bu gol gercek mi
Üzüldüm Sakaryaya ama gol gerçekten muhteşem
bu gol gercek mi
Üzüldüm Sakaryaya ama gol gerçekten muhteşem
Kimin maçı var hocam
Sakaryaspor Eyüpspor maçı vardı 120+2'de füze attı adam
O nasıl bir goldü Alpaslan
Aldığın beyaz ayakkabıları giyebildin mi
1 2 kere ondan sonra gene hava bozdu
Biz ne zaman güneş görücez
Olympiakos tam bir salak elindeki maçı verdi iyi oldu tekçe vezenkova üzüldüm
Bugün bir hafta oldu güneşi görmüyoruz. Oldukça serin, özellikle akşam ve gece yoğunlaşan sis ve buna eşlik eden çise dediğimiz yağış var. Yerler hiç kurumadı gibi bir şey.
beyaz ayakkabı aldık giymek hala nasip olmadı hocam
Tek başına yok etti. Şu adamı zamanında almayarak çok büyük aptallık yaptık. 23 ikili mücadele, inanılmaz bir sayı.
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.
Yok hocam zaniolo daha iyi öyle deme
Valla dalga geçmek kadar güzeli yok ben mi uzulcem onlar üzülsün
Ya hocam gerçekten şampiyon olucaksınız trol falan yapmıyorum nef arenasında kaldıracaksınız kupayı
Malumunuz yarın Mayıs ayına giriyoruz. Mayıslar bizimdir rahat olun sevgili Galatasaraylılar diyorum.
Benim bugün itibari ile ümidim bitti 4 şut çekti takım 90 dakka 4 şut
Ben Muslera gidene kadar GS maçlarını izlemeyi bırakıyorum çok fena ayar etti beni eleman
Hiç uyarmıyorlar mı çok merak ediyorum. Her defasında baskı yiyen adama top çıkartıyor. Vur arkadaş şu topa vur gitsin. 1 değil 2 değil sürekli kaç senedir aynı şeyi yapıyor. Bıktım hakikaten.
Okan hoca değil ki korkusundan bir şey diyemiyor ben gördüm bunu yazdım daha ilk yarıdan oliviera çıkmalı diye çıkarmazsan yersin öyle golü hocanın oyun görüşü sıfır jesustan daha beter
Galatasarayın muslerayı derhal göndermesi lazım bıktık her sene aynı hatalardan ya
Gomis Galatasaraylı değil galiba reis neyse uzatmanın anlamı yok bende maçtan sonra böyle oluyorum kırmaya gerek yok birbirimizi ama kelimelere lütfen dikkat edelim.
Kırdıysam özür dilerim maçın sinirinden oldu
Biz yalan konuşmayız biz kadar sizde son dakikada attınız neden cins cins konuşan biz olduk yapmayın.
Ben gsliyim ve gsnin büyük maçlarda son dakika golü attığını hatırlamıyorum atamaz da zaten kendi takımımı tanıyorum
Bu takımın da Allah belasını versin
Son dakikaları meşhurdur abi Galatasarayın herşey olur ama Beşiktaş'ın savunması mükemmel bugün hiç taviz yok anca duran toptan.
Biz ne zaman son dakka gol attık da son dakikamız meşhur oluyor
Zaniola senden bir bok olmaz bide enayi gibi 15 milyon verdiler şu salağa kulübün parasına yazık
Kerem bir tane düzgün pas at kardeşim ya bıktım senden ya