Posts by cogrqfyaogretmeni45
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Saruhanlı'da orman yangını başladı
-
Akhisar'da ki yangın rüzgarın etkisiyle etkisini sürdürüyor. Ayrıca birkaç saat önce Ahmetli ilçesinde orman yangını başladı
-
akhisar yangınından çıkan dumanlar tekrar Manisa üzerinde
-
Akhisar'da ki yangın tekrar etkisini artırmış durumda
-
Akhisar'dan gelen görüntüler çok vahim
-
Bölgeye yakın Tirkeş köyünde de yangın mevcut
-
Öğle saatlerinde Akhisar’da yangın yeniden alevlendi Akhisar yangınının dumanları etkiliyor olabilir.
Yangın Akhisar'da devam ediyor rüzgar bölgemizde etkin
-
forum.havaforum.com/attachment/301664/akhisar ve Soma yangınlarının etkisi hava kalitesi düşük dumanlar Manisa üzerinde
-
Akhisar ve Soma'daki yangınlarda sebep dumanlar tekrar Manisa üzerine ulaştı
-
Ilksel görüntülere göre rüzgarlı havada yamaç yangını olarak başlamış,yamaç yangınları normal arazi yangınlarına göre 2-3 misli hızlı ilerler hava zaten aşırı rüzgarlı ve arazi yapısı sonrasındada düz değil sık ormanlıkda göze çarpıyor bu yangında can yakar.
hala sezon başında olduğumuz unutulmamalı çok ciddi yangınlar çıktı çıkmaya devam ediyor.%70’i insan hatası kaynaklı gözaltı ve tutuklanmalar devam ediyor dikkat edelimSoma'da orman yangını başladı.
-
Büyük bir yangın var Seferihisar Ürkmez civarında rüzgar çok kuvvetli maalesef 😢
Rüzgar hamleleri etkili iki helikopter Manisa üzerinden bölgeye intikal etti
-
Hocam bende onu yazacaktım saat 5 gibi iç kesimlere doğru yoğun bir duman bulutu kapladı havayı bir yerde yangın mı diye bakındım ama bilgiye rastlayamadim🤔
Akhisar'da devam eden yangının etkisi
-
akhisar yangınındaki dumanlar Manisa'ya ulaştı
-
Akhisar'da ki orman yangınından sebep oluşan Duman örtüsü Manisa'ya ulaşmak üzere
-
Manisa'da rüzgar etkisini göstermeye başladı. Akhisar ve Köprübaşı ilçelerinde orman yangınları mevcut rüzgardan ötürü zor bir süreç başladı
-
yakaköy deki yangının dumanları manisa'dan görülüyor
-
İzmir yakaköy de büyük bir orman yangını başlamış
-
Aliağa tarafında başka bir yerde yangın başlamış
-
Sabah saatleri olmasına rağmen 30 derece üzerinde birçok lokasyon