Gümüşhanede yılın ilk karı yağıyor 2 saattir. Sabah hava 5 dereceydi yağmur uzun sürer dedim hemen soğudu. Ağaçlar çatılar arabalar beyazlıyor.
![](https://forum.havaforum.com/images/avatars/84/7460-840372b018a87db25f643c3807e766795961536a.png)
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ordu 4.2 derece sıcaklık biraz daha düşse kky görülür diye düşünüyorum.
-
Atakum Körfez'de fırtına eşliğinde fena yağış var.
Yüksek rakımları düşünemiyorum.
Watch unnamed | Streamablestreamable.com -
-
Videoda ayı sesi yapan oğlum adına özür dilerim 😁 muazzam bir tipi var
-
Selam Arkadaşlar sizlerle yeniden beraber olmak güzel.keyifler iyidir inşallah.ilk kış provamızı yapıyoruz.kasım başında karlı bir kasım diye analiz konusuna yazmistim şimdi karlı bir Aralık bizi bekliyor . yılbaşında kar neden olmasın.
-
müthiş yağiş var ya samsunda fırtınayla beraber
-
Böyle devam ederse 150 metre sulu kar görecek gibi akşam veya gece
-
Medya bakuyorumda istanbul ve ankara dısı pek konusmuyolar bölgemiz esamesi okunmuyo sanki buralara kar yağmadoı
İstanbulda karın yağdığı yer de yüksek kesimler aynı bizim burası gibi. Medya aşırı abartıyor
-
Selam Arkadaşlar sizlerle yeniden beraber olmak güzel.keyifler iyidir inşallah.ilk kış provamızı yapıyoruz.kasım başında karlı bir kasım diye analiz konusuna yazmistim şimdi karlı bir Aralık bizi bekliyor . yılbaşında kar neden olmasın.
Hoşgeldin dostum. Ayva kadar sende kış işareti sayılırsın. Sen geldiysen kış gelmiştir
Yılbaşına denk gelir mi bilmem ama, Aralık son haftası bombayı kucağımızda bulacağız
-
https://www.youtube.com/live/JnjVmXKZ0_c?si=g3pv3yRwYndxWqjq bir gecede yağan kar muazzam. Aynı kanaldan kulaklara kümbet ve paşakonağı yaylalarını da izleyebilirsiniz
-
İstanbulda karın yağdığı yer de yüksek kesimler aynı bizim burası gibi. Medya aşırı abartıyor
Yok kral pendik sahil 0 rakimda da kar yağdı. :))
-
Kocadağ 600Rakim muthis kar firtinasi var...
-
Bafra 100 rakım 3,7 dereceye geriledi hadi az daha zorla be
-
Hoşgeldin dostum. Ayva kadar sende kış işareti sayılırsın. Sen geldiysen kış gelmiştir
Yılbaşına denk gelir mi bilmem ama, Aralık son haftası bombayı kucağımızda bulacağız
Hoş buldum dostum şükür kavuştuk tekrardan ayva gibi ben de bolum bu sene 🤣
-
Hoş geldin osman hocam şükür kavuşturana 😊 osman hocada geldiyse kş başlamış demektir.gazamız mübarek olsun bol karlı sistemler dileğiyle yeni sezonumuz hayırlı uğurlu olsun.
-
Samsun merkez 4.8 derece anlık. Kuvvetli yağmur ve kuvvetli rüzgar var.
-
fatsa da yağmurla karışık sulu kar var ama çok çok az montuma düşen damlalardan anlaşılıyor az çok
-
Çatalarmut ara ara sulu yağiyor 170 rakımda
-
-