Daha zamanımız var rüzgar karayele yeni dönüyor Giresun merkez için saat 15'ten sonrayı beklemek daha iyi gibi
Yeni mi dönüyor ?
Daha zamanımız var rüzgar karayele yeni dönüyor Giresun merkez için saat 15'ten sonrayı beklemek daha iyi gibi
Yeni mi dönüyor ?
Trabzonlu arkadaşlar için söyliyim bı sistemde yanlış hatırlamıyorsam 2022 de galiba gene aynı senaryo rizeye kar yağıyordu hatta tutmuştu bende ümitsizlige kapılıyordum fakat akşam saatlerine doğru gelirken bir kar bastırdı burdada tuttu rizeyle aynı santime geldi yani kısaca kar akşam saatlerinde ben ikindiden sonra iyi yağış alırsak belki güzel şeyler olacağına inanıyorum.
Sinop merkezden anlık görüntü, rakım 100 civarı.
Rize merkezde kar yağıyor amainceden inceden sürüyor yoğunlaşmadı pek düz bir kar hafif çaylıklar beyaz 50rakımdan itibaren o kadar bakalım akşama kadar allah kerim
Rüzgar batı-kuzeybatıdan esiyor Sinop, Giresun-Trabzon sınırı ile Rize ve Artvin kıyılarının en sevdiği yön. Bu öyle bir yön ki kuzeybatıya bakman yetmiyor bir de denize doğru çıkıntın olması lazım burun gibi. Samsun, Ordu ve Giresun'un büyük bölümü için kabus gibi bir rüzgar.
hocam kabus gibi derken iyi anlamda mı kötü mü
kötü anlamda demiş
Kötü
Dağbaşı inanılmaz
Samsun'da imkanı olan akşam üzeri Kocadağ'a gidebilir. Boşa sinir stres sahibi olmayın
Merkezde yoğun kar yağışı var yazmıştı biri birkaç saat önce. Rize merkez demişti sanki ben mi yanlış okudum acaba.
Söndü
Trabzonu aksam saatlerinde izleyin özellikle merkezi tam istediği rüzgar olacak yağış da olacak birikim upar sistemin miktarlar azda olsa yıldızı sayılır.
Samsun'da imkanı olan akşam üzeri Kocadağ'a gidebilir. Boşa sinir stres sahibi olmayın
Kocadağda ne kadar birikim vardir biliyor musunuz?
Rüzgar batı-kuzeybatıdan esiyor Sinop, Giresun-Trabzon sınırı ile Rize ve Artvin kıyılarının en sevdiği yön. Bu öyle bir yön ki kuzeybatıya bakman yetmiyor bir de denize doğru çıkıntın olması lazım burun gibi. Samsun, Ordu ve Giresun'un büyük bölümü için kabus gibi bir rüzgar.
Tam benim köyümün özelliğinden bahsetmişsin usta.
Burası Giresun-Trabzon il sınırı, dünkü fotoğraf. Eynesil Kalesi arkasında, gözüken kısım Eynesil Balıkçı Barınağı.
Bu sistemin yıldızı Sinop merkez oldu çıkıntı ve kuzeybatı rüzgarı olduğu zaman affetmiyor.Burada denizin üstünden geçiyor.
sinop merkez çoğu sistemi boş geçen bir yer hak ettiler bu sistemi, aslında gitmeyi düşünmüştüm ama üşengeçlik modum tuttu
Hayir aglamiyorum.. gözüme kar haritasınin patlaması kacti... samsun icin azda olsa kar göstermiyormuydu ? Ben mi yanlış hatırliyorum üstadlar ?
Gfs yağış ve soğuk arttırmış ama hani yağış nerde 😁
Denizin ustunden el sallaya sallaya gidiyor