Futbola Dair Her Şey [2023]

Meteorolojik Model Güncelleme Saatleri
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
  • Sağlık olsun birilerini suçlamak birşey ifade etmeyecek. Bu kadroya çok adam gerekiyor. Alternatiflerimiz oynayanlardan daha berbat katkı sağlıyor. Önümüze odaklanalım.Mayıslar bizimdir. Yüzümüz çoğu sene gülüyor. Onuda yakalayamamak var.

    bankada yığınla sakal hesabım musevi

  • Elinde malzeme yok hocam zaten bek sorunu vardı üstüne Boey'i sattılar yerini de doldurmadılar

    Hocam kimse kusura bakmasın, elindeki malzemeye göre oynayacaksın o zaman.

    İlk maçta da aynı kadroyduk ve yendik rakibi, ilk maçta yapılan hatalar belliydi, bu hatalar fazlasıyla tekrarlandı bu maçta.

  • İlk maçta da söyledim prag bizden takım kere takım. 3 As oyuncusu yoktu. Bizde olsa ne olurdu acaba. Kadro planlaması çok kötü bu sene ligimiz seviyesi malum bi şekilde idarediyoruz ama Avrupa da öyle olmuyor. İlk maçta muslera nın kafaya çarpan top gol olsa o maçta da yenilmiştik.

    • Offizieller Beitrag

    Yazık oldu. Maç 1-1 avantaj sende hakem sürekli kart konusunda takdir hakkını ev sahibine kullanıyorken avrupa tecrübesi olan Kaan Ayhan takımını eksik bırakıyor. İşin teknik kısmı ayrı ama Galatasaray 10 kişi kalmasa bu maç böyle bitmezdi. Faturanin 1. sırasına net Kaan Ayhanı yazarım, sorumsuzca hareketler geçebileceğin tura mal oldu.

    İcardi çok yalnız kaldı, Toreire Sanchez, Bardakçı ve Barış Alper ayakta kalanlardı. Sonuna kadar gidilebilecek bir turnuvada üzücü bir veda oldu bana göre.


    Maç sonu prag takımının sevincinden kendinden çok daha büyük bir takımı elediklerini anlayabiliyorsun, Galatasaray'a bu zamana kadar ülke puanına yaptığı katkıdan dolayı teşekkürler..

  • Auirer ile Koln takımda oynayınca nasıl uçucaz göreceksiniz bu mağlubiyet yönetime yazar okan burugu birkaç şey haricinde suçlayamam bir de sosyal medya da kansız holiganlari görüyorum yenilmem izden mutlu olan merak etmesinler ben Fenerbahce Avrupa da kazanınca keyifle uyurum..

  • Rakibi ilk maçta analiz etmişsin, tecrübe etmişsin.

    Rakibi bu kadar kolay çıkarmayacaksın, önde baskı yapacaksın.

    Defans arkasına bol bol top kaçırdılar çünkü Sanchez ve Abdülkerim’e “duran top harici, defansta çakılın” talimatını vermemişsin, adamlar sürekli ileri çıkmaya çalıştılar.

    İlk maçta da Berkan’ın sol kanatta olmadığı görmüşsün hala ısrar ediyorsun, al oraya Barış’ı daha iyi oynar.


    Ben de biliyorum ki asıl sorumlu transfer yapmayan yönetimdir ama elindeki imkanlarla Okan hoca bundan daha iyisini yapabilirdi.


    Sağlık olsun, geriye alınabilecek 3 kupa kaldı.

  • Merhabalar, ben Yiğit. Bugün 19 yaşındayım ve uzun zamandır hava olaylarına merak saran birisiyim. Şu an Beykent Üniversitende İktisat 2. sınıf Türkçe bölümü okumaktayım. Bu forumda amacım özellikle kış mevsiminde güncel veriler hakkında amatör tahminlerde bulunmak kar hevesini diğer üyelerle yaşamaktır :)


    "Bütün ümidim gençliktedir." - Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk

    (1881-193∞)

  • UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 Turu ilk maçlar sonuçları


    Kopenhag 1 - 3 Manchester City

    RB Leipzig 0 - 1 Real Madrid

    PSG 2 - 0 Real Sociedad

    Lazio 1 - 0 Bayern Münih

    PSV 1 - 1 Borussia Dortmund

    İnter 1 - 0 Atletico Madrid

    Porto 1 - 0 Arsenal

    Napoli 1 - 1 Barcelona


    UEFA Avrupa Ligi Play off turu maçları sonuçları


    Freiburg 3 - 2 Lens

    Rennes 3 - 5 Milan

    Toulouse 1 - 2 Benfica

    Karabağ 6 - 5 Braga

    Sparta Prag 6 - 4 Galatasaray

    Sporting Lizbon 4 - 2 Young Boys

    Marsilya 5 - 3 Şahtar Donetsk

    Roma 6 - 4 Feyenoord


    UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu maçları sonuçları


    Bodo Glimt 3 - 4 Ajax

    Dinamo Zagreb 2 - 1 Real Betis

    Ludogorets 0 - 1 Servette

    Ferençvaroş 0 - 2 Olympiakos

    Legia Varşova 2 - 6 Molde

    Slovan Bratislava 1 - 5 Sturm Graz

    Eintracht Frankfurt 3 - 4 Union SG

    Gent 1 - 2 Maccabi Haifa


    UEFA Avrupa Konferans Ligi Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Son 16 turu olası rakipleri

    Ajax
    Dinamo Zagreb
    Servette
    Olympiakos
    Molde
    Sturm Graz
    Union SG
    Maccabi Haifa
  • Okan hocanın elbet hataları var fakat yaptığı hatalar bu maça özel hatalar değil. Haftalar belki aylardır Galatasaray’da olan bir durumun sonucudur bu maç.


