Hesap silmiyoruz isterseniz kapatabilirim.
Olur tabiki
Hesap silmiyoruz isterseniz kapatabilirim.
Olur tabiki
Samet hocam hesabımı silmek istiyordum, yardımcı olabilir misiniz
Sistem bu hızla giderse değil Karadeniz, Kafkasları da geçer çine kadar uzanır.
Altaylardan Tunaya kadar hocam
Biz bu Ecm ile anlaşırızzzzzz ⌛️
Konumun doğuda bir il herhalde hocam
Cfs çok güzel geldi 6 OCAK 2017
Hala karadeniz sayfasında garip yorumlar var istanbulun üzerinde kar göremiyorum falan yazmışlar komedi ya
Yani birşey diyince biz suçlu oluyoruz, ayıp artık
2012 ve 2018 İtalya'ya gitti diye hep İtalya'ya kaptırmış olmuyoruz tam aksine doğuya kaçan sistemler çok daha fazla neredeyse her sene en az 1 kere doğuya giden sistem oluyor hatta çoğu zaman doğunun da doğusuna gidiyor (Kafkaslar ve Orta Asya) bu sefer sanırım Karadeniz'e gidiyor.
Hocam ironi yaptım, haklısın genelde öyle oluyor
Üzülmeyin arkadaşlar hep İtalya'ya mi kaptiracagiz birazda doğuya gitsin bu bizim kaderimiz
Giritli siklonik sistemler ülkenin %80 nine yarıyor zaten senelerdir alamadık maalesef
Karadeniz tayfanin bizim ile ilgili yorumlarını gördükten sonra diyorum ya İzlanda sistemine de razıyım sonuçta onlarda siklonla fön yiyecek
Adamlar Marmarayı potadan tamamen çıkardı diyerek sevinç mesajları atıyor yazıklar olsun ne diyelim.
Ben bu yüzden diyorum inşallah birdaha hep negatif endeks ile sistem alırız, pozitif endeks bize yaramıyor, İzlandanin yağmuruna da razıyım, sonuçta onlarda fön yiyecek
Neyse ki sistemi yaşamak için memlekete gitme imkanım var ve gideceğim
Sen sistemi yaşa hocam, bizde kuru soğukta yıldız sayarız artık
Bizim için berbat kuru soğukta yıldız saydırir,artık lodosla yağmur yemek istiyorum
Artık bidaha pozitif endeks ile sistem almak istemiyorum, mümkünse İzlanda gelsin ama böyle gelmesin
Ecmwf karadeniz sayfasindan paylasiliyor bakabilirsiniz
Bizim için berbat kuru soğukta yıldız saydırir,artık lodosla yağmur yemek istiyorum
24 ve 22. Senaryo ah ah olmayacağını biliyorsun ama umut ediyorsun işte
Bu kadar güçlü bir sistemi kaptirmamiz benim zoruma gidiyor şahsen
Display MoreNormalde senaryoları paylaşmam ama hayalimi atıcam şimdi
Bu halden
Bu hale gelmiş
Çok zor bu ama inşallah olur bu senaryo
GFS nin dönmesi bir guncelleyemeye bakıyor hocam .Bazen 180 bazen 360 derece döner tek seferde yaptığı 10 çalıştırmayı çöp eder hiç öyle bişey vermemiş gibi de berbat ettiği çalıştırma üzerinden sistemi ufak ufak da yok eder bunu sadece bu sene 3 kere yaptı
Bence yanılıyorsunuz bu sistemi ilk gfs gösterdi diğerleri daha sonra, doğulama trendini de gfs başlattı dün akşam, diğerleri de öyle katıldı ona
Kontrol sistem mistem bırakmadı