Havada kar görmeyi bekleyen İzmirlilere döndük resmen
Lütfen o bize has .
Lütfen o bize has .
Ecmwf e göre bu gece parti var beyler
Ecmwf e göre bu gece parti var beyler
![]()
Veriyi paylaşabilir misin hocam?
Karadeniz mesaiye 2 yıl aradan sonra başladı
Veriyi paylaşabilir misin hocam?
Verilere bakıldığında poyraz yönlü Karadeniz üzerinden kütleler geleceğini gösteriyor
Anlık beyazlamalar olur gibi yağış esnasında
Tuzla da hava açıkken Beylikdüzü başakşehir gibi yerlerde beyazlama olabilir
Yani herkes kısmetini yer
Güngören’de rüzgarın hızıyla artan ciddi graupel var
Başakşehir Kütle yokken 4.5 derece de takılırken. Kütle geldigin de tam 2.5 dereceye kadar düşmüş.
Tam 2 derecelik bir düşüş olmuş kütle yakaladığın da. Bakalım Bu gece ve yarın neler olacak.
“Kıyılar dümenden araba üstü 1 cm vıcık karlı sistemi” mi bu sistemin adı şimdi
‘’Izdırap sistemi’’ ikindi saatleriyle beraber başlıyor. Bakalım ilk gerçek kar tanelerini görebilecek miyim kıyı şeridinde.
Sistemin girip girmediğini bilmiyorum. Esenlerde ara ara karla karışık yağış var. Yağış arttığı anda kar tanelerinin sayısı artıyor. Beklenen kaç dereceydi acaba?
Genelde kar kokusu olduğunda burdayım herkes bilir. Bu sene hiç katılamadım foruma genelde mesajları okudum potansiyel vaadeden bir sistem yoktu ne yazık ki. Çok güzel sistemleri kaçırdık kuzeyimizdeki asıl ciddi soğukları sınırdan kaçırdık umuyorum Şubat ve Mart güzel geçer, ancak tekrardan çok ciddi soğumaların olacağını sanmıyorum ama tabi ki yine de 2 ayımız daha var diyebiliriz çünkü yerde 15 cm karda olsa çok özledik. Bu sistemde ise bir ara hatırlıyor musunuz arkadaşlar weather.com 7 derece gösteriyordu mgm 3 derece kar gösteriyordu hatta televizyonlarda çıkmıştı hangisi doğru olacak diye bu tarihi söyleyebilir misiniz lütfen o zaman İstanbula 20 cm kar yağmıştı bu sistem birebir benzer sistem çünkü 500 hpadaki -35/-37 deki sıcaklıkları modellerden alan weather.com umursamıyor Mgm görüyor. Mgm en katı olandır biliyosunuz hayatta kar diye göstermez yarın geceden itibaren kar başlar demiş. DEK yağışında 850 HPA dan çok 500 HPA önemlidir. 850 HPA cephesel yağışlar için çok önemlidir. Yarın ve Salı günü İstanbulda örtülük kar yağışı olabilir.
Radar bozuldu
İlk diyen ben olayım sistem sanki 1.5 derece daha soğuk gidiyor.
Zehirli ok da geldiğine göre şakır şakır yağmur hayırlı olsun
Yalnız değilsin kardeşim
Esenyurt'ta 10:50 de çok kısa süreli küçük çaplı dolu yağdı
🥲
Herkes çok gergin