Gerçekten gelmesin soğuk hava falan ya. Ege ve Akdeniz olarak safi zarar başka birsey değil.

İzmir, Aydın, Muğla, Manisa Özel Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Demirci bu sabah.
Marmara'dan dek kapıp örtü çekmeyi başarmış hayranım bu ilçeye
-
-
yagış senaryolarında artış var ecmwf diyagramına göre
-
Yine oturduk İstanbul'u izliyoruz şaka gibi ya bu şehirden taşınmak lazım
-
Ben artık yoruldum kaç kere kendime söz verdim bırakacağım takip etmeyeceğim diye olmadı yapamadım artık saplantı haline dönüştü psikolojik destek almak zorunda kalacağım bu gidişle. Hava da uçuşan şeyleri kar gibi görmekten bıktım usandım.
-
İnan istanbulada doğru düzgün yağmıyor. Onlarda dertli eski kışlar yok artık
-
İnan istanbulada doğru düzgün yağmıyor. Onlarda dertli eski kışlar yok artık
hocam 1100 rakımda ankaraya bile doğru düzgün yağmıyor...
-
Güney marmarada her yıl en az yarım metre kar yağan köyüme bile incecik örtü yapacak şekilde yağıyor sadece ( 2-3 yıldır )
-
Güney marmarada her yıl en az yarım metre kar yağan köyüme bile incecik örtü yapacak şekilde yağıyor sadece ( 2-3 yıldır )
Nereden bahsediyorsunuz hocam ?
-
Şehirleri takas edebiliriz 😀
-
Bir kuru soğuk sistemi şubatın yarısını heba etti , 2. Yarısı içinde heba olma ihtimali var , ocak zaten son yılların en kötüsüydü , şubatın soğuk geçmesinin bize olumlu anlamda hiç bir etkisi olmuyacak belki verisel olarak 2025 şubat sıcaklıkları diyagramda ekstrem soğuk olarak gözücektir ama yazın ekstrem yüksek sıcaklıklar onu tolere edecektir , yalnızca o kadar kuraklaşma yolunda hızlıcama ilerliyoruz malesef..
-
Bir kuru soğuk sistemi şubatın yarısını heba etti , 2. Yarısı içinde heba olma ihtimali var , ocak zaten son yılların en kötüsüydü , şubatın soğuk geçmesinin bize olumlu anlamda hiç bir etkisi olmuyacak belki verisel olarak 2025 şubat sıcaklıkları diyagramda ekstrem soğuk olarak gözücektir ama yazın ekstrem yüksek sıcaklıklar onu tolere edecektir , yalnızca o kadar kuraklaşma yolunda hızlıcama ilerliyoruz malesef..
Umarım Mart ılık ve yağışlı geçer bu sene kar filan zaten hikaye yağmaz öyle bir desen yok modellerde ve endekslerde barajlari dolsun sonra yazın ekstrem sıcaklar gelsin sıkıntı değil
-
İzmir'de kuru soğuk fena hissediliyordur nem %39 a kadar inmiş
-
Nereden bahsediyorsunuz hocam ?
Balıkesirin güney batısında kalıyor
-
-
Umarım Mart ılık ve yağışlı geçer bu sene kar filan zaten hikaye yağmaz öyle bir desen yok modellerde ve endekslerde barajlari dolsun sonra yazın ekstrem sıcaklar gelsin sıkıntı değil
Aman hocam bazıları kızar size kar yok demeyin
-
Balıkesirin güney batısında kalıyor
Hocam neden gizli tutuyorsunuz memleketi
Savaştepe, İvrindi veya Havran falan mı ? Bigadiçliyim bende bu arada
-
Hafif nötre yaklaşmış -
Bu görüntü ile modellerdeki görüntü çok alakasız yine ya modeller ya endeksler 180 derece dönecek ama bakalım hangi taraf dönecek.
-