Beiträge von Hakko

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)

    Arkadaş herkese hayırlı akşamlar gördüğüm üzere gif sesi istemeye yok etmiş diye söylentiler çıkmış durumda öncelikle sakin olalım enseyi karartmayalım kış daha uzun daha Ocak 15’te ise Mart 15’e kadar ortam var ne demiş büyüklerimiz mat baktı kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır diye bir sözü var büyüklerimiz 1009 87 kuşunu unutmayalım lütfen bu arada sistemlerin göre göstermesi önemli arkadaşlar önemli olan Sistemi geleceği varsa zaten gelir amasem geleceğim yoksa sistem zaten gelemez. -5000 koysana sistem gelmeyeceğim varsa da gelmez istediğim modeller bir sistem göstersin gelmeyeceği varsa yine gelmedi bunu aklınızdan çıkarmayın yani lütfen sakin olalım tahmin uygulamalari terk etmeyelim kış daha uzun heyecanımız yüksek bir sistemimiz var rahat olun herkese sağlıcakla iyi akşamlar

    Herkese selamlar arkadaşlar yoğun bir mesajlaşma trafiğinden sonra ben de uzunca bir süre yazmadığımı fark ettim ve bundan dolayı yazma ihtiyacı hissettim belirtmek isterim gerçekten inanılmaz bir seri önünden geçmekdeyiz görünen o ki 20 ve 20 civarı gidecek olan soğuk hava dalgası gözükmekte ve özleri bu heyecanlandırmak da törpülenebilir yapacak bir şey yok güçlenerek de gelinebilir burada yapacak bir şey yok çünkü elimizde olan bir şey değil Sistem geleceği varsa getir onuncu ayın tabi bunun yanında şunu söyleyebilirim ki gelmesede gelsede gelmesede sistemin bu heyecanları biz gerçekten iyi canlandırma TV mutlu etmektedir şahsen benim oda model takibi yapıp arkadaşlar yorumları okumadan acayip bir şekilde keyif almaktayım iyi ki böyle bir forum var insanlara buradan bilgileri sağlanıyor hizmetleri sadece imkanları sağlanıyor ama tabii ki de şunu söyleyebilirim bir sisteme hasretimiz bir ödememiz var malum 22 Ocak’tan itibaren Ocak 22’den itibaren bir sistem daha göremedik güçlü bir sistem özellikle oda Vorteks gelen bir sistemde Gerçektende güzel bir sistemde o zaman Avcılardaydım ve gerçekten sağlam bir yağış olduğu beş kapanmıştı insan tabi öyle yağışları ağrıyor Farajlarımıza tabii ki de iyi gelmişti bir yaşama bunun yanında çokta güzel bir aksiyon bizlere yaşatmıştı umuyorum yağışımız SOĞUKDA çıkacak ve tekrardan 2017 var iyi bir sistem göreceğiz Buda bizim için güzel olacak iyi olacak herkese iyi hafta sonları iyi akşamlar saygılar sevgiler iş yoğunluğundan dolayı sizlere bölgesel olarak bilgi verememekteyim kusura bakmayın yaklaşık bir 15:20 gün sonra boşa çıkmış olacağım ondan sonra tekrardan düzenli bir şekilde sizlere bilgilendirme yapmayı düşünmekteyim herkese iyi akşamlar iyi çalışmalar

    Arkadaşlar selamlar,


    An itibari haramiderede 10 derecelik bulutlu bir hava hakim. Soğuk günlerin ardından insanın içi ısınıyo. Ve diyagram için Çakal’ın şu sözleri ile tamamlamak istiyorum.


    “Öyle kolay kolay aşık olmam derken

    Yetmiş bi bakış kalp hızlı hızlı atmış”

    (Çakal-Sapla)


    Saygılarımla

    Hakko

    Arkadaşlar herkese selamlar,


    Uzun zamandır başlığa bilgi aktaramamaktayım kusura kalmayın.

