Yağış değerleri halen çok oynuyor ab nin konumundan dolayı ancak bu bölgemiz iç kesimleri için yinede harika olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Yağışlar artmış baya bu güncellemede ic kesimler herzaman yakalayamaz böyle sistem belki
Yağış değerleri halen çok oynuyor ab nin konumundan dolayı ancak bu bölgemiz iç kesimleri için yinede harika olduğu gerçeğini değiştirmiyor
Yağışlar artmış baya bu güncellemede ic kesimler herzaman yakalayamaz böyle sistem belki
Şu sistem ocak ayında gelseydi şimdi çok daha değişik şeyler konuşuyor olrduk.neyseki bunada şükür daha kışa yeni giriyoruz inşallah önceki yıllardaki gibi yine saç baş yolmayız çünki yolunacak saçta kalmadı kafada 😀😀
Gelirse belki öncü sistemdir büyük sistemin ayak sesidir Allah bilir
Ordu ve giresun yaylaları metrelere oynayacak
Amasya için mgm yoğun kar vermiş yorumlayacak üstad lar varmıdır
Fırından yeni çıktı. İç kesinler resmen gömülecek. İnanılmaz gerçekten.
Hoş geldin kral abim
Hoşbulduk değerli kardeşim.
Hosgeldin abim gözümüz yollarda kaldı 👋
Hoşbulduk kardeşim. Yoğundum biraz. Şükrolsun vaktim var artık.
Yaylada 40 cm karla cebelleştim. Sandım ki köye iner kurtulurum, görünüşe göre köyde de durumlar fena. Bu işleri sen kurcaladın, çok sıkışırsam yanına kaçmayı planlıyorum. İşler ordada karışırsa çadır kuracaz artık. Kapısı Aralık olsun, anladın sen onu
Değerli dostum, kar filan işin ekstrası, şu kurumuş toprakara, hemde tüm katmanlarına su geliyor ya, milyonlarca şükrolsun.
Aralık başında yeni bir polar atak var ama maksimum potansiyeli -10 görünüyor kışın başı için muazzam bir değer tabi ama genel görüntü soğuğun Kafkaslardan sıyırıp gideceği yönünde yine yayla sistemi gibi duruyor biraz daha bekleyelim görelim.
Aralık başında yeni bir polar atak var ama maksimum potansiyeli -10 görünüyor kışın başı için muazzam bir değer tabi ama genel görüntü soğuğun Kafkaslardan sıyırıp gideceği yönünde yine yayla sistemi gibi duruyor biraz daha bekleyelim görelim.
yıllardır hep böyle oluyor umarım bu kış farklı olur.
Beni GFS ana çıktıdan çok GEFS ortalaması heyecanlandırdı sanki ocak ayından enstantane gibi müthiş
Amasya için mgm yoğun kar vermiş yorumlayacak üstad lar varmıdır
Evet MGM abartılı bir uyarı yapmış. Amasya içinde böyle bir yağış göstermesi pek odası gözükmüyor. Modellerin sunduğu yağış haritalarının da o şekliyle gerçekleşmesi zaten mümkün değil. Sistem yaşanırken muhtemelen zayıflayacak, gücünü Bir hayli kaybetmiş olacaktır çeşitli faktörlerin etkisiyle.
Şair ne anlatıyor burda komşu
Valla samsun güzel yağmur alacak diyor havada soğuk tabi kar olsa daha güzel olurdu ama inşallah ilerleyen sistemlerde
Ecmwf son dakikada Orta Karadeniz sistemine çevirdi sistemi daha doğrusu Samsun-Giresun arasına bıraktı yağışı son yıllarda bu üç şehir kış sistemlerinde birlikte hareket ediyor yine Sochi faktörü tabi GFS ve Icon da aynı şekilde alçak basıncı kıyılara hem yaklaştırmış hem daha batılı vermişler yağış hattı Samsun'a doğru genişlemiş ama soğukları da kırmış biraz. 1000 m üstü için 50 cm kardan aşağısı kesmez artık
Yarın tüm gün ve gece 750 rakımda olacağım Gréy sence kaç cm örtü
Yarın tüm gün ve gece 750 rakımda olacağım Gréy sence kaç cm örtü
Ladikmi