Son yıllarda gördüğün en etkili yağış. İç çamaşırıyla yolun kenarına gidiyorum. Biraz ıslanalım..
Posts by Vela1907
06:30-08:15 (GFS Sabah)
09:00-10:00 (ECMWF Sabah)
12:30-14:15 (GFS Öğlen)
18:30-20:15 (GFS Akşam)
21:00-22:00 (ECMWF Akşam)
00:30-02:15 (GFS Gece)
-
-
Ahhhh gafammmmm beyler ekmek almaya çıkmıştım kaşım açıldı. Dışarı çıkmayın…
-
Sabahtan beri usul usul çok güzel yağıyor maşallah.
-
Yarın barajlarda beklenen artış gerçekleşmezse soluğu Kazımkarabekir Askide alacağım… Kimse dediğimi ciddiye almadı ama problem var barajlarda
-
Barajlarda delik olabilir mi??? Askiye mail atayım ben kaçak var diye.
-
Son zamanlarda gördüğüm en iyi yağışlardan birisi oldu. Umarım ıslanmaya devam ederiz barajlar için şart.
-
An itibariyle Çukurambar’da tekrar şiddetlendi yağış.
-
Baraj bölgeleri güzel yağış alıyor mu bilginiz var mı?
-
Çukurambar’da felaket iyi yağış var.
-
Evin içinde havai fişşek patlamasına uyandık ne oldu beyler bitmemiş miydi?
-
Bu kadar soğukta kar almamız çok kolay değil. Nem oluşamıyor. Sadece gündüz en sıcak saatlerde alabiliriz. Yarını bekleyelim
Yarın için kütle alacak mıyız?
-
Son durumlar nedir bugün ve yarın için? Ona göre hanımı annesine yollayacağım…
-
Beyler meşrutiyet caddesinin oralarda kulağım düştü.. benim kronik soğukta düşüyor. Bulanlar buzun içine bıraksın yoksa doku uyuşmuyor
-
Saat 19'da çocuğu antrenmana götürmek için Or-An'dan Güneşevler'e geldim. Nata Vega taraflarında inanılmaz iri taneli yoğun bir yağış vardı. Altındağ tarafında çimenler ve araç üzerlerinde çok az kar var.
Ama geçtiğim güzergahlarda Birlik, Mamak üstleri (Nata Vega) çok yoğun yağış vardı.
Üstat devamı için görüşleriniz neler yeni verilere bakabildiniz mi?
-
Yaşamkentte araçların yolda kaldığına daire duyumlar alıyorum dikkat edelim.
-
Baraj bölgeleri ne durumda üstatlar?
-
2022 şubat sistemi başlangıcına çok benziyordu ilk gününden itibaren. Yüksek seviye alçağının rotası çok oynak sürekli batıdan sokulan Azor baskısı yiyor. Rize açıklarında da cuma akşam saatlerinden itibaren mini bir AB merkezi patlıyor ve vakum gibi çekiyor sistemi kendine. Bu mekanik zaten sürekli boşlukta kalan Ankara'yı daha da boşlukta bırakıyor. Cumartesi günü diverjans alanına bağlı olarak konvektif aktivite artacak gibi görünüyor. Belki seyirlik bir şeyler olabilir. O bile net değil.
Açıklamanın bilimselliği yüzünden olaya üzülemedim. Üstat size daha fazla ihtiyacımız olduğu günlerdeyiz. Bilginizi bizden esirgemeyin, açıklama için teşekkürler.
-
Siz hala ısrarla 9 saate yayılacak 3-5mm yağış mı bekliyorsunuz? Boşverin açın bir film kola çekirdek yapın
Eyvahhh üstat haberler olumsız mu??
-
5 dakikada işin rengi nasıl değişti beyler???
-
Cuma ve Cumartesi modeller görmese de sürprizler olabilir skewtleri inceledim cuma cumartesş pazar yarından daha etkili kar alabilir il geneli.Yarın ozellşkle kuzey ilcelerimizde birikim bekliyorum İnşallah
Biz senden razıyız… pamuk gibi uyuyacağız