6 aydır uyuyordum telefonun siren sesine uyandım bişey mi oldu? Kar yağışı yazınca telefon otomatik olarak siren sesi çıkarıyor. Bazı arkadaşlar yazmış sanırım, incekte mi başladı noldu? Eğer yanlış anons ise 3 ayda daha yatacağım. Kışın görüşürüz iyi geceler
Posts by Vela1907
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Galatasaray böyle maçları çok iyi oynuyor hakkını vermek gerek. Çok soğukkanlı ve özgüvenli görünüyor takım.
-
Mesele yapmak ya da yapmamak değil. Ben galatasaray yapmadı demiyorum fark ettiyseniz. Bu ligde ne tarlalar sürüldü çanta çanta ne paralar gitti. Mesele her gördüğün mikrofona her Allahın günü kendin ak kaşıkmış gibi konuşup (mikrofon bulamazsa megafonda olur), galatasaraya sürekli ithamda bulunup, eleştirdiğin herşeyi kendin fazlasıyla yaparken sürekli mağduruz denmesi.
Kardeş geride olduğunda Erden Timurda mobese görse konuşuyordu, şimdi önde olunca sesi çıkmıyor bu işler hep böyle. Neyse bu işi uzatmanın manası yok, hayırlısı olsun
-
Şu işi biz yapsak olacakları düşünemiyorum. Sponsorlukla transfer yeni moda sanırım:)
Galatasaray’ın herhangi bir oyuncuya teşvik primi verdiğini, maç yapacağı takımın oyuncusuna teklif götürdüğünü, algı operasyonu yaptığını, bir gün siyah dediği şeye öbür gün beyaz dediğini hiç duymadım, tövbe haşa…. 30 yıldır bu sporu takip ediyorum, siz yapmasanız bende olacakları düşünemiyorum pardon yapsanız…….
-
Şu videoya cevap vermek tamamen zaman kaybı olsa bile insanları yanlış yönlendirmemesi için cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi.
1-pozisyon net penaltı dikkat ederseniz dize darbe var.
2- Sametin pozisyonu aleyhimize penaltı olması gerekiyor haklısın.
3- Pozisyon gri ( bence penaltı değil) ancak aynı maçta Oosterwolde’nin verilmeyen penaltı var, o video nerede???
4-djikunun pozisyon penaltı değil.
5-Ankaragücü maçı Osayinin müdahalesi bencede penaltı ancak aynı maçta Fred’in verilmeyen penaltısı var
6- Ts maçını zaten kaybettik
Şimdi gelelim işin özet kısmına; Her sene lig başlarken, Fenerbahçeyi şampiyon yapacaklar algısı ile mücadele etmek zorunda kalıyoruz. Ne hikmetse en kritik kararlar ve dönemler hep Fenerbahçenin aleyhine, sivas maçında gördüğünüz gibi. Şampiyon olamamamızın tek sebebi hakemler değil tabiki iş bilmez, beceriksiz yönetim en büyük pay sahibi. Bizim hakkımızın yendiği bir video hazırlamamı ister misin?
-
Fenerbahçe’nin bence sahaya çıkıp oynaması gerekiyordu bu benim görüşüm ancak a spor atv neye dayanarak bu konuşmayı yapabiliyor. Çok büyük ayıp çok büyük yanlışmış. Ne ayıplar ne yanlışlar yapıldı konuştunuz mu? Şimdi gelip buna ayıp diyorsunuz
-
İlelebet FENERBAHÇE.45c7d02ee3a.jpg
-
Yaşamkent-İncek bölgesinde muhteşem yağış var, yollar tutmuş durumda
-
Hemen kovmalıyız yoksa geçmiş olsun.
-
Koskoca takımın 1 tane organize atağı ve 2 pası yok… bugün gönderin bugün
-
Bu adamın hoca olmadığını daha nasıl anlatmamız gerekiyor bilemiyorum? Takımı sadece iyi oyuncular taşıyor bugünde kadro iyi olmayınca makyaj aktı.. yazık
-
Kereme vermediği faule bak ne diyelim…
-
Mesela şu açıdan nasıl yorum yapabilirsin ki, kardeşim kalenin açısından versenize şu pozisyonu ekrana allah sizin belanızı versin yayıncı kuruluş gibi ama yan açılardan temas var gibi gördüm ben
Tetenin taban adama gelmiyor mu ? Nasıl Tete ye faul yapılıyor abi burada?
-
Bu penaltı değil mi
Değil
-
Verdikleri penaltıya bak, ağlamayana meme yok
-
Bence el kararı yanlış ancak öncesinde Oosterwoldeye yapılan penaltıyı neden konuşmuyor kimse? Maden bunu konuşuyoruz her şeyi konuşmamız gerekiyor.
-
Adam zaten aranıyor o şekilde girilir mi be kardeşim
-
Siyasi konularda da futbol konusunda da sadece tek bir yerden takip etmemek gerekiyor. Görüntüler montaj değil, Ankaragücü stat kameralarından bakıp açıklamayı yapmış ayrıca maç esnasında Ankaragücü taraftarlarının twitleri var. Hemen nasıl organize olup montaj algısı yapılıyor inanılmaz.
-
Ağalar golden önce faul yok mu?
-
Şöyle sahalarda top oynatmak akıl işi değil
Demi , Fenerbahçe sulu alanda pas yapmaya çalışıyor, 2 metrelik forvetim var uzun vurayım demiyor. Bazı vasıfsızlardan çok şey beklememek gerekiyor.