Posts by merasise
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Allah bağışlasın. Ömrümüz yeter de nasip olursa o günlere, daha çok yılımız var hocam hayat uzun. bizler ve sevdiklerimiz sağlıklı oluruz o günleri de görürüz inşAllah
Amin İNŞALLAH hocam. Çok sağolun
-
Galatasarayli arkadaşlar rahat olun siz bugün kaybetseniz bile biz Antalyaspora yeniliriz siz yine şampiyon olursunuz. Biz bu kadar tahlisiz bir taraftarız işte.
-
Hocam yok daha emekliliğe var yaş 34😄 zam bakanliği yapiyordum burda. bu bakanliktan emekli oldum demek istedim😄 daha malesef çalişacak 25 yil var 😄benim de 2048 😄
Anladım hocam bizim icin emeklilik hayal gibi birsey. 11 yaşında kızım var 33 yaşına geldiğinde emekli olacağım.
-
Karkolik Erdi kardeşim çok dolu , dikkatli olmakta fayda var
Tamam hocam dikkat ederim 👍
-
İlk ve sondu bu sayfada daha vermem zam haberi eyt'den emekli oldum artik 😂😂
Gizli Reis'ci mi oldun sende. 😉
Hayırlı olsun hocam emeklilik darısı bizlerin başına.
Not: (Ben 2045 yılında emekli olacağım)
-
Hocam açmanız gerekiyor yoksa burası karışacak ne zamandır zam açıklamıyor delleniyorlar.
-
Gel senide orjinal reiscilikden gizli Reisciler derneğine alalım sende rahat et bende. Bak sende Fenerbahçelisin halimden en iyi senin anlaman lazım. Abdulhamit arkadaşada teklif edecektim ama ters tepki yaptı ve ortalık karıştı.
Olur hocam hemen yaz.
-
Karkolik Erdi Hocam kaç kat çıkmışsınız. Yatay mimari uygulamanız gerekirdi.😂
-
Havaforum ahalisi ne olmuş sizlere herkes sevgi pıtırcığı olmuş. Ben artık siyaset ve Fenerbahce konuşmayı bıraktım.
Fenerbahçem ömrümü yedi zaten, siyaset bari yemesin. Gırgırına takilcam açılırsa siyaset ve ekonomi sayfası size söz.
-
Günaydın güzel hf ailem.😀
-
Eşimin migren atağı nedeniyle hastanedeyim , dualarınızı bekliyorum
Geçmiş olsun hocam.RABBİM şifa versin. Benim Hanımda da var çok çekiyoruz bizde.
-
Arkadaşlar Yigit61 ile olan olayımız tatlıya bağlandı karşılıklı saygı çerçevesinde sizlerden tekrar özür diliyorum. Saygılarımla.
-
Babaannemin ölüm haberini aldım. Karşımda annemin koca kadının çocuk gibi ağladığını görünce içim acıdı. Ölümden başka her şey yalan, 3 günlük dünya için kimseyi kırmaya gerek yok boşverin. Öte tarafta bir de onun hesabıyla uğraşmayın.
Başınız sağolsun RABBİM mekanını cennet, Sizlere de sabır ihsan eylesin.
-
Ekonomi ve siyaset başlığı herkesin sakinleşmesi açısından bir süre kapalı kalabilir.
Fakat sözüm ona bir grubun başkalarına söz hakkı vermediği ya da linçlediğini iddia etmek mantıkla bağdaşmıyor
Verilecek cevabınız varsa verirsiniz bu kadar basit
Git öteye bizi provake etme diyenler var. Onlar mı bu sitenin sahibi. Ben istediğim yere yazarım yazdıklarım hoşuna gitmeyince başlıyorlar trol demeye.
-
Kendisine hakaret edenlerden özür bekliyor sanırım.
ama kendisi 6 lider bir ipe bağlandı diyerek fitili ateslediginden bahsetmemis hiç.
İpe ne bağlanır.
Ben özrümü diledim sizler devam ettiniz.
-
Pardon ? Benden ne özürü bekliyorsunuz acaba ?
Sizden değil hocam bu hakaretlerde bulunanlardan bekliyorum özür
-
Biryeri kapatıyoruz diğer yerden başlıyor. Arkadaşla sorunları özelden çözün lütfen.
Hocam siyaset yerinde önüme kemik atmakla itham ediliyorum üstüne bu yaptığını haklı görüyor. Kendisi gibi düşünmeyenleri dışlayan bir kesim oluşmuş durumda siyaset sayfasında. Kıt akıllı aktrol darbeci zihniyetli gibi hakaretlere kemik olayı. Kırdığım her kalp için özrümü diledim. Bana hakaret edenlerden özür bekliyorum.
-
Herkese iyi geceler bizler fani dünyanın yolcularıyız ne zaman ineceğimizi yalnız ALLAH bilir. O güne kadar herkse mutluluklar dilerim.
-
Valla yakında evi, nerede kar yağıyorsa oraya taşıyacağım. İyice düşünmeye başladım taşınma işini.