Ayın 19'u Pazar günü saat 06.30'da çeşme'ye Deniz turumuz vardır balık ekmek tekne turu ve Çeşme kalesi seyahati geziye dahildir otobüs akşam dönüş saat 19'durkar yağacakken artık denize gideceğiz
Posts by izmirlim
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Yok öyle bişey. Kaldı ki vade çok uzun.
Burada anlık model yorumluyorum olmasa yazmam herhalde neden yokmuş bir bak modellere bence vadenin uzun olduğunu zaten yazmısım
-
Hadi gözümüz aydın gfs 246 saat İzmir'e kar verdi
-
Son veri /İlk alı./Biraz donalım ya Sibirya gelmeden ben _20 ile geldim Uyuyan Ege denizide bir alçak patlatırsa İzmir de 12 derecede ayın 19 unda bulutsuz gökyüzünde Kar yağdırma rekoru kırarım ve dönüp arkama bakmam bile......Ben mutlu usta bugüne kadar bir karıncayı incitmeyen Mutlu usta kırarım ve dönüp arkama bakmam bile dokunma Azoruma dokunma soğuğuma dokunma kar yağışıma dokunma karayelime.
-
Hadi gözümüz aydın Ecmwf yarım kilogram kar verdi İzmir merkeze.
-
Sız ocagı kapatın asıl şubat kuraklık var su sn için tehlike İnş değişir.
-
Şu haber sitelerinin boş boş haberlerine inanıp bide bekleyenler var onlara yazık. Hala utanmadan dalga geçer gibi her gün tıklanma için aynı başlığı atıp milleti kandırıyorlar.
Bir de tur düzenliyorlar spile milletten para almak için yazık ya
-
Şaka bir yana kar yağması giderek zorlaşacak bu zaten görünüyor ALLAH sonumuzu hayretsin hadi biz 50 yaşına geldik ama çocuklarımız torunlarımız daha zor günler görecek yağmurlar da azalacak zamanla ve çölleşme hissedildikçe göçler ve su savaşları başlayacak.
-
Ben Ocağı kapattım içeri çok sıcak giriyordu yemek pişti zaten.
-
Türkiye kayak federasyonuna istekte bulunabiliriz belki. Oradan yönlendirebilirler.
-
Bozdağ'da zaten ne derece gösteren termometre yapılır ne bir kamera yapılır ve arkadaşlar Allah rızası için şuraya bir bakım yapılsın nasıl bir yol izleyeceksek izleyelim bir kamera konulsun her taraftaki bütün bölgelerdeki kayak tesislerinde kamera var bir tek bizde bozdağ'da spil'de yok buralarda kamera konulması için istekte bulunalım.
-
Baraj bölgesi iyi yağış alıyor bu arada esas yağış Ege denizinden gelecek devasa kütle biraz daha Kuzey doğularsa bizi vuracak.
-
Aman Allahım bu nasıl olur ya vallaha şoktayım başladı oley beeeee.Şok markette 1 alana 1 bedava başlamış
-
İzmir hazırlan aralıklı güçlü sağanaklar geliyor.
-
Çok az artiyor kesinlikle bir sorun var barajda doluluk oranı şimdiye kadar en az 35-40 olması gerekirdi kış döneminde iyi yağışlar alıyoruz anlamadım gerçekten
Tahtalı barajında büyük ihtimalle sorun değil yağan yağan yağmur suyu büyük ihtimalle Yerin altındaki kuyularda muhafaza edildiği için su ölçümü yapılmıyor yükselmiyor daha önce ben bunu bizzat yaşadım mevcut 2 sene 3 sene önceki ölçümlerde baraj yüzde 25'e düşmüştü 2 gün içinde hiç yağmur yağmama sana rağmen yer altındaki su baraja verildiği için bir anda %42'ye yükselmişti hatta demiştik nasıl oldu diye aramıştım sormuştum öğrenmiştim bu şekilde bana bilgi verdiler ama şu an için böyle bir şey yapıyorlar mı benim aklıma gelen o
-
Bugün yağış varmı daha çok çeşme Karaburun etkileniyor şuan
Akşam saatleri sonrası olasılık yüksek.
-
Bu sefer daha güçlü 28 Aralık gibi olmaz. Tabii önce gelmesi lazım daha çok uzun vade Avrupaya da gidebilir Karadenize de gidebilir bize de gelebilir.
Keşke gelse ve soğukta daha kuvvetli yoğun kar alırız .
-
-
-
Bir cisim yaklaşıyor.