Okan hocanın elbet hataları var fakat yaptığı hatalar bu maça özel hatalar değil. Haftalar belki aylardır Galatasaray’da olan bir durumun sonucudur bu maç.
Ligde istediğin kadar başarılı olabilirsin. Üst üste şampiyon olabilirsin fakat bu sadece kendi çöplüğünde ötmekten öteye geçemez. Avrupa’da başarı olmadan ne oyuncu gelir ülkene ne de futbolun gelişir.
Okan hoca sinekten yağ çıkartarak bu takımı belli bir seviyeye getirmeyi başardı bunda hemfikiriz fakat bu gidişatla daha ne olacak bilmiyorum.
Aktürkoğlu keremin bu depresif hallerini napacağız? Adam dağa taşa şut çekiyor eleştirince de morali bozuluyor. Bu çocuğun kaprisleri ne zaman bitecek de geçen sene ki Kerem’i izlemeye başlayacağız mesela? Okan hoca çok değil 5 hafta ilk 11’den kesseydi eğer Kerem forma şansı için şu an ağlıyordu. Onun yerine biz daha da yüceltiyoruz.
Bana bir tane harbi Galatasaray’lı getirin tek sorum şu bu takımın bana as kadrosunu sayarmısınız? Abi 6 aydır ortada net bir kadro yok şaka gibi. BAY pozisyondan pozisyona geziyor, Zaha Icardi yokluğunda forvet oluyor. Bakambu tam ayar tutuyor gönderiliyor. Avrupa’da mücadele vereceğin ayda Boey gibi adam gönderiliyor, yerine kimse alınamıyor ve yine BAY veya Kaan’la yerini doldurmaya çalışıyoruz. İyicene çorba oldu. Bizim 6 aydır net bir ilk 11’imiz YOK.
Bu sene anlayamadığım bir şekilde olmadı. Sene başı hayallerimizle şu an finalde yaşadıklarımızın alakası yok. Gerçi anlaşılmayacak bir durum da yok o fırsat bu fırsat diye transfer çalımı atacağım diye hazırda oturmuş şampiyon kadronu bozarsan, Ndombele, Angelino gibi adamlarla baştan kaybedeceğin kumara oturursan böyle sonuçlarla karşılaşırsın.
Bu sene benim takımımdan hedefim Avrupa’da başarıydı. Lig şampiyonluğu umurumda değil. Bırakın hasret çekenler kazansın artık.