    Ama özellikle son 3 4 haftada büyük bir yağışlı süreç geçirdik. Bazı arkadaşlarımızın sistem gelmiyor modellerde yok diye üzüldüklerini görmekteyim. Üzülmeyin arkadaşlar halinize şükredin. Daha 1 ay önce barajlarımız diplerdeydi ne olcak diye kara kara düşünmekteydik ama bugün geldiğimiz noktada barajlarımız bir nebze toparlandı bunuda görmezden gelememek lazım. Eğer bu yağışlar gelmeseydi önümzdeki günler bizi sususluk bekleyebilirdi ( tedbiri elden bırakmayalım yine de su hayattır bunu unutmayalım). Tabi bu kadar konuşmanın üzerine klasik bilgilerimizi vermezsek olmaz.


    An itibari ile sefaköyde hava sıcaklığı 10 derece civarında güneşli bir hava hakim. Arkadaşlara tavsiyem sahillere parklara gidip takılıp güneşli havanın tadını çıkarmak olacaktır.



    Saygılarımla

    Hak0

    Arkadaşlar merhabalar,

    An itibariyle Beşyolda 8 derece civarında bir hava hakim. Adeta rüzgarla birlikte donduruyo insanı. Arabanın kaloriferni fulledim ancak araba birle çok ısınmadı.


    Saygılarımla

    Hak0

    Arkadaşlar iyi akşamlar,

    An itibarıyla Sefaköyde hava 10° civarında sakin bir hava var. İş yoğunluklarım sebebiyle sizlere uzun zamandır bilgilendir emiyorum kusura bakmayın lütfen. heyecan verici bir gözüküyor, inşallah iyi aşağıda birlikte baraj doluluk oranımız artacaktır.


    Saygılarımla

    Hako

    Arkadaşlar merhabalar,

    Bu tarihi günde size tekrardan bilgilendirme yapma gereği duymaktayım. An itibari ile haramiderede yoğun bir yağış hakim. Bu arada Gs umarım bu akşamki maçı alıcaktır.


    İyi Çalışmalar.

    Hak0

    Arkadaşlar iyi akşamlar,

    An itibarıyla Beylikdüzü’nde yaklaşık 5 dakika önce yoğun bir yağış gerçekleşmiştir. Yaklaşık 1,5 dakika boyunca yağan dolun ardından yağış daha da şiddetle nerek eskisine kaybetmiştir. Herkezin dikkatli olmasını özellikle şoförlerimizin yolda gözünü dört açmasına sıkı sıkı tembihliyorum.

    Saygılarımla

    Hak0

    Arkadaşlar herkese iyi akşamlar,

    An itibari ile Selimpaşa’da yoğun bir rüzgâr vardır. Sahile yaklaşık 150 metre içeride oturmama rağmen dalgalar sanki yanımdaymışçasına bulunduğum mevkiye dalga sesleri gelmektedir. Bunun yanında hava 12:15 derece arasında olmasına rağmen evler kombi köklememize rağmen ısınmama durumu hakimdir. Bir dostumuzun bugün mırılandanmasıyla aklıma gelen şu şarkıyı sizlere armağan ediyorum. Mehmet Elmas-Beni Bağışla

    Şu şarkı bana çok değişik duygular hissettirmektedir hele hele bulutlu rüzgârlı lodos gününde bambaşka duygulara gark ettirmektedir. Sizlere de aynı duyguları hissettirmesi dileğiyle.


    İyi Çalışmalar

    Hak0

    Arkadaşlar herkese merhabalar,

    A itibari ile Çatalca herkese hava sıcaklığı 5° civarında. Sağlam soğuk var her yere ısırıyor. Önümüzdeki süreç ile alakalı şu yorumda bulunacağım. Unutmayın sistemleri getiren modeller değildir. Sistemler Allah c.c istediği için gelmektedir. Bunu sakın unutmayın.


    Saygılarımla

    Hak0

    25.11.2023 Tarihli Hava Raporu Hk.


    Arkadaşlar merhabalar,

    Hakkımdaki mesajlara yoğunluğum sebebiyle cevap verememekteyim kusura bakmayın. Ama hepinize sevgilerimi saygılarımı iletiyorum. Yaşasın hava forum üyeleri. Hava raporuna gelirsek Selimpaşa yoğun rüzgârlı gündüz roman ve olarda ancak akşam saatlerinde hava iyice soğumuş durumda . İlerleyen saatlerde soğumanın devamı beklenmektedir. Bakalım oda yanımda yarın akşam kar ihtimalle gözükmektedir inşallah selimpaşanın ilk karını sizlere buradan bildirme şerife ulaşırım.


