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınında yetersiz kalınca fuar alanları ve spor salonları geçici olarak hastaneye dönüştürülüyor.


  • Konu yine kısır tartışmalara dönmüş durumda.Yaklaşık 10'a yakın mesaj rapor edilmiş ona göre hepsine işlem yapıldı.Konumuza gelecek olursak kaç kere uyardım bilmiyorum ama hep aynı kişiler etrafında hep aynı kısır tartışmalar dönüyor.Önceden de söyledim teyitsiz bilgi burada paylaşılmaz yada paylaşma noktası burası değil.Problem hep aynı konular etrafında oluyor ve hep aynı kişiler tarafından ortaya atılıyor.Bu konu ile alakalı son uyarıyı lütfen dikkate alalım aksi durumda zaten belli olan kişiler bu konuyu okuyamayacaktır.Herkese iyi akşamlar.