ilk video yu ne zaman yükleyeceksiniz Semih hocam ?
Yarin olabilir.
ilk video yu ne zaman yükleyeceksiniz Semih hocam ?
Yarin olabilir.
herkese tesekkurler.
Semih hocam allah işini rast getirsin. Ha orada ha burada fark etmez . Bu ailenin bir üyesi olarak devam edersin umarım.
Ayrıca bu kararın açıklanma zamanından ,ay sonu sistemi için verilerin kuvvetlendiği sonucunu çıkarmalı mıyız ?
Kararimin zamaninin sistemle bir alakasi yok. Son 2 3 senedir ha bitti bitecek derken kismet buguneymis. Sistemle ilgili video cekip kanala yulleyecegim.
Arkadaşlar Efsane Semih hocamız sitemizden ayrılmıyor.
Yanlış anlaşılma olmasın. Uzun yazılarını youtube video şeklinde paylaşacağız.
Video şeklinde daha kolay paylaşım olacaktır. Yazı da ara ara olacak.
Kimseyi kandirmak istemem. Artik konu acamam. Ama yazismalara katilirim sistem zamani.
modeller birseyler gostermeye baslamis.hadi hayirlisi bakalim.
Üstad sizce doğulu QBO ve Sibirya bu döngüyü değiştirebilir mi?
Avrupaya bir sekilde herhangi bir sebeple soguklarin inmesi lazim. En azindan gecen seneye gore 2m sicakliklari bati rusyada daha dusuk. Yillardan beri soyledigim seylerden biri Aralik ayinda ters isliyor. La ninali kislarda yb alani daha cok olur dedik oluyor ancak iliman olmamasi gerekiyor. Atmosfer her zaman kendini dengelemeye calisir. Belkide zamanla bu ilimanliginda acisi cikar.
Çok teşekkür ederim hocam. Hocam bir de uzun vadede beklediğiniz bu sistemin şekli konusundaki öngörünüz nedir? Sibirya kökenli mi, Azor ile gelen tepki AB'lı bir sistem mi, İskandinavya-->Kırım polar atağı mı? Bu konudaki değerli görüşünüz nedir hocam?
Sistem var nerden nasil gelir gucu nasil olur bilmem.modellerden gorecegiz.
Hava_Forum Hocam Kasım ayında kuzeyimize yerleşen bu yüksek basıncın bu kadar çok çok uzun bir süre yerinde kalmasının sebebi nedir?
Bize çok güzel konumdaki bir Yüksek Basınç ile sistem gelse o yüksek basınç blokaj oluştursun da biraz daha yerinde kalsın isteriz ama olmaz. Bu kadar inatçı bir YB ilk defa görüyorum. Bunun sebebi nedir hocam?
Çok teşekkür ederim.
Kuresel isinma diye dusunuyorum.
semıh hocam..ne oluyor böyle.4 sene olacak ama bız unuttuk neredeyse kıyılarda tutan kar yagısını..bu kadar da uzun surern hıc bır zaman aralıgı olmamıstı.sızı tanıdıgım kadarıyla çok fazla bır beklentınızde yok bu seneye dair..ne bıleyım uzuluyorum ve sızınle de paylasıyorum
Yapacak bisey yok.umutluyum.an itibariyle ocak muazzam gozukuyor ama sistem yada sistemler bize inmedikten sonra modellere yansimadiktan sonra bir anlami kalmiyor. Gercekten cok umutluyum bu kistan. Zamana esiriz.
Hava_Forum hocam sistemim ayın 23 de gelme ihtimali varmı?
Hayir. Ben beklemiyorum.
kac metre yagmis yaw.4-5 m var sanirim.
Multimodel,ocak ilk haftada hiç hoş diil. İNsallah ,sizin tahmin tutsun da ,kış ayında olduğumuzu anlayalım artik..
O tur tahminlere 2 haftadan fazla guvenmeyin. Bazen yeri geliyor 1 haftalik olani bile tutmuyor.
Hocam, o zaman başlığı İstanbul için uzun vadeli görüntü olarak değiştirir misiniz?
Istanbulda sicaklik kar degerlerine inerse normal sartlarda bircok ilde de iner.
Hocam semptom var mı?
Ufak tefek agri var onemli olmayan.
Hava_Forum hocam milli sistem tarihleri olmasın yine:)
Olsunda nasil ne zaman olursa olsun.
17. Gun sonunda yaptirdigim testim pozitif cikti tekrardan.
Aysonu yada ocak ilk haftadan once herhangi bir hareket goremiyorum. Istanbul'da kar potansiyeli tasiyan ilk sistem aysonu yada ocak ilk hafta gelecek gibi duruyor. Detaylari bu baslik altinda ara ara vericem.hayirlisi olsun bakalim./scatisma2::341
Tahminde değişiklik öngörünüz varmı yoksa şuandaki süreç okadarda önemli değilmi..
Beklentim ayni. Bu sene soguklar sibirya agirlikli.
Hocam Aralık başından beri normalllerin üzerindeyiz tahmininizde Aralık ayı için bir farklılık varmıdır yoksa bu soğuk trendi zaten Ocak dan sonrası içinmi kullandınız.
Yuksek basinc agirlikli gececegini tahmin ediyodum ancak normaller uzeri gitmesini pekte beklemiyordum ancak aralik henuz bitmedi. Aybasi aralik ayini degerlendiririz. Ayrica ulke geneli suanda ne durumda bilmiyorum.