DoquKaradeniz28 tayfun hocam karamı battın nerdesin

Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
nedense bugün hepsi parazit görmüş atlantikte dün yoktu bu görüntü
-
2020 şubat ayı sistemini hiç unutmuyorum.. günlerce yağan lapa lapa kar, gökgürültülü kızıl gökyüzünün o muazzamlığı.. o kar sessizli.. o kadar özlendi ki o sisteminden beri umutla bekliyorum.. yorum yapmayayım diyorum ama artık gerçekten atmosfere sitem edesim geliyor.. şöyle bodoslama ülkemize dalan sistemler çok özlendi.. Ben beklentiyi sıfıra çektim güncelleme takip etmekten çok yoruldum.. modeller sistemi bi veriyor bi kuş ediyor.. Yıllar geçtikçe atmosfer daha da bilinmez oluyor gibi geliyor..
-
Azor yok
-
.Sen kalk Sibirya'dan yola çık Kırıma kadar in.Sonra Kırım üzerinden Balkanlara oradan da Avrupaya ulaş.Yetmeyip orda İngiltereye çıkıp bizim efsane olacak sistemimize çomak sok.Biri böyle bir ihtimal dese hadi lan teres derim
-
Moral bozmak yok yarın sabaha düzelir
-
dün e bak bugüne bak ulan bu fırıldağıda geçti
-
Gfs nin senaryoları yine güzel bence ana çıktı ve kontrole göre
-
Ecmf 192 den 216 ya iniş 240 a geçiş 500 hpa hem lop inmesi lazımdı gemde 850hpa ı çok tutarsız gerçi çok takmamak gerek düzelir, nao ta göre veri kural ise o kural bizden yanayken böyle yan çizemezsin , gfs zaten iyice salladı salacağım doğu karadeniz mucurumunu görecek anyayı konyayı tipsizler
-
Ecmf 192 den 216 ya iniş 240 a geçiş 500 hpa hem lop inmesi lazımdı gemde 850hpa ı çok tutarsız gerçi çok takmamak gerek düzelir, nao ta göre veri kural ise o kural bizden yanayken böyle yan çizemezsin , gfs zaten iyice salladı salacağım doğu karadeniz mucurumunu görecek anyayı konyayı tipsizler
Hocam ağzınızdan bal damlıyor birde mucurumu bırakırsanız süper olacak
-
Modelleri terk etmeyin
-
Bize indirirken ooo yeee çok süper. Tek güncellemede bozunca bittik mahvolduk... 😃😃😃 daha durun neler göreceğiz kim bilir 😜 en az 8 günlük vadeden bahsediyoruz. Modeller son 48 saatte bile değişim gösterebiliyorken 192. saatlere karalar bağlamayın.
-
Gfs sıcak vermiş kontrolde sıcak gelmiş 😂😂
-
Modelleri terk etmeyin
Bu arkadaşımız koskoca ocak ayında öyle bir mücadele verdiki baktı ki olmuyor sonunda bu da geçti😂
-
Bu arkadaşımız koskoca ocak ayında öyle bir mücadele verdiki baktı ki olmuyor sonunda bu da geçti😂
Reis osmanı bul kaçmasın
-
Yapacak bişey yok reis ters psikoloji yapıp modelleri hizaya getirmeye çalışıyorum
-
Bize indirirken ooo yeee çok süper. Tek güncellemede bozunca bittik mahvolduk... 😃😃😃 daha durun neler göreceğiz kim bilir 😜 en az 8 günlük vadeden bahsediyoruz. Modeller son 48 saatte bile değişim gösterebiliyorken 192. saatlere karalar bağlamayın.
Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali bir durum söz konusu oluyor o yüzden umutsuzluğa geçiş oluyor,bi bozmaya başladılar mı toparlaması çok zor oluyor yinede pazar pazartesi her şey belli olur
-
Reis osmanı bul kaçmasın
Abdullah abi balinayı almadan bir yere kaçmam bahar gelsin belki Miami belki de Şansal adalarına giderim
-
Reis osmanı bul kaçmasın
Osmanım mekanın çatıyı temizledik.1 metre kar yağmış.Osman da gürcüye gidiyor.Ohooo
-
Abdullah abi balinayı almadan bir yere kaçmam bahar gelsin belki Miami belki de Şansal adalarına giderim
Osmanım mekanın çatıyı temizledik.1 metre kar yağmış.Osman da gürcüye gidiyor.Ohooo
Biz gürcü dedik adam miami diyor soğukta çok kalmış bu osman reis
-