Sosyal Medyada; Bulut Tohumlama, Spreyleme, Havamıza Müdahale Ediyorlar. Uyanın Gibi Cahil Kokan Sözler Diz Boyu. Adam, kamerayı havaya tutmuş, bakın bu taraf bulutlu, bu tarafta bulut yok diyor ve havamıza müdahale ettiler diyor. Dahasıda var. Bu normal bulut, şuda yapay yani müdahale edilmiş bulut diyor. Bunlara; Beyaz’ın, Beyaz Olduğunu Asslaa Anlatamazsın. Cehalet Diz Boyu. . .
Coşkuyu iyice veriyorum o tiplere.
Hayatları komplo teorileri üzerüne kurulu. Laf anlamaları mümkün olmadığı için "evet evet hatta obama bile buna karşıydı, onun döneminde azalmıştı" diyorum benden iyisi olmuyor.
İnşallah inşallah... Ta.... Daha pastırma ayazı var. İstanbul'da genelde kasımın ilk 2 haftası içinde oluyor. Hiç sürmese dipte 5 gün yeniden iyi sıcak yapar.
Sözlükte 99 yılından beri takılırım, hala aktif yazarım.
Ben söylemek istediğini anladım, çok boş yapan var. O da boş yapan çoğunluktan birisi.
6. Nesil alımı sonrası sözlüğü ipiyle kuyuya inilmez. Nerede boş tip var doluştu sözlüğe. Eskidendi o bilgi akışı işleri. Şimdi toplumsal linç, kızların tayt giyme amacı ve futbol konuları popüler. O popülerlik çerçevesinde de adam çıkma ihtimali yok seviyesinde.
Benim bu kış beklentim çok yüksek. HavaForum ailesi olarak çok güzel sistem takipleri bizleri bekliyor. Birde bilenler bilir av mevsimi vardır az kaldı az
Yaşım 46 bu yaşıma kadar maalesef sürekli İstanbul içide yaşadım. Eskiler hep şöyle söylerdi;
İstanbul'da mayısın 2. haftasından sonra yaz başlar, kış mevsimi kasımın 2. haftasından sonra gelir.
Eskiler nasıl biliyor, o kadim tahmin gücü nasıl oluşuyor fikrim yok. Daha bugün 82 yaşında birisiyle sohbet ettik, bu sene için kış mevsiminin zorlu geçeceğini söylüyor.