Toplam yağış haritaları beklentimin baya altında. Ama atmosferin işi belli olmaz diyip bekliyorum
Bu mevsimde yağış haritalarının hükmü yok
Toplam yağış haritaları beklentimin baya altında. Ama atmosferin işi belli olmaz diyip bekliyorum
Bu mevsimde yağış haritalarının hükmü yok
ANGARALI hocam ben fotoğraflarım dicem de İzmir den gozukmuyor uzak kaliyor buraya 😛..
Yok mu hocam bir tepe çık dene şansını
Şu şehrin hemen doğusunda ki kırmızı eko'ya ulaşan cb'yi fotografyalacak yok mu ? Tam üzerimde.
Minik bir kırmızıya denk geldim. Harika yağış var.
Sanırsın kıştayız havaya bak
Ecmwf haftalık tahminleri bugün mü güncelleniyor yarın mı ?
External Content twitter.comContent embedded from external sources will not be displayed without your consent.Through the activation of external content, you agree that personal data may be transferred to third party platforms. We have provided more information on this in our privacy policy.Ankara istikameti kapanmak uzere yaziyor ama kapanmis diye gordum twitterda yeniden acıldı mı bilgim yok
Vallaha hocam diyecek söz yok 2022 kasım ile 2023 mart arasındaki 5 aylık kesintiden sonra travma oluştu 🤣🤣
Meteorolojik açıdan bu sene yorulduğum kadar hiçbir sene yorulmadım
Radar yine bozuldu. Dün sabahtan beri kendine gelemedi.
Anladım, çok teşekkürler. Ankara'daki son günlerim böyle olacaktı demek ki, Ankara beni ağlayarak uğurluyor
Benimde halime ağlıyor
Merhabalar, bu soru büyük ihtimalle daha önce sorulmuştur ama ben göremedim: Bu yağmurlar daha ne kadar sürecek? Yaza girmeyecek miyiz
? Yağmurlar genel olarak ne zaman kesiliyor olarak görünüyor? Yağmuru ve kasvetli havaları çok seven birisi olarak artık yazın tadını çıkarmak istiyorum. Şimdiden teşekkürler, hepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum...
Yağışlar aralıklarla Haziran ayı boyunca devam edecek gibi görünüyor. Temmuz ilk haftasini da kapsayabilir.
Ankara sondakika da paylaşılan bir video. Merkezde çekilen hortum var. Ya da hortum oluşumu.
Video paylaşamıyorum ben nedense.
Merak ettim. Hesabın kullanici adını yazar mısın ya da ss alıp atabilir misin hocam?
Yarım saat önce gelen bir video. Az önce paylaştığım.
Hocam açmiyor
Benim de aklıma direkt o geldi. Windy’nin yağmur şimşek sekmesinde yağış yoğunluğunu hareketli görüntü ile gösteren kısmın zaman içindeki hareketini yer bazında birebir yazıya dökmüşler sanki...
Ve onu yapan da belli oldu.. tahmin etmeliydim..
https://twitter.com/ankarabbld…/1665284826629304321?s=20
İlk defa böyle ayrıntılı bir uyarı ve yağışla alakalı bilgilendirme mesajı görüyorum.
Gördüğüm en boş,en gereksiz tahmin. Bu mevsimde mahalle mahalle tahmin yapılır mı? Yaptıkları tahmin şimdiden patladı bile. Büyük ihtimal windy uygulamasından baz alarak falan yaptılar. Belediye kimle çalışıyor bilmiyorum ama liyakatsız oldukları kesin.
"Bugün şehir genelinde öğle saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli yağışlar görülecek" yazarsın olur biter. Yani böyle aslı astarı olmayan bir tahminden daha iyidir.
Yarım saattir güzel bir sağanak var. Tahmini 10 mm düşmüştür.
Sizce geçen salı günkü gibi yoğun yağışlar alır mıyız?
Pek sanmıyorum şartlar o gün daha müsaitti
O gün merkeze yağmadı ama gelen görüntüler çok iyiydi. Radar zaten her şeyi anlatıyor Ve mammatuslar
Şu an güzel bir sağanak var
Yarın üst seviyede rüzgar da yavaş olacak gözüküyor. Bu da oluşan kütlenin olduğu yere yapışıp kalmasına neden olabilir. Umarım merkez geneline yapışır kalır
Yarınki kütleler bugünkü kadar sıcak renklere sahip olmayabilirler. Bugünkü değerler yüksekti.