çok üzülüyorum, ne olacak bu yangınlar 😔
Posts by HavaHG
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
İzmir yanıyor sağlam sıcak var
Cumartesi ⛈ ihtimali var.
-
Bugün beklenti yüksekti ama radar hiç iyi değil ne zaman hareketlenme olacak veya olacak mı beli değil kırmızı ekolu geniş alana yayılmış tekil/multicell hücreler bekliyordum açıkçası ecm de bekliyordu en azından umarım ilerleyen saatlerde kutleler patlar artık merkez ve çevresinde..
Hiç birşey olmasa bile birşeyler olacak 😁
-
Sistem fosladı fena çöl tozu etkiledi muhtemelen
Konveksiyona direkt etkisi var.
-
Güzel bir hat giriş yapıyor yerleri ıslatacak kadar yağış olur herhalde 🙂
Dinamik konveksiyon oluştu... Güzel bir giriş yapıyoruz sisteme.
-
resmi olarak 37.6 diye söyleniyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor, benim ölçümüm 39 civarıydı diye hatırlıyorum, çok ciddi bir atak gelmişti o sene...
o sene dediğim yanlış hatırlamıyorsam 2020
-
İzmir için mayıs rekoru kaç dereceydi ?
resmi olarak 37.6 diye söyleniyor ama bana pek inandırıcı gelmiyor, benim ölçümüm 39 civarıydı diye hatırlıyorum, çok ciddi bir atak gelmişti o sene...
-
Cumartesi pazardan sıcak olacağa benziyor ama öyle mayıs rekoru filan çok düşük ihtimal
.
-
2 derece kaldı rekora
Ben mi yanlış hatırlıyorum bilmiyorum ama rekor 37.6 dan fazla olmalı. 5-6 yıl önce mayıs ayında 40 ları gördük diye hatırlıyorum...
-
Pazar günü şartlar bugünkü gibi olursa İzmir merkezden Mayıs rekoru gelebilir.
Cumartesi pazardan sıcak olacağa benziyor ama öyle mayıs rekoru filan çok düşük ihtimal
-
Onur hocam bugün İzmir yanıyordu valla dışarıda 10 dakika duramadım bu yaz özellikle Temmuz ve Ağustos sınırları epey zorlayacak geçen yıl ucundan gelmeyen rekorlar gelmez umarım 45 dereceyi bu şehrin elektrik hatları da kaldırmaz kesintiler aklımızda geçen yıldan..
Eylül'ü de ekleyelim .
-
Baraj yapılacak alan da yok İzmir’de. Komşu şehirlerden destek alınması şart
Zaten sürekli Manisadan yeraltı suyu çekiliyor. Yoksa şimdiye tamamen kururdu tahtalı
-
Büyük ihtimalle Tahtalı, 15 Haziran itibariyle %10 un altına düşme ihtimali yüksek maalesef 😔
-
Geçen yazı arıyacağız gibi
Haziran normallerden soğuk geçme ihtimali mevcut ama Temmuz Ağustos Eylül için dediğiniz şekilde olma ihtimali yüksek.
-
Bu yaz çok sıcak geçecek gibi duruyor, verilere göre.
-
5.2 den sonra hiç deprem olmaması 🤔
-
TV den takip ediyorum. Muhabirinden Prof. una kadar inanılmaz bir bilgi kirliliği saçılıyor.
Muhabir bilmem nerdeki fayı tetikler mi diyor.Profun biri büyük deprem olmaz diyor, diğeri 7 den büyük deprem üretme potansiyeli var diyor.
Çıldırmamak elde değil. 🤦🏻♂️
-
-
Bu benim görüşüm uydurma deme hakkınız yok hayırdır sizemi soracam yorum yaparken,
Tabi ki bana sormayacaksınız ama bu da benim yorumum, TAMAMEN UYDURMA. ve BİLİM DIŞI.
-
Yağışlar bir türlü Ege denizini geçmiyor bu can sıkmaya başladı.Bu arada dün akşam İzmir semalarında yine uçaklar karşılıklı havada uçuştu çok yüksek fitte ve karşılıklı git gellerle ve donan su buharlarıyla o meşhur çizgiler yan yanaydı bu işin içinde bişey var artık.
işin içinde olan birşey var ise bu da insanoğluna "manevi ikaz" dır. Bahsettiğiniz tamamen uydurma şeylerdir.