Bu gece ve yarın gece için Salihli de zirai don riski var mı?
Posts by merasise
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Oooo buralar renklenmiş Fatih Terim hocam geri dönmüş. Hayırlısı olsun. Sistem ihtimali bile bizleri mutlu etmeye yetiyor.
-
-
Yağış anında sıcaklık biraz düşer mi?
-
Salihli için de umut var mıdır? PergamoN hocam
-
İzmir ve Manisa gfs diyagramları
-
GFS mart ilk haftası sistem indirmek istiyor onu da tam beceremeyecek galiba
-
18 30 da GFS de çok önemli sıcak cephe takibi var. İNŞALLAH bu sefer bu ihtimal gerceklesir
-
Sıcak cephe Olmadı bu güncelleme akşama bakacağız artik.
-
-
Şu konuya 6 saat kimse bir şey yazmamış. Ey güzel ALLAH im beyaz güzelliğini tez zamanda bizlerde nasip eyle.
-
Sıcak cephe ihtimali genel olarak yok gibi birşey, özellikle attığın sinoptikte 1030-1035mb tüm ege-akdeniz havzasını kaplamış yasaklanan arkadaşda 1030-1035mb'lere alçak basınç oluştu diye mesaj atıyordu gırgır mı yoksa gerçekden hiçbir şey bilmiyormuydu çözememiştim genel olarak bilgi seviyesi düşük anladığım.
bir yorumda bulunuyorsanız gerek görsel üzerinde gerek anlatım olarak birşeyleri açıklarsanız , öğrenmek isteyen kişilerde bilgi sahibi olmuş olur.
Hocam nasıl bir oluşum sıcak cephe oluşturur örnek sinoptik var mı?
-
Sıcak cephe gfs de nasıl görünüyor izobarlar nasıl olmalı bir örnek atabilecek var mı?
-
Bilemedim 2 saat önce paylaşılmış. Hatta atabilecek varsa video hala instagramda var.
-
Hava forum instagram hesabı kar bekledigimiz illerimiz diye paylaşım yapmış. Manisa yi da saydılar. Hatta İzmir için de hafif de olsa beklenti var dediler.
-
Gittikçe buralar sesizlesmeye başladı.
-
Mgm nin başına bir şey düşmüş galiba.
-
GFS trafiğe takıldı herhalde başlamadı
-
-
Herkes poligon sayfasında biz goygoya davamke....