İstanbul Özel Raporlar-Yorumlar

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Arkadaşlar iyi akşamlar,

    Selimpaşa’da anlık durum şu şekildedir:

    Yaklaşık 6 7 derecelerde bir hava hakim soğuk kendini hissettiriyor dışarı çıkarken kalın giyinelim. Aslında güzel bir spor havası var ancak yarın sınavım olduğu için evde ders çalışmak durumundayım. Yarınki sınav için bana destek olma anlamında lütfen beğeni tuşuna basarsanız beni çok sevindirirsiniz her şey gönlünüzce olsun.


    İyi akşamlar

    Hak0

  • Hayırlı akşamlar İstanbul tayfa 8)

    Kar ayağımıza gelemez belki dedik dün akşamdan ailecek Sultaniye'ye gittik.

    Gecesinden gündüzüne KAR'a şimdilik doyduk :)

    Foruma girdim ve paylaşımlardan gördüm ki çoğu hocamın kar ve yağış tahmini başarılı :hfyeni (25):

    Yazan elleriniz dert görmesin.


    İnşallah bu ekşın önümüzdeki karlı sistemler ve kış için güzel bir başlangıç olur /scatisma2::341

    Selamlar, sevgiler ve hayırlı forumlar diliyorum

  • Ukmo ısrar eder ve diğer modelleri de yanına çekebilirse sağlam bir soğuk ve yağışlı sistemimiz olacak, bekleyip görelim bakalım neler olacak, heyecanlı takipler başlıyor artık, en sevdiğimiz zamanlar :)))

  • Ukmo ısrar eder ve diğer modelleri de yanına çekebilirse sağlam bir soğuk ve yağışlı sistemimiz olacak, bekleyip görelim bakalım neler olacak, heyecanlı takipler başlıyor artık, en sevdiğimiz zamanlar :)))

    Ecmwfyi cekemedi ama simdilik ecmwf kötü geldi hatta

  • Ukmo harici sistem veren yok şuanlik.

    Doğru veren yok Şu an için ama diğer modeler de 1-2 gün içinde değişim olabilir, sistem veren Ukmo nun senaryosu hiç öyle mantıksız bir senaryo gibi gelmedi bana, takibe devam edeceğiz, gün doğmadan neler doğacak bakalım.

  • Yaziş tarzinı çok begendim kardesim hakkoama anlamadıgim bir konu var begeni alınca sinavından yüksekmi alıyorsun 😄 Beğeniyi hakettin ama. iyi akşamlar By EcxuseMe saygılar.

  • Ecmwfyi cekemedi ama simdilik ecmwf kötü geldi hatta

    Evet ama değişebilirde, bakalım yarın için neler olacak, Bu sene için Azor'un konumlandığı ve yükseldiği yer hoşuma gitti, Atlantik siklonları çok fazla burun sokup bozmazsa sistemler alabiliriz,. PW de Bu şekilde ve fazla pozitife kaçmadan kalırsa şansımızı %50 olarak görebiliriz, karamsar da olmadan, fazla da üzerine atlamadan beklemek ve takip etmek lazım.

  • Beğendim 3 kişiyle paylaştım İnşallah fullerseniz :thumbup:

  • Siklonik sistem mi dek mi diye her kış tartışırız forumda

    Kusura bakmayın ama ben yine karayel+siklonik sistemciyim :D

    Tamam soğuk havayı baya törpülüyor fakat 2 hafta önce 25 derecede takılırken 50km karayel esti tak diye 1 derecede kar gördük

    Yarım saatte bir dek bulutu kovalayacağıma 20 saat durmadan yağış almak isterim :D

  • 26 27 Kasım loading diyorum. Bu tarihten itibaren polar kökenli bir soğuk hava söz konusu takibe başlayalım inşallah. Bu akşam ecmwf iyice garip bir çıktı sundu gem nispeten daha iyi. Ancak genel olarak dediğim tarihlerden itibaren soğuk hava yola çıkacak gibi şimdilik böyle.

    • Offizieller Beitrag

    26 27 Kasım loading diyorum. Bu tarihten itibaren polar kökenli bir soğuk hava söz konusu takibe başlayalım inşallah. Bu akşam ecmwf iyice garip bir çıktı sundu gem nispeten daha iyi. Ancak genel olarak dediğim tarihlerden itibaren soğuk hava yola çıkacak gibi şimdilik böyle.

    bu tarz mesajlarımızı lütfen karalama tahtası konusunda yazalım. Bölge konusunda özelliklede İstanbul konusunda oldukça hassas hareket ediy9oruz dolayısıyla istanbul sorumlumuz dışında tahmin yazılarına müdahale ediyoruz bilginize

  • Tahmin ve beklentilerini verisiz bir şekilde yorum yapmak isteyen arkadaşlar Karalama Tahtası konusu üzerinden yapınız. Verili bir şekilde yorum ve değerlendirme dışında izin vermiyoruz.


    Bu sayfayı gerek medya gerek haber siteleri ve bir çok kişi okuyor bilginize. Sadece bu sistemde 200binden fazla ziyaretçi oldu bu hafta içinde bu konuya.


    Anlayışınız için teşekkürler iyi forumlar...

    İstikbal Göklerdedir -Mustafa Kemal Atatürk