Sistem hemen hemen böyle gelirse pazartesi salı Ladik Akdağ yolcusuyum inşallah, yollar açık olursa tabi
Sistem hemen hemen böyle gelirse pazartesi salı Ladik Akdağ yolcusuyum inşallah, yollar açık olursa tabi
samsunda kar yağışını kıyının dibine kadar getirmiş
rockategran55 modelin çözünürlüğü düştükçe detaylar azalıyor, çözünürlüğü daha yüksek sınırlı alan modelleri tercih etmek gerekiyor.
Örnek olarak aşağıda paylaştığım ilk Gfs modeli yaklaşık 22 km² lik çözünürlüğe sahipken, ikinci paylaştığım Gfs modeli ise daha yüksek çözünürlüğe sahip olup yaklaşık 14 km² lik detayı gösterebiliyor.
İşte bu yüzden modelin çözünürlüğü düştükçe harita çok yanıltır ve denizin üstüne bile örtü verdiğini görürüz.
mgm beşikdüzüne 24 25 ine kky koymuş
Pazar sabah 10 da trabzondan kayseriye yola çıkıyorum otobüs gümüihane ve erzincandan geçiyor bir sıkıntı yaşanır mı?
La ne sistemmiş be aklımızı aldı.Hangi gün ne olacak karıştırıyoruz😂
Bölgemiz konusu bu yıl sessiz. Usta yaşlı kurtlarımiz yok DoquKaradeniz28 abi nerelerdesin
Bu senenin heyecanına kalbim dayanmıyor kardeşim, yaşlıyız yahu
Daha sezonun başında böyle denemelere kalp dayanır mı, her haltın altından ayva, bolet ve Ümit çıkıyor
Hosgeldin abim gözümüz yollarda kaldı 👋
Ben 40 yaşına merdiven dayadım ama böyle bol ayva görmedim.Sen nerdesin biladerim ya.😂
Son ecmwf ye göre samsun civarına bı ara -6 -8 arası giriyor sulu kar falan olurmu acaba
Hoş geldin kral abim
Forumda olduğumdan beri geçici umutsuzluklar yaşadığım oldu ama hep olumlu baktım sinerji yaptım bu sene tam tersini yapmak istiyordum ancak şimdiden böyle bir sistem gelirse, kış için kolerasyon kurduğumuz bilimsel veya tecrübeye görmüşlüklere dayanan durumlar varsa nasıl olumsuz bakacaz
Samsun iç kesimler yer yer 15-30 cm arası kar örtüsü olacak gibi. Ladik tarafı bir tık daha fazla kar alabilir. Kıyılar adına örtü ihtimali çok zayıf ama karla karışık yağmur yağabilir. Şartlar olumlu gibi. Sonuçta kasımda da kar attı deriz sahile siyasette 24 saat uzun bir süre denir hep. Artık bu durum meteorolojiye de aksetmiş durumda.
Atakumda inanılmaz bir rüzgar var şu an
Fantastik bir GFS senaryosu
Bu gfs atmada malum şahsı zorlar
Bu sistem öncü sistem diğer sistem bundan çok daha güçlü olabilir tahminimce aralık ayında sahillerdede saf kar görüreceğiz gibi.