Yaklaşık 2 saat boyunca Boztepe'nin her yerini gezdim 2 saat boyunca aralıksız kar vardı 6-7 santimetre falan kar eklenmiştir büyük ihtimalle eskinin üstüne o iki saatte
Terapi gibi oldu iyi geldi valla bir de sahile alabilirsek tadından yenmez
Yaklaşık 2 saat boyunca Boztepe'nin her yerini gezdim 2 saat boyunca aralıksız kar vardı 6-7 santimetre falan kar eklenmiştir büyük ihtimalle eskinin üstüne o iki saatte
Terapi gibi oldu iyi geldi valla bir de sahile alabilirsek tadından yenmez
Ünye çatılar ve araba üstleri tuttu etkili grapuel var
Maşallah
Ayak basanı vururum
Çok misafirperversin maşallah
Ayak basanı vururum
Samsun Salıpazarı 100 rakım olarak sisteme başladık
Samsun merkez 260 rakım aniden bastırdı çimenler beyazladı
Atakum 112 rakım aralıklı seyirlik kar yağıyor.
Samsun Salıpazarı 100 rakım olarak sisteme başladık
Samsun salıpazarı 100 rakım olmayarak bizde efsane başladık
Giresun merkez 100 rakım kky
Burası lanetli mi acaba ya
Konumum adına son yılların en büyük fiyaskosu yaşanmaya devam ediyor. Beklenen örtüden 20 cm geride devam ediyoruz. An itibariyle yağış hep durdu, yağarkende tozakliyordu zaten. Şu an etraf açıldı, radara göre 3-4 saat yağma ihtimali yok.
Atatürk köşkü beyazlamaya başlamış:)
Graupel yağışı var şuan
Konumum adına son yılların en büyük fiyaskosu yaşanmaya devam ediyor. Beklenen örtüden 20 cm geride devam ediyoruz. An itibariyle yağış hep durdu, yağarkende tozakliyordu zaten. Şu an etraf açıldı, radara göre 3-4 saat yağma ihtimali yok.
DoquKaradeniz28 hocam bu sefer de gençler sevinsin Allahın izniyle daha metre çıkaracağınız günler gelecek
19 Mayıs'da kar başladı
Normalde şu an doya doya sin sin yağması lazımdı
Burası lanetli mi acaba ya
Gudubet bir yer arda sıcaklık konusunda zaten malum sabıkası kabarık yağışı da kütleyi dimdik almadığı sürece kocadağ yutuyor tam gudubet yani artık alıştım şakaya vuruyorum o yüzden bende