Posts by Hubble34
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
-
-
Uzun dönem olarak yapılması daha iyi olur diye düşünüldü ve o şekilde başladı ve öyle devam etti hocam.Kısa süreli olması sebebiyle ilginin daha az olabileceği düşünüldü.Çünkü yaz dönemi belli zamanlarda giriş sayımız çok olmuyor.
Aranın soğumaması için kısa dönem yarışmaların mesela 6 veya 8 haftalık yarışmaların olması katılımın daha fazla olmasını ve ilgiyi yükseltebilir gene de siz biilirsiniz, katılım puanlarının da yükseltilmesi ilgiyi, yaz dönemleri için katılımı arttırabilir.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Zor durumlar gerçekten ama sanırım forum'un en yaşlı insalarından biri olarak söylebileceklerimi söyleyeyim, ülkemiz de forumlar, da siyasi konular bazı taraflara pozitif ayrımcılık olabiliyor. Bu işlere camia duayenlerinden biri olan Arif Tarif ile Cnn sayfaların da başladım 16 sene önceleriydi kendisi bana çok şey öğretti ama Şu an durumu hakkın da bilgim yok, forum işleri böyledir siz uyarsınız forum size uymaz yapacak bir şey yok yıllarca forum forum gezdim, sonun da öğrendiğim tek şey sadece uzman olduğum konulara odaklanmam ve diğer konulara girmemem oldu, Şu an sadece hava tahmin konularını okuyorum ve diğer konuları okumamaya çalışıyorum, Bu yüzden kafam rahat, Bu şekilde devam etmeye çalışacağım.
-
-
En düşük: 9.7
En yüksek: 19.9
-
-
Teşekkürler hocam
Tebrikler kardeşim.