Peki böyle 5-10cm lik bir sey alabilir miyiz sizce mart sonuna kadar? 2 günde eriyen de olsa...
bu vadeden kimse bilemez, ama inşallah alırız.
Peki böyle 5-10cm lik bir sey alabilir miyiz sizce mart sonuna kadar? 2 günde eriyen de olsa...
bu vadeden kimse bilemez, ama inşallah alırız.
Takibe değer hiç bir görüntü yok
Çok umut yok ama yinede takibe değer bence hocam ecmwf okadarda kötü deil.
olumlu bi gelişme mi var hocam?
Gfs ullyi geri getirmiş ama bizi fazla etkilemiyor ecmwfde geri getirmiş ullyi orta kuvvette kar veriyor.
bizim 10 11 sistemi vardı artık yok sanki
Bizim 10 11 sistemi geri dönmüş sanki 😂
İnan istanbulada doğru düzgün yağmıyor. Onlarda dertli eski kışlar yok artık
hocam 1100 rakımda ankaraya bile doğru düzgün yağmıyor...
şentepede açık yeşik dek geçişi oldu lapa lapa yağdı 10dk boyunca. araba ve çatılar tam tutacakken yağış durdu.
gfs karadeniz sistemi indiriyor
şuan sadece gfs ullyi vermiyor bakalım ne olacak
Kuru soğuk, millet sefasını biz cefasını çekiyoruz.
ankarada aynı şekilde hocam
icon güzel geldi 12 şubattaki ull için.
icon güzel geldi 12 şubattaki ull için.
Arkadaşlar sakin olun burası benim dediğim oldu doğrusu zaten oydu vs vs denilecek bir bölge değil burada ego tatmini yapmaya da gerek yok amatör şekilde yorumluyoruz bu bir hobi unutmayalım
Bölgemizde de güzel olan durum kimse kesin konuşup gelecek gidecek yağacak demiyor zaten olasılığı konuşuyoruz beklentisi oluşan da genel olarak bireysel düşünüyor sütten ağzı en çok yanan bölge biz olabiliriz modellere çok mesafeli yaklaşıyoruz zaten
Bilgili ve tecrübeli hocalarımız sorumluluk alıp bilimsel verilerle pozitif şekilde burada açıklama yapabilir fikir alışverişi olur benim gibi amatörler için de bulunmaz nimet olur ama sistem sonrası benim dediğim oldu bi de hala sistem bilmiş gibi yorum yapıyorsunuz demek hoş olmuyor bu sadece insanları soğutur
İyi forumlar
kesinlikle katılıyorum buradaki pozitif düşünen insanlarda biliyor karın yağma ihtimalinin çok düşük olduğunu ama onlarda bir umut model takibi yapıyor. negatiflik yayınca kimse birşey kazanmıyor o zaman modeller ve veriler önümüzdeki 15 gün için çok iyi görünmüyor diye hiç model takibi yapmayalım, böyle yaparak insanları forumdan soğutuyorsunuz. bence daha ocak, şubat başında koca bir ayı kapattım gibi sözlerde yanlış.
bu arada yağışla birlikte sıcaklıkda düşüyor kar yağmadan önce 1 derece olan sıcaklık yağış anında -1e kadar düştü şuan tekrar 1 dereceye çıktı akşam güzel dek yakalarsak belki hafif örtü bile olur ama zor.
daha kuvvetli dekler oluşmaya başladı akşam radar takibine devam edeceğiz gibi duruyor
öğlenden beri bekliyorum iki üç uçuşan kar tanesi gördüm geçen seneki yaşadığım eve yeşil vurdu ben hala havayı kokluyorum
şimdi kütle geldi 5 dk lapa lapa yağdı geçti
hep boşlukta kalıyorum her geçen kütle kıl payı kaçıyor
Ayın 11 indeki küçük Ull kayboldumu şu an?
hayır