GFS tıkandı yine bu neyin işareti acaba
Wxcharts da devam ediyor
GFS tıkandı yine bu neyin işareti acaba
Wxcharts da devam ediyor
Wxcharts da devam ediyor
Evet onda veri akışı devam etti hep meteociel de yeni düzeldi gördüğüm kadarıyla kuzeydeki soğuk daha güçlü ama daha doğuya indirmiş bizim hem soğuğumuz hem yağışımız kısılmış iyice
Ecmf kafar kaçmamış gfs kadar girmemiş dokundurmuş
bence bölgemiz adına aralık ayına göre olması gereken görüntü
her şey yolunda gidiyor bu denemeleri çok görürüz biride bizi görür heral
motivasyon tam gaz….
Yine çok güzel bir sistemi kaçırdık gibi görünüyor
Evet ,maalesef sistem tırt. Gfs Güzelim sistemi kafkaslara yolladı. Aralık kalan günler için şimdilik yeni bir oluşum gözükmüyor. Belki de bu kış yaşadığımız en güçlü salınım Kasımda yaşanan salınım olabilir.
Demiştim sistem kaçar bu yazınca diye
Artık alıştık her aralık ayında böyle sağlam soğukların kafkaslara kaçmasına
Yine olmadı kışın ilerleyen günlerinde balkandan bi sistem indirir bizde seyrederiz,sağlık olsun başka bi sefer istediğimiz olur umarım
Yine olmadı kışın ilerleyen günlerinde balkandan bi sistem indirir bizde seyrederiz,sağlık olsun başka bi sefer istediğimiz olur umarım
Aynısı söyleyecektim linç yerim diye söylemedim
En çok korktuğum bu senede 4 senenin devamı olarak Balkanlar’a efsane soğuğun inip bizimse kırıntılarla yetinmemiz
Gençler çok sabırsız durun daha bu önümüzdeki sistem netleşmedi modellere göre hala uzun vadede
Gençler çok sabırsız durun daha bu önümüzdeki sistem netleşmedi modellere göre hala uzun vadede
Katılıyorum Osman bey daha da doğulayıp Kafkaslar’a atıp bizi sinir edebilir o değilde şu anda ecm nin gfs den daha iyi olduğu bir duruma gelmemiz de trajikomik
Katılıyorum Osman bey daha da doğulayıp Kafkaslar’a atıp bizi sinir edebilir o değilde şu anda ecm nin gfs den daha iyi olduğu bir duruma gelmemiz de trajikomik
Rize bileti bakıyordum yavaştan kuruttum o tarafı
Dün akşam yazmıştım yarın gfs doğular ecm batılar diye bu süreç böyle sistem tarihine kadar sürecek.Önemli olan süreci kendi model harmanımızda harmanlamak.
gecen yil 13 ocak rize 50 rakim
Cfs inatla indiriyor sistemi
21 Aralık ogün geldiğinde güzel görüntüler görmek dileğiyle 😊😊
Daha sistem falan kaçmadı arkadaşlar ull kadar belirsiz sistem bence 2 3 gün kala anca belli olacak gibi görünüyor
Gfs de galiba sorun izlandadaki alçak basinç itiyor anladığım kadarıyla
Bu sistemde Rize de kesinti olmadan ara ara hafifleşerek yağmıştı o açıdan 2020 ye çok benzetmiştim
Bu sistemde Rize de kesinti olmadan ara ara hafifleşerek yağmıştı o açıdan 2020 ye çok benzetmiştim
evet devam etseydi guzel kar olurdu ama merkezde cok az tutmustu burasi merkezin az yukarisi ☹️ insalah bu sene olur .cok ozledik
evet devam etseydi guzel kar olurdu ama merkezde cok az tutmustu burasi merkezin az yukarisi ☹️ insalah bu sene olur .cok ozledik
Doğuda olmamız belki avantaj sağlayabilir bu kez. Sonuna kadar takip edelim bakalım nolacak