Buralardayım Abdullah abim Gürcüye sensiz çikmam Ümiti de alırım
O zaman biz değil gürcü düşünsün🤣🤣
Buralardayım Abdullah abim Gürcüye sensiz çikmam Ümiti de alırım
Sen alıyorsun duş veriyorsun 5 dolar
GFS gıyladı
Sen alıyorsun duş veriyorsun 5 dolar
Rüzgarlar - değerlere inmeyeceği gözüküyor bu yüzden split olayı gerçekleşmeyecek. Yer değiştirme ile pw avrasyaya kayacak kutup bölgesinde oluşan yüksek ile beraber alt enlemlere iniş yapacaktır. Güncellemelerde zaten görüyoruz kutup soğukları alt enlemlere iniyor.
Kısaca Diskiriminat gözüküyor ufukta. Önceki çıktılarda major ssw veren zonal çıktıları yerini daha ılımlı senaryolara bıraktı.
Sistemin ekmeğini samsun yedi. Samsun haricinde hiçbir yere böyle kütleler vurmadı
Hep Giresun yer Samsun bakardı bu sefer roller değişti gibi azıcık idare edin
Abi kütleler ilerleyen saatlerde senkronlaşacak mı? Şu an samsun da kaymak yiyemedi henüz
Yorumları okuyup tek tek beğeneyim derken 20 tane alıntı aldım şimdi tek tek onları siliyorum üstüne hala kar yok
Eyyy Ben gidiyrim 3000 rakıma
Ben gidiyrim 3000 rakıma
Abim onun biraz üstünde zaten oksijen falan biter tövbe estağfurullah o biraz fazla değil mi 3000 ya
Abim onun biraz üstünde zaten oksijen falan biter tövbe estağfurullah o biraz fazla değil mi 3000 ya
Seni mi kıracam arda abi o zaman 2500😂
Eyyy Ben gidiyrim 3000 rakıma
3000 rakıma çıkana kadar buraya gelsen benide yeğeninide alsan yok arkadaş hep bana hep bana
3000 rakıma çıkana kadar buraya gelsen benide yeğeninide alsan yok arkadaş hep bana hep bana
Başkanım yaa.Elbet birgün
Benim forum ekranı birbirbine girdi
Seni mi kıracam arda abi o zaman 2500😂
O bile benim için ütopik abim tek istisnam bu sene bir kez Sultan Murat yaylasına çıktım ama istisnalar kaideyi bozmaz demişler 😂😂
Samsun genelinde daha etkin kütleler beklerdim açıkças , ama şuan var olan kütlele saatlerdir oradan duran kütleler , ne bir hareket ne bir iç kesime hareket yok çok garip
ECMWF ne gördünde 15-20MM kar verdin, Doğu Samsun tarafını iyicene uçurmuş.
Ünyeye kütle gelene kadar eriyor cok sinir bozucu :))
Aynen ümit gel buraya bizi al gidelim Çambaşı yaylasına