Bu kadar sıcağın üstüne böyle bir soğuk hava dalgası. Süprizlere gebe diyelim takibe devam
Posts by Faust Mephistopheles
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Bu klasik bildiğimiz DEK sistemlerinden değil hocam. Karadeniz'de izobar kırılmaları cirit atıyor yani sürekli bahsettiğimiz birkaç mblik AB alanları oluşuyor. Modellerin bile göremedikleri var. Bu da rüzgar şiirini bir bozup bir düzeltti şimdiye kadar. Bu gece şartların en mükemmel olduğu gece.
Eskiden Karadeniz’de bu kadar AB alanları oluşmazdı. Son 3-4 yıldır küresel ısınmadan mıdır nedir sıcak denizler gibi davranmaya başladı. 2022’de bunların bir sonucuydu diye biliyorum mesela. -
-
-
-
-
-
-
Ne alaka nerde demişim oraya yağmasın veya konumuma az yağıyor falan diye konuyu başka yerlere çekiyorsun. Üslubumda nerde hata varmış?
Başka yerlere çekilen bir durum yok. Kendince ortaya hikayeden birşey attın cevabını verdim. Daha uzatmanın manası yok.
Forumdaşlarımız konu dışına çıkıldığı için kusura bakmayın. Herkese iyi forumlar. -
Sistemcik değildi ama dandik bir sistemdi
yersen
Üslubunuza dikkat edin. Ben sizinle düzgün konuşuyorsam sizde konuşacaksınız. Boş iftira atmak yok öyle.
Biz her sistemde konum önemli değil yeter ki yağsın diyoruz. Beylikdüzüne yağmazsa Ümraniyenin sevincine ortak olmasını biliriz. Bunu defalarca yazdım, yine yazarım.
Derin bermuda size dert oluyorsa da kendi probleminiz. Konumunuza az kar yağıyor diye gelip burda çatmanın alemi yok.