Beylikdüzü Londra’ya döndü. Durmadan yağıyor. Birazdan yüzmeye ineceğim
Edit: Çok fena yıldırım düştü aklım çıktı. Gurpınar taraflarına olabilir.
Beylikdüzü Londra’ya döndü. Durmadan yağıyor. Birazdan yüzmeye ineceğim
Edit: Çok fena yıldırım düştü aklım çıktı. Gurpınar taraflarına olabilir.
.
Tamamen tecrübelere dayanarak bir sistem tahmini yapacak olursam tertemiz bir rakım sistemi beklediğimi söyleyebilirim. -4 ila -7 arasında 850hPa değer girişiyle (10 gün civarında ortalamanın -5 ila 0 arasında kalacağını bekliyorum) iç ve yüksek kesimlerde kar yağışı ve bölgesel beyazlama beklemek hayal olmaz. Muhtemelen kıyılarda ve şehrin büyük bir kesiminde hayatı etkileyecek bir kar olmayacaktır (görsel kar bekliyorum). Ancak kar örtüsüyle popüler yüksek kesimlerde, derin bermuda ve kuzeybatıda güzel bir kar örtüsü olabilir.
Elinize sağlık hocam. Yazınızda Derin Bermuda’ya yer vermeniz mutlu etti
Karadeniz akıyor üzerimize.
Yollar da tutmaya başladı.
Hayatımda ilk defa konumumda ağaçlardaki yapraklar dökülmeden yoğun kar yağdığını gördüm. Bu sene efsane kışlar arasına adını altın harflerle yazdıracak gibi duruyor. Maşallah.
Evet doğru.
Şimdi saf kar’a çevirdi.
Edit: Fotoğrafta tam belli oluyor mu bilmiyorum şu an güzel yağıyor.
Beylikdüzü gol. Biraz yağmurla karışık gol. Beylikdüzünde oturan diğer arkadaşlar da teyit etsinler VAR’a gidelim.
Rüzgar fena esiyor burada da. Camı çerçeveyi indirmez aşağıya inşallah.
Üst üste Afrika bombardımanlarından sonra kışa güzel bir start veriyoruz. Umarım kuraklık bir daha ülkemize uğramaz. Afrika ataklarıyla da mümkünse uzun bir süre görüşmeyelim.
Bu gece uyku yok o zaman. Gol haberini vermek için burada olacağım
Kış başladığına göre Derin Bermuda olarak yerimizi alalım .
Geçen sene hatırladığım kadarıyla Aralık ayına kadar dağlarımızda doğru düzgün kar yoktu. Kartalkaya ve Uludağ’da bugün kar yağması çok güzel bir haber. Önce dağlarımızın karla kaplanması lazım ki sıra şehrimize gelsin.
Bizi 2 sene önceki aldığımız vorteks gibi veya 6 Ocak efsanesi gibi 2-3 tane peş peşe efsane ancak toparlar gibi duruyor. Hakkımızda hayırlısı. Cümleten iyi geceler.
2017 6 Ocak Cuma öğlen saatlerinde aynı böyleydi hava. Hey gidi Godzilla sistemi.
Hiç unutmuyorum sabah saatlerinde evden kalın giyinerek çıkmıştım. Hava sıcaklığı bayağı yüksekti burada. Çevremdeki insanlara bugün efsane yaşayacağız dediğimde inanmamışlardı . Hayatımda ilk defa donan yağmur hadisesini o sistemde gördüm konumumda. Kalbimde yeri bir başkadır 6 Ocağın.
Biz halen bir damla alamadık . Kapımın önüne yağıp yağmaması çok umurumda değil de barajlarımız açısından çok güzel oldu. Allah bereketini eksik etmesin.
Tüyap (devebağırtan rampası) aşağısı Büyükçekmece taraflarına bayağı yağmış gördüğüm kadarıyla. Sokaklar göle dönmüş. Beylikdüzünde pek bir şey yok şu an kup kuruyuz. Sağanak başlamış diyen arkadaş Beylikdüzünün neresindesin ben niye görmedim
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Gökhan hocamızın. İnternetin faal olmadığı zamanlarda ntv den takip ederdik. Çoğumuzun meteoroloji sevdasının sebebi Gökhan hocamızla büyümesidir. Yakınlarına Allah sabırlar versin.
Keşke terk etmeseydim
yolda sabaha karşı biran gözüm daldı yaklaşık 140 km hızla kaza yaptım bariyerlere vurdum çok şükür kimseye bir şey olmadı benim omuzda zedelenme sırtım da ağrılarım var rabbim korudu bizi
Geçmiş olsun hocam Allah bir daha yaşatmasın. Hızda varmış çok şükür kimseye birşey olmamış. Acil şifalar diliyorum.
39.0 derece. Benim tahminim buraya kadardı umarım yükselmez
39 derece diyorum. Küsürat vermiyorum tam 39.0.
Hadi Florya son 1,5 derece.