    Saygılarımla

    Hak0

    Arkadaşlar selamlar,

    Öncelikle hakkımdaki yorumlarınızı güle güle okuyorum forumdaki herkes birbirinden eğlenceli bunun yanında hava konusuna da gelirsek Selimpaşa her zamanki gibi bulutlu bir hava hakim yaklaşık sıcaklık 10° tabi yağmurlu günlerin ardından yürüyüş yapmak için uygun mudur mesai sonrası güzel bir yürüyüş olabilir.


    Saygılarımla

    Hako

    Herkese merhabalar arkadaşlar,

    Çatalca merkezden hava durumu şu şekildedir. Yaklaşık 15° civarlarında bir hava hakim. Rüzgârlı ama mutlu günlerin ardından insanın içini ısıtan bir hava var. Sınav haftasını tamamlamış bulunmaktayım hepinize destekleriniz için teşekkür ederim. Şimdi önümüzdeki güncellemelere bakma vakti modeller heyecan verici gözüküyor.


    Saygılarımla

    Hak0

    Arkadaşlar hayırlı sabahlar,

    Küçükçekmece beşyolda hava durumu yaklaşık 10:15 derece ara bir hava var. Sanki Marttan kalma bir gün gibi güzel yürüyüş yapılabilir. Bu arada diyagram heyecan verici gözüküyor önümüzdeki kış çok büyük olaylar gibi olabilir. Galiba dün ben istemediğim için sınavın biraz kötü geçti ama olsun sağlık olsun.



    Saygılarımla

    Hak0

    Arkadaşlar hayırlı sabahlar,

    Sefaköyden anlık hava durumu şu şekildedir yaklaşık 14 derecelerde bir hava hakim İstanbul sabahına. Havalar ne kadar soğuk olsa da sınav heyecanı sebebiyle içim yanmaktadır. Bu arada reis yiğit hayırlı sabahlar.


    İyi Çalışmalar,

    Hak0

    Arkadaşlar iyi akşamlar,

    Ali itibari ile küçükçekmece Sefaköyden hava durumu şekildedir: yaklaşık 10 15 derecelerde bir hava hakim sabahkinden daha ılıman bir hava var. Ama yine de kalın giyinelim hastalık havası tam. Bu arada beğenileriniz için herkese teşekkür ederim sınavım güzel geçti.


    Saygılarımla

    Hak0

    Arkadaşlar iyi akşamlar,

    Selimpaşa’da anlık durum şu şekildedir:

    Yaklaşık 6 7 derecelerde bir hava hakim soğuk kendini hissettiriyor dışarı çıkarken kalın giyinelim. Aslında güzel bir spor havası var ancak yarın sınavım olduğu için evde ders çalışmak durumundayım. Yarınki sınav için bana destek olma anlamında lütfen beğeni tuşuna basarsanız beni çok sevindirirsiniz her şey gönlünüzce olsun.


    İyi akşamlar

    Hak0

    Arkadaşlar herkese günaydınlar herkese hayırlı pazarlar diliyorum .

    Selimpaşa’da anlık durum şu şekildedir:

    Yaklaşık 7 8 derecelerde bir hava hakim rüzgâr çok şiddetli olmasa da ara ara kendini göstermektedir. Dikkatli olalım arkadaşlar.

    İyi tatiller

    Hak0

    Arkadaşlar tekrardan merhabalar,


    An itibari ile Küçükçekmece’de yağış yoğun bir şekilde devam etmektedir.

    Yola çıkacak arkadaşların dikkatli olması gerekmektedir. Göz gözü görmüyor. Önleminizi alın.


    İyi tatiller.

    Hak0

    Arkadaşlar günaydın

    Şu anda Sefaköydeyim ve an itibari ile sisteme giriş yapmış bulunmaktayız vatana millete hayırlı olsun yağışa gelince yağış orta şiddette orta şeker bir yağış var. dikkatli olalım arkadaşlar.


    İyi çalışmalar

    Hak0