    Ligde istediğin kadar başarılı olabilirsin. Üst üste şampiyon olabilirsin fakat bu sadece kendi çöplüğünde ötmekten öteye geçemez. Avrupa’da başarı olmadan ne oyuncu gelir ülkene ne de futbolun gelişir.


    Okan hoca sinekten yağ çıkartarak bu takımı belli bir seviyeye getirmeyi başardı bunda hemfikiriz fakat bu gidişatla daha ne olacak bilmiyorum.


    Aktürkoğlu keremin bu depresif hallerini napacağız? Adam dağa taşa şut çekiyor eleştirince de morali bozuluyor. Bu çocuğun kaprisleri ne zaman bitecek de geçen sene ki Kerem’i izlemeye başlayacağız mesela? Okan hoca çok değil 5 hafta ilk 11’den kesseydi eğer Kerem forma şansı için şu an ağlıyordu. Onun yerine biz daha da yüceltiyoruz.


    Bana bir tane harbi Galatasaray’lı getirin tek sorum şu bu takımın bana as kadrosunu sayarmısınız? Abi 6 aydır ortada net bir kadro yok şaka gibi. BAY pozisyondan pozisyona geziyor, Zaha Icardi yokluğunda forvet oluyor. Bakambu tam ayar tutuyor gönderiliyor. Avrupa’da mücadele vereceğin ayda Boey gibi adam gönderiliyor, yerine kimse alınamıyor ve yine BAY veya Kaan’la yerini doldurmaya çalışıyoruz. İyicene çorba oldu. Bizim 6 aydır net bir ilk 11’imiz YOK.


    Bu sene anlayamadığım bir şekilde olmadı. Sene başı hayallerimizle şu an finalde yaşadıklarımızın alakası yok. Gerçi anlaşılmayacak bir durum da yok o fırsat bu fırsat diye transfer çalımı atacağım diye hazırda oturmuş şampiyon kadronu bozarsan, Ndombele, Angelino gibi adamlarla baştan kaybedeceğin kumara oturursan böyle sonuçlarla karşılaşırsın.


    Bu sene benim takımımdan hedefim Avrupa’da başarıydı. Lig şampiyonluğu umurumda değil. Bırakın hasret çekenler kazansın artık.

  • Bu mağlubiyet en başta kaan’a sonra da okana yazar


    arkadaş, 10 kişi kalmışsın. biraz daha defansif oynaman gerekmez mi?


    skor avantajı da sende..


    şu alttaki iki resim yediğimiz 2 ve 3. gol


    10 kişi de kalsan defansta bu kadar az adamla yakalanmana bahane olamaz. böyle taktik mi olur?


    f25d38f1ad6457.png


    9cf27970c948884b75cd.png

    BORN IN WINTER

  • Geçen hafta neredeyse hakaret işitiyordum ama, gerçekleri söylemekten küfür bile alıkoyamaz beni. Galatasaray'ın başına gelenler benim için sürpriz değil, Mart ayında aynı senaryo Fenerbahçe'nin de başına geçecek.

    Artık kabul edelim. Kendi ligimizde harika oyun, müthiş oyun filan dediğimiz şeyin, Avrupa'da ne menem olduğu ortaya çıkıyor.

    Yine hakaret edeceksiniz ama, takımlarımız Avrupa'yı titretmeden kendi ligimizi izlemeyi düşünüyorum.

  • Geçen hafta neredeyse hakaret işitiyordum ama, gerçekleri söylemekten küfür bile alıkoyamaz beni. Galatasaray'ın başına gelenler benim için sürpriz değil, Mart ayında aynı senaryo Fenerbahçe'nin de başına geçecek.

    Artık kabul edelim. Kendi ligimizde harika oyun, müthiş oyun filan dediğimiz şeyin, Avrupa'da ne menem olduğu ortaya çıkıyor.

    Yine hakaret edeceksiniz ama, takımlarımız Avrupa'yı titretmeden kendi ligimizi izlemeyi düşünüyorum.

    Geçen hafta maç devam ederken, Gs gol yiyince yazdın hocam yorumunu, istersen geçmişe dönüp bakabilirsin, şimdi de mağlubiyet olunca yazıyorsun.


    Bir futbolsever kendi takımının Avrupa maçlarını neden izlemez anlam veremiyorum, belki sıkı bir futbol takipçisi değilsinizdir bilemiyorum.


    Sizin mantıkla daha önce Şampiyonlar Liginde oynayan Bursa ve Başakşehir taraftarlarının, Şampiyonlar Ligi maçlarını izlememeleri lazım.

  • Son 3-4 maçtır, rakip takımların sağ kanatları yıldızlaşıyor, sebebi Berkan.


    Pragla oynayan 2 maçta da defans arkasına çok rahat adam kaçtı ve sürekli önde yakalandı defans, sebebi Okan hocanın taktiği.


    Yönetim transfer yapmadı eyvallah, o zaman elindekilerle en iyi şekilde oynamaya çalışacaksın ki zaten de haftalardır bunu yapabiliyordun.


    Okan hoca, çoğu maçta şapkadan tavşan çıkardı ama bu maçta yanlış tercihler vardı, ilk Prag maçında SOS veren noktalara müdahaleler yapmadı.

    • Offizieller Beitrag

    Avrupada tek temsilcimiz olan Fenerbahcenin rakibi bugun belli oluyor. Zor kura secmekte ustune olmayan Fenerbahcemizin yine gidip en zor takimi cekecegini dusunuyorum. Tahminim ise Molde