fena tipi var
Orta ve Doğu Karadeniz Raporlar-Yorumlar
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
- Official Post
Sana aşık olmamak mümkün değil
-
Bu konuya girdiğimde yüzüm gönlüm açılıyor resmen kar fotoğraflarına bakarken🤩😍❄️
-
Yine bir yüksek rakım sistemi vardı bu aylarda.25 ekim 2018 di galiba.Onu da biliyorum ama bu sistem bambaşka bir boyut. O sistemde de bu sistemde de bir çok yüksek rakımlı yerleri yerinde gözlemleyen birisi olarak diyorum ki böylesini uzun zamandır görmemiştim.:)
-
Doyurucu yağiş var samsunda
-
-
Atakum'da kuvvetli rüzgar ve yağış var hava sağlam soğuk sanki aralık ayındayız...
-
Eskisi gibi kar kovalamıyorum en sevdiğim mevsim de kış değil zaten ama her şeyin mevsiminde olması lazım. Kıştan çok büyük beklentim yok mevsim normallerinde gitsin yeter kar illaki yağar zaten. Bu ayda bu sistem iyi biraz soğuma gerekiyodu
-
Asarcık 830 metre 5 derece kocadağ 1300 metre 2.5 derece ben anlamadı
-
-
Tekkeköyim çok şidderli yagıyor rüzgar fena
-
Batı Karadeniz 'in en bereketli kısmı bu Kastamonu ile kıyı ilçeleri arasındaki geçiş yolu ve oradaki köyler, yaylalar. Tabii, kıyı ilçelerinin yüksek köyleri de aynı. Hiçbir kış boş ggeçmiyor.
-
-
Maaşallah radarda yağış güzel çalışıyor şu tabloyu umarım kışında görürüz☃️ olarak 😊
-
Dedik o kadar pazartesiyi bekleyin Samsun ve Trabzon bile iyi yağış aldı
-
Fena yağış almadık trabzon akçaabat arası iyide soğuk var ama işte şimdi boşluk başladı:) daha iyisi olabilirdi ordu giresun tarafı bi an bastırdı iyi devirdi, bu tataflat o kadar buluta kütleye rağmen 20-30 larda takıldık
-
Kocadağ sıcaklık düşeceğine artıyo
Mgm mi hatali kendisinden 500 metre alcak istasyon arasında 1 derece var
-
Kocadağ sıcaklık düşeceğine artıyo
Mgm mi hatali kendisinden 500 metre alcak istasyon arasında 1 derece var
Bir hata yok sıcaklık doğru deniz çok sıcak olduğundan maalesef deniz etkisi havayı ısıtıyor en pik yağış anında bile 2 derece altına inmedi yağış etkisini kaybedince fırlaması normal akkuş aynı rakım olmasına rağmen karasallık ile güzel kar aldı
-
Bir hata yok sıcaklık doğru deniz çok sıcak olduğundan maalesef deniz etkisi havayı ısıtıyor en pik yağış anında bile 2 derece altına inmedi yağış etkisini kaybedince fırlaması normal akkuş aynı rakım olmasına rağmen karasallık ile güzel kar aldı
Evet orasını kaçirdim kocadağ denize çok yakın
Asarcık 1000 metre yerle eşit sıcaklık
-
Tekkeköydeyim şimsek çakdı
İlginc bu soğukda
-